Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs mit! kár hogy csak ennyi van Rólatok. de remélem lesz még rá alkalom...
Ja, köszönöm a képeket . Végre lett képem is az első H.ringes nyiltnapomról.
akkor holnap telefonálni kell egyet mert a honlapról nem szedték le.
Voltam kint jegyet venni 24-én, és akkor mondta az akinél regisztrálni, illetve megvenni lehet a matricát.
hol hallottad ezt?!
Úgy tudom, hogy a 29-i napot törölték . De javítsatok ki ha tévedek...
Ez jó kép lett köszi! én nem sok remek fotóval szolgálhatok Rólad.. majd most szerdán talán? feltéve ha jöttök?!
Hali, van nekem elfekvőben egy komplett gyári rendszerem k4-k5 600hoz. A rendszerben kb 20 ezer km van, a gyári limitált 20.évfordulós dobban 1000km ( karcmentes). Minden alkatrész sérülésmentes. írj e-mailt ha érdekel.

matrix182@citromail.hu
Sziasztok!
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben gyári összekötő csöve?
Az sem baj, ha nem gyári, de jó állapotú legyen!
Ha van valakinek, kérem jelezze itt!
Köszi előre is!
Üdv.: a Műszerfal nyomkodós Béci ;)
Téged fog beakasztani úgy, mint ahogy Rétság előtti balosban szoktad a második sebességi fokozatot...[027] Ennyit nem értesz, kedves tányérzsonglőröm?
Odafigyejjé, mert nyakonbaszlak a vácin az ÚJ MOTOROMMAL!
Én, középsőt nemtoomki, meg Pázy..
Ezek testvérek!
Sziasztok!
Esetleg nem tud valaki K3 gsxr 600-hoz komplett blokkot?
Köszi!
cseréljünk az enyim meg kiméltebb
Hogy mi?
majd téged !
Szia Buday40 márkatárs

Segítünk ja. Nem pedig átbaszunk és hülyének nézünk és kamuzunk. A húzzad meg magadat úgy érted, hogy beakasztasz magadnak? Nekem jó
Eccerűen arról van szó, hogy azt írtad sosem látott pályát, majd kiderül, hogy dehogynemdehogyááááá.

eccerűeszbaszodcsaknemlátod .... ahogy a gixxered sem a pályát
Nemislesz.............egyenlőre túrahernyóban utazom................ha pályázni támad kedvem van jobb.
Bocsi...............daytona 675 hívő vagyok.
Iszonyat jó fülemmőgé tekeredős visszafordítókat rezzenéstelenül 3.ban venni pörgetés nélkül.
Neked akarja eladni nem veszed észre? Neked még nincs gixered :)
kössz uram:-))))
Csak tanácsként mondom................ezeknek itten van má gixxere...........a képesmotorra feltennéd jobban járnál mint a fórumon ahol 2-3 napon belül eltűnik a süllyesztőbe pár oldal alatt.
Utána a kutya se látja.

És töröld a bonctermi írást.Jobban jársz.
akkor most húzzam meg magam ?azt hittem itt egymásnak segítünk és egyből kötözködtök?
mi ez valami Óvoda?
Gratula hozzá!kit érdekel ki mennyit megy hány keréken a ringen
eladó egy motor ha érdekel valakit jelentkezzen ha nem akkor nem kell hozzászólni ennyi!