A profilodban a tesztek között milyen motorról írsz? Nekem úgy tűnik arról amit itt eladásra kínálsz. A hirdetésedben ez áll: "Soha nem egy kerekezett és pályát sem látott,kizárólag városban és túrára használtam!"
A profilodban a tesztek között meg ez: "később volt alkalmam a Hungaroringen is kipróbálni és akkor tudtam,hogy ez a motor versenypályára termett"
"Ami fontos Jómagam 60 kg vagyok és tiszta időben 282 mutatott az óra"
Na most akkor a pályát nem látottat hogy kell érteni? Csukva volt a szeme a gííípnek?
Lehet most én is szemtelennek tűnők, vagy értetlennek vagy mi a fasz?
A 60 kilóddal meg ne nagyon szólogass be dzsózinak ... én ismerem, kőkemény. Ringen megy 1:53-at, első keréken.
Na meg ott a háta mögött az egész brigádja, a kivarrt medve, az orrrrrmányos vadász, az avarzabáló hikomattos, na meg a dídzsélangyi és még páran
Jövőre tuti.
Most 3 nap 1700 Km megszámlálhatatlan kanyar.
Mindenféle alpenstrasse és bagolybaszó erdei hullámvasút volt terítéken.
De asszem olasz lesz félig.
Benya passz amit eszik a gépes.
Nekem úgy komplettírózva szállással,kajával,belépővel 75 rugóba jött ki.
Élmény megfizethetetlen.
A végére már fájt a gázhúzó kezem még az inaim is.
A profilodban a tesztek között meg ez: "később volt alkalmam a Hungaroringen is kipróbálni és akkor tudtam,hogy ez a motor versenypályára termett"
"Ami fontos Jómagam 60 kg vagyok és tiszta időben 282 mutatott az óra"
Na most akkor a pályát nem látottat hogy kell érteni? Csukva volt a szeme a gííípnek?
Lehet most én is szemtelennek tűnők, vagy értetlennek vagy mi a fasz?
A 60 kilóddal meg ne nagyon szólogass be dzsózinak ... én ismerem, kőkemény. Ringen megy 1:53-at, első keréken.
Na meg ott a háta mögött az egész brigádja, a kivarrt medve, az orrrrrmányos vadász, az avarzabáló hikomattos, na meg a dídzsélangyi és még páran
Kicsit fiatal vagy még,hogy szemtelenkedj!
Valószínűleg vasárnap ráfutunk a KakucsRingre, legalábbis ez a két motor biztosan. Ha úgy van, nézzetek ki!
Komplett.
Mindegy hova indulsz.Ezek a labancok nem tudnak egyenesen utat építeni.
Aluházas.Pici.Elfér a givi combtáska kis zsebében.
Katt és mehetek tovább.
Mér szarok?
Most 3 nap 1700 Km megszámlálhatatlan kanyar.
Mindenféle alpenstrasse és bagolybaszó erdei hullámvasút volt terítéken.
De asszem olasz lesz félig.
Benya passz amit eszik a gépes.
Nekem úgy komplettírózva szállással,kajával,belépővel 75 rugóba jött ki.
Élmény megfizethetetlen.
A végére már fájt a gázhúzó kezem még az inaim is.