Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a végén át kell festeni sárgára.
de ez csak a plexi...... a festésnek nehogy neki állj a vizpapirral
500-1000-2000 és polir
1ilyen pálya idomba én is benne lennék
Szerintem tuti erre a gépre gondoltál De a hirdetés már nem aktuális A hiba már ki van javítva a levegőszabályzó volt rajta beállva. Amugy ki milyen olajat ajánl? Motul 5100 10w40?
Szeva! Ez milyen színű motor volt?
Na basszameg, most nézem 09.09.-én tesztmotor tréning nap lesz kakucson Akkor megpróbálom mégiscsak elintézni a szombatot..Még jelentkezek.
Na nekem mégse jó a 8.ai szombat, inkább 9.ei vasárnap lenne a jó, szombaton dolgozom..
A vízpapírból mekkora durvaságút érdemes venni?
ezt a fogkémes dolgot már én is halottam..állitólag be vált.enyhe mattulásnál de én még mindig a vizpapirt ajánlom.........vaxot vehetsz autos boltba,vegyi bolt.sőt tescoba is
Olvastam ilyet hogy vileda plusz fogkrém majd műanyagra való wax. Ez segíthet?
Műanyaghoz való waxot hol találok?
nekem jó lenne a 8-ai szombat, remélem az időjárás jó lesz..
A szombat délután jó is lehet , de még nem 100%...
azon a hétvégén szombat vagy vasárnap?
de ragad
Az versenypályára való, aranyapa!
tegyél bele karbon betétet EBC
sziasztok! Olvasom ezt a fék kérdést itt az oldalon és pontosan ilyen kérdéssel küzdök én is! a helyzet a következő: felső fékmunkahengert szeretnék a motoromon cserélni! (Gsxr-600 K7) kinéztem a brembo rcs19-es, ami ugye 19mm-es! Pontosan mekkora a gyári nissin felsőfékhneger dugó átmérő? 16 vagy 19? senki nem tudta pontosan megmondani! Fémfékcső van a motoron! namármost ha kicserélem erre a brembóra a fékhengert akkor milyen lesz a fékem? mert harapósabbat akarok, agresszívabbat mert most megtudok állni fog a fék stb de tépni kell nagyon! köszönöm
Cool!
A hétvége annyira nem jó nekem , de ha mégis jó lenne akkor jelzek itt a fórumon.
Welcome from Pécs city.
Szia Darázs!

Hétvége nem adja? Mert nagyon mennék ki én is... Vasárnap jó tudok lenni, szombat rizikós még, hétköznap off.
plexi meg menthető egy kis csiszkálással,1000-2000-res vizpapir és polir nekem be vált az opel muanyag lámpa buráján is polirhoz nem árt a polirgép de hasonló hatást érhetsz el 1 álitható fordulatu furónál is...bár az nem fog pörögni 2800-at ajánlom neked a Finis-In-Onét(ne tévesszen meg a neve) 5000Ft 1 liter belőle......rozsdán,hólyagokon,mály repedéseken,karcokon nem segit de enyhe csikokat el tüntet és csillogó vizálló fényt ad rongy korongokat is vásárol hatsz....csak nehogy lapkást vegyél ennek annyi a lényege hogy nem kell vinned sehova,meg csinálhatod othol és örülhetsz az eredménynek.és 1Xkell kiadnod a pánzt a fel szerelésért