plexit lehet venni újat, azt nem érdemes polírozni mert átlátszó, idomokra meg megvannak a megfelelő polírcuccok.. de mivel kellene legalább egy polírozó gép, én szakemberhez vinném, kézzel nem fogod tudni úgy felpolírozni hogy 100%-os legyen.
Minél kisebb az átmérő, annál könnyebb hirtelen nagyot fékezni..A nagy átmérő a finomabb, adagolhatóbb fékhez kell.. A supermotokhoz nem értek, de nekem is 16-os van fent, sima utcai motorokhoz is tesznek fel ilyeneket.
Mit fogsz érezni? Nagyobb lassulást.. Kevésbé lesz adagolható a fék? Nos én ezt nem vettem észre.. Illetve ha azt nevezzük adagolhatóságnak hogy a suzukinál kicsit szivacsosnak érezted a féked, akkor ez el fog tűnni
Nem kell félned a 16-os mérettől, nyugodtan felteheted, csak pozitív lesz a változás..
Segítségeteket kérném!
Nemrég vásárolt kis gixerem plexijét fejidomát és sárvédőjét szeretném felpolírozni. Milyen cuccokkal csináljam hogyan? Vagy inkább bízzam szakemberre?
üdv. eladó használt elsőfutómű gsxr 600 k1-k3 -ra való, elvileg jó az előtte lévő 600-asokra is 00-98-ig. ami a képen látszik ára 80 eft. 0620/992-4528
nevicceljmá, tök egyszerű, mész előttem, hátrafele ülsz a motoron, egyik kezeddel kormányzol, másikkal fényképezel és semmi hőbörgés hogy nem fog menni, hisz a lábaidat még be se osztottam mit fognak csinálni
Viszem én is a 2 db minim dv-t elől és hátul. Nem bonyolult műszer de a célnak megfelelő. Fényképezőt is lehet viszek, bár azt nem tudom hogy menet közben hogy oldom meg a fotózást...
szeptember 20 lesz a következő alkalom. Nekünk darage-val már megvan előre a jegyünk.
A 29.ei az elmarad sajna.. Viszont 20-án tuti ott leszünk, viszem megint a kamerámat és videózhatunk is..
Mit fogsz érezni? Nagyobb lassulást.. Kevésbé lesz adagolható a fék? Nos én ezt nem vettem észre.. Illetve ha azt nevezzük adagolhatóságnak hogy a suzukinál kicsit szivacsosnak érezted a féked, akkor ez el fog tűnni
Nem kell félned a 16-os mérettől, nyugodtan felteheted, csak pozitív lesz a változás..
Segítségeteket kérném!
Nemrég vásárolt kis gixerem plexijét fejidomát és sárvédőjét szeretném felpolírozni. Milyen cuccokkal csináljam hogyan? Vagy inkább bízzam szakemberre?
Válaszokat előre is köszi!
Adva van a gyári rendszer ami áll egy gsxr radiális felső munkahengerből ami 19-es,meg egy pár radiális nissin féknyeregből.
Ebbe a rendszerbe avatkozok egy 03-as R1 brmbo felső munkahengerrel.
Mitől lesz ez nekem jobb/roszabb satöbbi.
Mondták még azt hogy a 16-os inkább egy tárcsás supermotokhoz passz.
Ez hülyeség vagy van benne valami?
Mi a bánatot jelent az R1-én a 16?
És ha az dugattyúátmérő akkor a 19-es gixxeéhez képest miben jobb-roszabb?
Fék munkahegerek satöbbi?
A 29.ei az elmarad sajna.. Viszont 20-án tuti ott leszünk, viszem megint a kamerámat és videózhatunk is..