Hali, van nekem elfekvőben egy komplett gyári rendszerem k4-k5 600hoz. A rendszerben kb 20 ezer km van, a gyári limitált 20.évfordulós dobban 1000km ( karcmentes). Minden alkatrész sérülésmentes. írj e-mailt ha érdekel.
Sziasztok!
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben gyári összekötő csöve?
Az sem baj, ha nem gyári, de jó állapotú legyen!
Ha van valakinek, kérem jelezze itt!
Köszi előre is!
Üdv.: a Műszerfal nyomkodós Béci ;)
Téged fog beakasztani úgy, mint ahogy Rétság előtti balosban szoktad a második sebességi fokozatot...[027] Ennyit nem értesz, kedves tányérzsonglőröm?
Odafigyejjé, mert nyakonbaszlak a vácin az ÚJ MOTOROMMAL!
Segítünk ja. Nem pedig átbaszunk és hülyének nézünk és kamuzunk. A húzzad meg magadat úgy érted, hogy beakasztasz magadnak? Nekem jó
Eccerűen arról van szó, hogy azt írtad sosem látott pályát, majd kiderül, hogy dehogynemdehogyááááá.
eccerűeszbaszodcsaknemlátod .... ahogy a gixxered sem a pályát
Csak tanácsként mondom................ezeknek itten van má gixxere...........a képesmotorra feltennéd jobban járnál mint a fórumon ahol 2-3 napon belül eltűnik a süllyesztőbe pár oldal alatt.
Utána a kutya se látja.
akkor most húzzam meg magam ?azt hittem itt egymásnak segítünk és egyből kötözködtök?
mi ez valami Óvoda?
Gratula hozzá!kit érdekel ki mennyit megy hány keréken a ringen
eladó egy motor ha érdekel valakit jelentkezzen ha nem akkor nem kell hozzászólni ennyi!
matrix182@citromail.hu
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben gyári összekötő csöve?
Az sem baj, ha nem gyári, de jó állapotú legyen!
Ha van valakinek, kérem jelezze itt!
Köszi előre is!
Üdv.: a Műszerfal nyomkodós Béci ;)
Odafigyejjé, mert nyakonbaszlak a vácin az ÚJ MOTOROMMAL!
Esetleg nem tud valaki K3 gsxr 600-hoz komplett blokkot?
Köszi!
Segítünk ja. Nem pedig átbaszunk és hülyének nézünk és kamuzunk. A húzzad meg magadat úgy érted, hogy beakasztasz magadnak? Nekem jó
Eccerűen arról van szó, hogy azt írtad sosem látott pályát, majd kiderül, hogy dehogynemdehogyááááá.
eccerűeszbaszodcsaknemlátod .... ahogy a gixxered sem a pályát
Bocsi...............daytona 675 hívő vagyok.
Iszonyat jó fülemmőgé tekeredős visszafordítókat rezzenéstelenül 3.ban venni pörgetés nélkül.
Utána a kutya se látja.
És töröld a bonctermi írást.Jobban jársz.
mi ez valami Óvoda?
Gratula hozzá!kit érdekel ki mennyit megy hány keréken a ringen
eladó egy motor ha érdekel valakit jelentkezzen ha nem akkor nem kell hozzászólni ennyi!