ezaz hogy semmit. akkor inditottam be. elgurultam vagy 40el 1esbe egy közeli kereszteződésbe. megállok hogy megadjam az elsőbbséget erre nézem füstöl alattam a motor. Azt hittem kigyulladt
Leugrottam és látom meg érzem hogy csak gőz. a ventilátor alatt közvetlenül spriccelt e leölőre
valakinek van tapasztalata az alábbival kapcsolatban?teljesen nyitott dobot tettem fel a gépre,és egy kicsit furcsán kezdett el viselkedni,gyorsitásnál mintha nem kapna elég anyagot.öcsém azt mondja,mivel most teljesen nyitott,szabadabban áramlik az anyag kifelé,az égéshez meg több benya kéne hogy ne legyen elégetlen anyag a rendszerben.valaki?
Akkor nem tudtam segíteni. De legalább ezekkel nincs baj. Próbálj meg felhívni egy szakszervizt, általában szoktak telefonos segítséget adni DÍJMENTESEN!
Nemtoom, lehet áttesszük vasárnapra..Az többeknek jó.
Illetve nekem hétvégén feljárót is kell csinálnom, ezt nem vettem számításba, de addigra letisztázódik minden, ma elrendezem a dolgokat
Láttam már régen is az adatlapodon, hogy miklósi vagy, de sose láttalak még motorral, most hogy mondod, hogy lakihegyi vagy már értem mért. Kösz az elismerést.
Leugrottam és látom meg érzem hogy csak gőz. a ventilátor alatt közvetlenül spriccelt e leölőre
nem tudom mi a f@sztól kezdett el spriccelni. alig gurultam egyesbe, fordulat se volt
Ma kilyukadt a hűtőm. spriccelt mint az állat. mennyiért foltoznak kb?
láncba..mint anno a bányamunkások
Illetve nekem hétvégén feljárót is kell csinálnom, ezt nem vettem számításba, de addigra letisztázódik minden, ma elrendezem a dolgokat
találka tutiséknál