Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
az Aprilia még megvan?
meg lábtartót is
nekem is csináljámá
Csá! Oké... kéne majd de nagyon mert fosok hogy nyalok
Néztem ezt a yosit amit mondtál itt az apróba de ezek nemnormálisak! 43.000 két szar kis vasdarabért
várom majd a végeredményt
Csövi Mortis!

Bocsánat a késői válaszomért, de utánnajártam.

Ismerőssel beszéltem és ő azt mondta hogy lehet a hétvégén már mehetek is próbálni és rászabni a véglegest.(de ez még sokmindentől függ, nem 100%)

Említettem, hogy kellene egy ismerősnek is, és mondta hogy megoldhatjuk, és tud készíteni többet is.
A dekli azonosság után még utánna kéne járni, de ha más nincs, nincs olyan messze neked sem Miskolc, egy kis túrának elmegy.
De ezeket majd ha érdekel fixáljuk, de addig is énis azon vagyok, hogy kész legyen az első.
(én látszatra mondtam, hogy sztem azonos a k7 és a k8 deklije)

Üdv. Ducaticsabi
"Az adásvétel sikeresen megtörtént.Minden rendben volt. Ajánlani tudom mindenkinek."
Tiszta vatera
Na megkapta a drágaságom a K&N légszűrőt, holnap teszt
Csao!
Valaki vásárolt már innen idomot? -- http://www.areyourshop.com/
Esetleg valami tapasztalat?
hívtam thx
OFF

Szia, hívhatod a futárt, ma érkezik a csomagod !

ON
Úgy lesz.
ok...akkor meg pláne csörgessen meg,mert anélkül tutira elkerüljük egymást..
Majd akkor hív.
Nem én megyek. Barátnőm. Ha minden jól megy én a ringen leszek de Ő meg úgy is megy be a városba.
ok..azért itt a számom,ha nem találnánk egymást..
70 345-3935
Este fél hét Moszkva tér? Az újságos mellett. 18-as 41-es villamos megálló melletti újságosnál.
hát ha erre jársz,akkor ugy intézem a holnapi napomat,hogy beleférjen....
Találd ki,hogy mikor és hol aztán odamegyek.
Holnap?
hát,ha össze tudunk futni itt pesten akkor érdekelne..
Kell kettő egy 10-ért? Magamnak vettem csak közben olyan pályaidomot vettem amiben volt. Új izzók vannak benne. Itt áll fél éve. Ha nem nem.
simán bedugod a csatlakozóba a két szál vezeték végét oszt szikszalag, nem kell semmi.
ok..nem gond..
még annyit,hogy hogy kötötted be..
kell adapter vagy simán rákötötted a vezetékre:?
ööö lehet kell tartalékba.. ha összetöröm
add el nekem a másikat
Itt a bázismotornál látok pont olyat. 12.590-ért.
Én itt vettem egy fórumba beírtam hogy én is keresek és egy srác mondta hogy van neki. 8-ért adott kettő ilyet használtan
De ez a 12 se sok érte.