Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plexit lehet venni újat, azt nem érdemes polírozni mert átlátszó, idomokra meg megvannak a megfelelő polírcuccok.. de mivel kellene legalább egy polírozó gép, én szakemberhez vinném, kézzel nem fogod tudni úgy felpolírozni hogy 100%-os legyen.
meg a 80-as csiszka papir körkörösen
Pedig az vicces mintázatot ad.
kromofággal semmiképp
Ok.kofi felhomalyosodtam.igis leharapom a kormanyt eztan le is nyelem.
Minél kisebb az átmérő, annál könnyebb hirtelen nagyot fékezni..A nagy átmérő a finomabb, adagolhatóbb fékhez kell.. A supermotokhoz nem értek, de nekem is 16-os van fent, sima utcai motorokhoz is tesznek fel ilyeneket.
Mit fogsz érezni? Nagyobb lassulást.. Kevésbé lesz adagolható a fék? Nos én ezt nem vettem észre.. Illetve ha azt nevezzük adagolhatóságnak hogy a suzukinál kicsit szivacsosnak érezted a féked, akkor ez el fog tűnni
Nem kell félned a 16-os mérettől, nyugodtan felteheted, csak pozitív lesz a változás..
Sziasztok!

Segítségeteket kérném!
Nemrég vásárolt kis gixerem plexijét fejidomát és sárvédőjét szeretném felpolírozni. Milyen cuccokkal csináljam hogyan? Vagy inkább bízzam szakemberre?

Válaszokat előre is köszi!
Nem ragaszkodom képekhez.

Adva van a gyári rendszer ami áll egy gsxr radiális felső munkahengerből ami 19-es,meg egy pár radiális nissin féknyeregből.

Ebbe a rendszerbe avatkozok egy 03-as R1 brmbo felső munkahengerrel.

Mitől lesz ez nekem jobb/roszabb satöbbi.
Mondták még azt hogy a 16-os inkább egy tárcsás supermotokhoz passz.
Ez hülyeség vagy van benne valami?
Amúy mihez kellenek a képes méretek? informálj és keresek neked képet
ja sorry..Szerintem a dugattyúátmérő is segít abban hogy nagyobbat hirtelen, vagy a fékerőt elosztva finomabban lehessen fékezni..
Nem kifejezetten.Felső munkahenger.
Mi a bánatot jelent az R1-én a 16?
És ha az dugattyúátmérő akkor a 19-es gixxeéhez képest miben jobb-roszabb?
nem, de ilyesmire gondolsz?
Talán 7-én pénteken.
Húúú főnök nem te linkeltél be különböző sportmotorok méretezéseiről egyszer képet?
Fék munkahegerek satöbbi?
Na úgy néz ki nekem 5.-e után jó bármikor. Nektek?
üdv. eladó használt elsőfutómű gsxr 600 k1-k3 -ra való, elvileg jó az előtte lévő 600-asokra is 00-98-ig. ami a képen látszik ára 80 eft. 0620/992-4528
napokban kiderül nekem mikor jó a kakucs..
E-ring, vagy Kaucsukkk nekem jó bármelyik jó lehet... Kérdés, hogy mikor...
kamera nekem is van! de addig mennyünk már el vhova motorozni
áá láttam én már különbet is. Egyik még látszik az egyik videómon is.. Csávó célrarában a pálya szélén ököllel üti a fekvő motort Hogy mik vannak..
gondoltam erre én is, csak félek hogy ezzel a stílussal megijeszteném a többi motorost...
nevicceljmá, tök egyszerű, mész előttem, hátrafele ülsz a motoron, egyik kezeddel kormányzol, másikkal fényképezel és semmi hőbörgés hogy nem fog menni, hisz a lábaidat még be se osztottam mit fognak csinálni
Viszem én is a 2 db minim dv-t elől és hátul. Nem bonyolult műszer de a célnak megfelelő. Fényképezőt is lehet viszek, bár azt nem tudom hogy menet közben hogy oldom meg a fotózást...
szeptember 20 lesz a következő alkalom. Nekünk darage-val már megvan előre a jegyünk.
A 29.ei az elmarad sajna.. Viszont 20-án tuti ott leszünk, viszem megint a kamerámat és videózhatunk is..