Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem baj, akkor is próbálkozz
3 éves.
garis problem, magától nem lyukad ki, próbálkozzál hűtőcserével a kereskedőnél...
ezaz hogy semmit. akkor inditottam be. elgurultam vagy 40el 1esbe egy közeli kereszteződésbe. megállok hogy megadjam az elsőbbséget erre nézem füstöl alattam a motor. Azt hittem kigyulladt
Leugrottam és látom meg érzem hogy csak gőz. a ventilátor alatt közvetlenül spriccelt e leölőre
mi a faszt csináltál?
ó akkor jó. azt hittem drágább.
nem tudom mi a f@sztól kezdett el spriccelni. alig gurultam egyesbe, fordulat se volt
pont fordítva, benya az van de levegőt nem kap eleget, sportlégszűrő kell a vasba..
nekem egyszer volt a krossomon azt 1500 ért csinin meg.. az is jocskán nagy volt én itt müanyag hegesztöshöz vitem mert itt mindenki azt is csinál...
Hali mindenki!

Ma kilyukadt a hűtőm. spriccelt mint az állat. mennyiért foltoznak kb?
valakinek van tapasztalata az alábbival kapcsolatban?teljesen nyitott dobot tettem fel a gépre,és egy kicsit furcsán kezdett el viselkedni,gyorsitásnál mintha nem kapna elég anyagot.öcsém azt mondja,mivel most teljesen nyitott,szabadabban áramlik az anyag kifelé,az égéshez meg több benya kéne hogy ne legyen elégetlen anyag a rendszerben.valaki?
Velem is szokott néha, hülye microsoft
Gixxerdawe, majd csinálok msn-t és megadom, mert szenyózott és letöröltem még tavaly.
Akkor nem tudtam segíteni. De legalább ezekkel nincs baj. Próbálj meg felhívni egy szakszervizt, általában szoktak telefonos segítséget adni DÍJMENTESEN!
szívemből beszélsz
bemelegités gyanánt 40x40-es járólap lerakás
láncba..mint anno a bányamunkások
Az önindító és az akksi az hibátlan mert tekeri mint egy őrült csak nem indul! Szerintem az autómata szívatóval lesz valami!Hibakódot nem ír
Az önindító és az akksi az hibátlan mert tekeri mint egy őrült csak nem indul! Szerintem az autómata szívatóval lesz valami!Hibakódot nem ír
Oksa!
Nemtoom, lehet áttesszük vasárnapra..Az többeknek jó.
Illetve nekem hétvégén feljárót is kell csinálnom, ezt nem vettem számításba, de addigra letisztázódik minden, ma elrendezem a dolgokat
Nem nagyon tolonganak a hétvégi pályázásra. Csak ketten megyünk Tutis?
pontosan
már megbeszéltük szólj,ha lesztek elegen..
találka tutiséknál
GSXR talit és gurulást szervezünk, mindenkit szeretettel várunk ápr. 11-én, részletek www.motorozz.hu turák közt "GSXR gurulás" cimen! Nézzétek meg! üdv: Murdoc
én meg nem .
Láttam már régen is az adatlapodon, hogy miklósi vagy, de sose láttalak még motorral, most hogy mondod, hogy lakihegyi vagy már értem mért. Kösz az elismerést.