Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nagyon kell ezres motor beviszed a 6 kilóst egy kereskedésbe,vagy szalonba,vagy akárhova és beszámolják
a többit meg kifizeted kp-ba vagy behitelezteted
Kicsi az esélye,hogy valaki megvegye tőlled kp-ra,ha csak nem nagyon olcsón adod...
Az egykerózós vidiket mer le is kapta :D xD
Sztem ne add el a 6-ost mer akkor nick-et is váltanod kell.
nincs hitel a motoron jobban örülnék a kp-nak de ha vki hitelre venné akkor megveheti úgyis de azt neki kell elintéznie vagy max tudnék én is segíteni benne
Ezt hallotátok már? Nincs olyan évszak,vagy napszak,hogy ne dölne belőle a snapszszag!
kp-s vagy hiteles?
de először el kellene adnom h 1000-est vehessek
azóta változtak az idők:D 1-2hétig amig járattam a 600-ast azt mondtam h elég aztán szépen lassan elfogyott ennyi a történet!
Jah, meg a sebességben is igazad van. Mentem én is 299-el, de akkor most mi van? Tartósan nem kényelmes, mentem annyit és ennyi.
Én pl nagyon jól tudom, amikor a barátom ott van a seggemben a ZX6R-el, én meg a GSX-R1000-el ott kűzdők a kanyarban, és arra gondolok, h neki milyen könnyű is kanyarodni avval...
Kizárólag 200 felett tudok ellépni tőle, de addig ott van a hátam mögött. Sztem ezek a 600-asok elég jók!
Én maximálissan megértem a srácot, fiatal robbanékony bevállalós és ez így van jól ( hasonló voltam én is ). Kis szerencsével túléli a hülyeségeit és 10 év múlva majd ossza az észt a fiatalabbaknak hogy mekkora barmok. Remélem helyén az esze, bár kicsit én is aggódok.
Tőllem aztán mindenki azt csinál amit akar..hidd el...
csak aggódom...mármint ugy,mint motoros a motorosért...
De nem kételkedem benne,hogy tudna kezelni egy ezrest
Én 600-assal kezdtem..ezzel ami most van
nekem is írogattak,hogy így meg úgy,de nem vettem zokon....
Én nem bántásképp írom
és én is erről beszéltem
Te is egy fegyver vagy...
Amúgy sztem nem baj az ha változik valakinek a véleménye dolgokról.
akkor most hogy is van ez
bocs hogy bele szolok, meg biztos elküldesz a halál faszára, de te tipikus öngyilkos jelölt vagy
több kommentet nem füzök
azért sok sikert az uj gépedhet,balesetmentes közlekedést,,,,
úgyse hiszi el senki amit mondok, nekem kevés a 600kilos kanyarból nm úgy jön kifelé szarrá forgatom akkor is még csak ásitozok a sisak alatt nem élvezem már rövidebb áttételt nem teszek rá, mentem egy leátételett r6r-el jóvolt élvezetes de atempo az nem volt meg hozzá!
Köszi Tutis!
Hát,ha csak ennyi lenne a probléma,hogy az összekötő nem passzol majd a dobhoz amit szeretnék(annyi gond legyen)
Szerintem nem lehet olyan vészes egy összekötő,ha csináltatok.
Az elektronika még várat magára...most sportszűrőt sem veszek...egyenlőre gondolkozok,hogy elektronika vagy szűrő
Idegesít az a rángatás,szóval az mellett voksolnék,csak sajna meg van kötve a kezem(anyagilag)
Gumicsere a legfontosabb és a benzin még mindig
Nem kapkodok el semmit
Én nem kötekszek,de úgy tudom nem olyan régen vetted meg ezt a 600-ast....
Hol gyenge Neked?Mert szerintem kanyarba ugyanúgy be lehet esni mint egy ezressel és aki ügyes és ismeri a mociját,biztos hogy körbe tud motorozni még egy ezrest is...
Egyenesbe elfogy?Na és?270 kb a vége...ezresnek meg 310-320?Számít ez vmit?
Én utálok 260-al menni,max 2-3percig jó,utána már csak szenvedés.
Haverom se hallgat rám....másodszor törte össze(sajnos) az ugyanolyan 600-asát mint az enyém,még színre is...és most akar egy r1-et Ő annyival indokolta,hogy nem kell rángatni,ha kerekezni akar...
Szerintem egy 600-asnál elrontott gázfröccsöt(akárhol,akármilyen helyzetben) "simán" lehet korrigálni,de ha egy ezresen elkúrod és többet tépsz....
Egy apró példa....
tavaly a szalonba láttam egy törött ezrest,ami szabályosan a tetején csúszott meg....az illető lámpáknál mindig keréken indult el és egyszer elkúrta...mert 2-3-ban kuplungal emelte ki mindig(nem tudom,miért,de kuplungal) hát véletlen egyesbe kuplungolt rá a motor csinált egy szaltót és a feje tetején csúszott tovább.
Szerintem egy 600-asnál kevesebb az esély hogy ekkora baj történik,még ha az ember figyelmetlen is!
Ha már most szeretnek mi lesz ha beújítod az 1000-est?
.
mindenki maga dönti el h neki milyen motor kell! nekem egy 1000-es kell és kész, 600kilos gyenge elfogy ennyi
bassza meg az a rendőr aki feljelentett!