oldal irányba nem löttyen csak előre hátra,és az egyik oldali reccsen kattan is csuszógyurus tehát lötyöghet.......de mennyit?cimbora K4-ese is ilyen lötyögős hozzá kel tennem az is püfölős motor
Szia!
Hát a legjobb, ha semennyit....nem tudom, hogy kell mérni....max 2 mm lötyögés szerintem még belefér (oldalirányban legyen frankó...), de inkább csere fixre (vagy újra kell zömíteni a gyűrűket, állítólag csinálják....)
Na csókollak....
az alsót folyamatosan a felsővel lépteted.......... a csajoddal az alsódat széttépeted!
Gyújtásra teszed, nyomod a gombot, figyeled az órát, tekered a kulcsot, cibálod a gázkart, nyálazod a muffot!
Ötven (köb)Cent(i) után szabadon....
Kb 3 féle.
Le kell venned a cipőidet az összeszámolásához és 2 levél kavinton se árt mert belekeveredsz a nagy erölködésbe.
Na mondjad a frappánsat a gombokra iziben.
Jaja...de vigyázz mert a forró kipufogó megégeti ám a hegyét, ha közel teszed!....
Valaki írt itt valami értelmeset ezzel kapcsolatban, az is jó lehet!
Én nem kavarom a számokat....a tróger, vagy mi az 115 ló...
A tripper az már lehet hogy több.... te nem olvasol figyelmesen.
De ha akarom a 600 -as némi munkával máris 150 Ló!
De nemakarom... Ezzel sem tudok mit kezdeni....
Amúgy jó a triumpf is, csak olyan mintha félbehagyták volna...
Azthiszem lenyomva kell tartani a "mode" gombot amig el nem kezd villogni a perc vagy ora aztan a "set" gombokkal leptetni. Most hirtelen erre emlekszem.
http://youtu.be/uLH7DV1ZHLE
Lötyögős féktárcsa ügyében keresd Szőke Károlyt!
06-1-221-2583
Eléggé prof. a dologban.
Szia Bringa!
Motorozol még? Valahol csattanhatnánk, ha úgy van.
Hát a legjobb, ha semennyit....nem tudom, hogy kell mérni....max 2 mm lötyögés szerintem még belefér (oldalirányban legyen frankó...), de inkább csere fixre (vagy újra kell zömíteni a gyűrűket, állítólag csinálják....)
Na csókollak....
Gyújtásra teszed, nyomod a gombot, figyeled az órát, tekered a kulcsot, cibálod a gázkart, nyálazod a muffot!
Ötven (köb)Cent(i) után szabadon....
Le kell venned a cipőidet az összeszámolásához és 2 levél kavinton se árt mert belekeveredsz a nagy erölködésbe.
Na mondjad a frappánsat a gombokra iziben.
Akkor talán a ló seggéről a szőr már meg meglesz teljesítményben!
Valaki írt itt valami értelmeset ezzel kapcsolatban, az is jó lehet!
Csak előtte bele kell huggyozni a kipufogóba! Csak úgy működik!
A tripper az már lehet hogy több.... te nem olvasol figyelmesen.
De ha akarom a 600 -as némi munkával máris 150 Ló!
De nemakarom... Ezzel sem tudok mit kezdeni....
Amúgy jó a triumpf is, csak olyan mintha félbehagyták volna...