Sziasztok, csatlakoznék a Gixxer 600 klubhoz, ma hoztam haza a gépet, folyamatos orgazmusom van :D Pár képet, egyszerű vidit tolok fel róla, és még a jó idő is megjött.
tudja valaki hogy a 98 as srad nál a benzin lámpa ha el kezd vilogni kb mennyi van még benne és utána fojamatosan fog még világitani vagy ki fogy és meg ál?
Az jó majd sasolok hogy hogy áll brigád! Én ott lakok az M5 kivezetőjénél, az M0-tól 1 percre, persze csak akkor tart enyi ideig ha 1-es fokozatban megyek végig.
Ilyen nekem is volt. vagyis hasonló. mikor megfingatom, felmegy vagy 90-100 fokra. mikor rögtön indítanám nem indul pedig teker rendesen az önindító. ha várok 5 percet utána indul. mér?
Ha olyan a hiba, hogy mikor melegen leállítod utána indításkor az önindító csak makog, akkor az enyémmel is ez volt, igaz az enyé nem K7 csak egy SRAD. Az aksid megatta magát (a cellák elszulfásosodtak, mikor jár a motor tölti naz aksit -leállítod , próbálsz indítani és csak makk, vársz egy 15 percet és már röffenti is a gépet, mert ennyi idő alatt regenrálódott.) Kérj valakitől egy másik aksit kipróbálni de valszeg aksi problem.
Hali
Van egy kis gondom valaki nem e tudna segíteni ebben! Van egy K7 600 motorom, ami a tavaszi első beindítás óta olyat csinál hogy: ha 70 fok felett leállítom nem bírom újra indítani csak ha ez a fok alá esik! Valaki esetleg nem járt még így?
nem, egyáltalán. Nekem teljesen fel van téve legfelülre.. Ráadásul akár plusz konzollal mégfeljebb és hátrébb lehet tenni, az sose ér le..Csak akkor amikor a kormánycsutka is
A legnagyobb gondom az vele hogy eredeti, ezáltal kurva drága. Második legnagyobb gondom meg az hogy felhajlós. Olyat szeretnék ami merev lábtartós, így az bukógombaként is viselkedik.
Gratula a vashoz, most nézem hogy miklósi vagy, én meg lakihegyen lakom