Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kecskemét nekem nagyon nem jött be . A pálya szűk, még Kakucshoz képest is, na + a pálya ritmusát sem nagyon találtam , az aszfalt sem tetszett valamiért... Inkább E-ring...
sárga-sárga
meg szorult
ha szerencséd van nem a szelep szakadt le vagy nem a hajtókar vált ön életre
hali. megállt ma a motor. kanyarodtam le a főútról és csak hirtelen csörgést hallottam olyan volt mintha a bicikliről leesik a lánc és még tekernéd. gondolom vezérműlánc..... valakinek van valami ötlete? nem is lehet beinditani megse mozdul öninditora. gsxr 600 k1
Itt nalunk Fuel Injection a jelentese. Minden service manual igy jeloli. En is igy tanultam. De hivhatod Fault Indicator-nak is. Mindegy.

Kukásnarancs oszt kész.
nem lehetne KPM sárga?
elvisezm én az esernyős lányt autóval
nincs kedvem lábon lemenni, de ha nem lesz más az lesz..
én csak futóval tudok menni mert hát a rendszámtábla nekem nincs ! de ha megyek nem egyedül megyek mert úgy nagyon költséges lenne. max ha jumperral mennénk abba befér 3is.. csak akkor nincsen esernyős lány
Kecsó-ringen gondolkodom, ott hogy vannak a menetek? Mindig egyirányba mennek? Értem ezalatt hogy kakucson egyszer az óramutató járásával megegyezőt mennek, egyszer meg ellentétesen..
Ahogy láttam videót régebben kecsón balos menet van igaz? az mondjuk jobb is lenne ha mindig a balos menne, legalább a gumi bal széle kopna, hringen, úgyis a jobb oldala kopik.

Te hogy mennél le? Futóval? Ha igen felférne a motorom?
...azaz inkabb Fault Indicator... (azaz hibajelzo)

(nem gyanus hogy olyankor is a "befecskedezes" visszajelzes vilagit, ha olyan hiba van, aminek semmi koze a befecskendezeshez...? )
úh... akkor marad ering vagy kecsó...?
Kukasnarancs lesz.
hogy lássák milyen sziiiiiiiip sárgára fogod festetni a warburg blokkost
Fotó miről kell?
Van itthon pár muskátli és szípek a kardvirágaim is.
akko gyertek ide
Szombat se adja?
Szar a pályaélet.
messze és drága.
pancsiring?
Bonyolódik az ügy, mindegyik hétvége foglalt kakucson, mi legyen?
Én?Nóóórmális vagy?

Egy hete így járok.
irigy
Honnan a fenéből tuggyam?Nincs sárga idomtalan gixxerem.
mikor és hol lesz a fórum tali? had pofozok le mindenkit