Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát...mivel amatőr szinten szeretek kattogtatni, így egy kis türelem,beállítás/makro/...sony h9...kreativitás és kb. ennyi
Sztem közelről, géppel.

Kezed hogy van?
Francbaaa...de még a híres lehet 1kerekezniidomnélkülgixxerezerrel sem?
Francbaaaa. Akkor inkább megtartom! Épp felénk minden utat aszfaltoznak, majd megkérem őket, h borítsanak rá 1 Kamazzal...
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Hogy csináltad azokat a nagyon közeli nagyon éles képeket?
Profi géppel?
A Győzike show-ba nem lehet ám csak úgy bekerülni.
Oda már kéne az idomszett is. Ahhoz meg betonozni is kéne...
Áhh, így már érthetőbb! Köszi a segítséget, nem is akarom, h mindenki tudja milyen motorom van...
Nem lehetne inkább a győzike show-ba? Az inkább a magyarok reménysége nem? Majd a győzi bemutatja az 1kerót...
Az jó lenne ha csak ez a két kategória lenne.
Tudom én mogy tud, csak meg akarlak kímélni a sok érdeklődő zaklatásától. Gondolj csak bele, elhíreszteljük hogy tud kerózni aztán úgy jár szegény mint az overdose mindenki meg akarja majd venni. Lehet hogy még a Blikkbe meg a Fókuszba is bekerülne mint a magyarok reménysége a csodagixer.
Jah, én is így vagyok vele.
Engem már b@szott földhöz motor. Nem jó érzés! Meg is van a nyoma rajtam...
Én az első meg a másodikba is tartozok... Bár a másodikba klubból már ki akarok lépni...
Köszi, milyen rendes barátaim vannak...
De tuuuud az enyém is, csak idom szett nélkül...
Az a baj két fajta motoros van....
1. Aki már esett
2.És aki esni fog
Én az utóbbiba tartozok!
Hát az enyém se lógott még levegőbe,de rajtam múlik nem is fog még egy két évig!
Szeretnék megtanulni,de ráér még!
Én úgy gondolom,ha ott tartok,hogy kimotoroztam a 600-ast vagyis kitudom használni,akkor az egy kerekezés az jön a rutinnal együtt és nem kell külön tanulni!
udom,ha nekiállnék tanulni,fordulaton gázra felvenni,akkor ha ki is jönne jobbik esetbe jól tökön basznám magam és koppanna egy nagyot a teló leérkezéskor,talán még be is szitálna a kormány!
Rosszabbik esetbe...vagy futnék a motor után vagy jól földhöz ba...na
Szia Gaben!

Ha megérzed a kátyúkat meg, akkor nem túl puha hanem túl feszes a futóműve (főleg ha termetes emberhez volt hangolva). A kézikönyvében megtalálod a gyári beállításokat, be kell tekerni őket teljesen, aztán két teljes kör kifelé vagy valami ilyesmi, most ezt fejből nyomtam, sajna nem emlékszem pontosan.
Szekszárd mellett! tolna megye ha érdekel akkor msn-en dumálhatunk
Látom speed-re váltottál és ráadásul a legjobbra ....
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy k4-es gixxert és sztem egy elég termetes emberhez van beállítva rajta a futómű. nagyon puha, nagyon megérzi a nyomvájúkat. Kérlek segítsetek nekem a beállításban, hogy ennek a motornak mi a gyári beállítása, vagy esetleg valami mégjobb.:) Válaszotokat előre is köszönöm.
Gabi voltam
Natessék. Vegyél te is egy ezerest de ne az Osziét mert az se tud.
Tudom milyen az. Nekem az SV-m volt ilyen. Az előző tulaj megtanította egykerózni, én meg szívtam vele mert állandóan menőzni akart. Meg is fogadtam hogy soha többet használtmotort.
enyém sem tud, mert nem is akar
(sajnov volt már balesetem és elég is volt akkor az ilyedelem )
Nekem a GSR-em tudott kerózni csak 1x megvadult és ledobott
Én nem mertem volna kipróbálni.
Egyszer láttam egy videót ott ugyanez történt. Az idommal mindíg csak a gond van. Belefúj a szél az már kész is a baj.