Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Gyula! Majdnem hirtelen felindulásból megkérdeztem, hogy ez miaszar? De jobban kinagyítva már látom. Most őszintén, ennek mi értelme van? Tankolás után lenullázom a napi számlálót és megmondom +-10km különbséggel, hogy az aznapi stílusban mennyit fogok elmenni egy tank benzinnel! Remélem legalább olcsó volt!
Ha tudsz segiteni megköszönném , persze nem ingyen .
Hát nem tudom mert volt bontó akit fölhivtam és monta , hogy látja a helyét de sajna azon sincs rajta .
Sv naked fejidomján volt ilyen bizgere.............szerintem nem hozzá tartozik...........későbbi user rakhatta oda.
Sajna nem mert arra hivatkoznak hogy nem alkatrész .
Nincs ilyen se a programukba se a rendszerbe .
Ja és minimum 6-7 bontót fölhivtam sehol nem tudtak segiteni .
De ha tudsz segiteni hogy hol találok vagy esetleg tudsz segiteni benne akkor mondod az árát és megbesz a többit .
Bontó.

Amúgy minden apró vacakot lehet megrendelésre kérni kereskedésben............az utolsó csavarig.
Sajna nincs . Ezért vagyok mert 10 éves léttére teljesen hibátlan mindene megvan és pon szakszervizbe történik .
Mondok egyszerűt..................suzuki márkakereskedés.

Tuti van ilyen kis gyöszük.
Sziasztok .
Suzuki GSXR 600 K3 hoz keresek oldalidomra távtartó kis műanyagot .
Ha valakinek van vagy esetleg tud segiteni hogy honnan azt megköszönném .
( bevittem a szervizbe a motort és ott szőrén szálán eltünt ez a kis műanyag és amikor észrevettem az volt rá a válasz hogy majd vágnak oda 1 darab benzincsövet . )
Segitségeteket előre is köszönöm.
apatiepuletgepeszet@citromail.hu vagy
nelli2005@freemail.hu -ra tudtok irni .
Köszöntem.
Klassz!
Köszi !
nem is hiányzol te oda
Bakker.................most hogy mondod..................már értem mért nem fogsz látni motoros találkozón.

Citadellára is 2x mentem el és halálrauntam magam mindkettőn.
Inkább megyek messzire.
még eddig minden motoros találkozón volt-és lessz is ilyen...sőt .gumi fust nélkül nincs is ujjongás.max a mosómasamásának
Felesleges.
Tényleg értelmetlen az égetés.
De ha neked teccik..................felőlem csináld.
malyd legközelebb én is és az érdelődüknek is viszek oxigén maszkot
Gumit egyáltalán nem kell füstölni...................rákkeltő.
érdekes a fel soroltak közzül seminek nincs semmi baja el árulom a titkot nem drótos gumit kell füstölni
Mivel fighter gép nemmindegy?

Ez se a nemdohányzó,idős,öregember,csak túrázásra használt jelzővel eladott gépecske.

Bár én speciel halálfeleslegesnek tartom a gumiégetést.

Elkopik az egy jó út alkalmával mondjuk ausztriában is.
Csak rendszámot felnit láncot sárvédőt meg farokidomot baszod szét ilyen mutatvánnyal....
A kinézete má nem elég baj?
Köszi a szintjelzőt majd holnap rakok fel képet bal oldalra kellett átraknom mert akárhogy állítottam fékkar beleért, kormánycsutkát meg nem akartam állítgatni