Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán nehogy egy csatt és síri csönd legyen a vége...................és nem csak rándá és sárga lesz hanem kussol is.
szertei........kéri
Uhh anyám.
Sziasztok!
Nincs valamelyikőtöknek K5 600-hoz össze kötő csöve?
Van egy olyan verseny dobom, amit 2 rugóval tudok felfogatni( + a bilincs)
Esetleg ha van valamelyikőtöknek jelezze!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Sziasztok.
Ha valakit esetleg érdekelne:

http://www.kepesmotor.hu/onroa...

Üdv.:
Józsi
8 e pénz.
A szökére rá kell kattintani az egérrel!
Szia Hondalovag! A szélvédő kék megvilágitásáhóz van valami ötleted?
sziasztok! van pár eladó cuccom, k5ös 600asról. az adatlapomon ott a hirdetés, ha érdekel valakit.
Az zavar amikor belépek az oldalra és látom, hogy egymás alatt 10X szerepel ugyan az a név mert valami barom megint televágja a fórum minden topicját ugyan azzal a hirdetéssel.
Azért nem azt használom, mert így akartam csinálni. Még egyszer mondom, ha zavar ne olvasd.
Van egy apróhirdetés része is az oldalnak. Miért nem azt használod? Meghaladja a képességeidet?
Komolyan, mivel a GSXR topicot ZX6 tulaj nem olvassa... Ha zavar ne olvasd el ;)
Komolyan minden topicba beraktad a hirdetésed?
Sziasztok!
Ajánlom az uj GB Racing szupererős műanyagból készült motorfedél vedő burkolatait. Jobb mint a karbon/kevlár boritás, mivel ezt nem kell minden esés után cserélni, mert nem kopik át. WSBK-ban és Moto2-ben is ezeket használja a legtöbb csapat. Az ár/érték arányuk szerintem az egyik legjobb a piacon jelenleg megtalálható hasonló dolgok között. Főleg, ha azt nézed milyen lehetséges károktól menti meg a drága motorodat.
A komplett motorfedél szett(jobb, bal oldal) motortípustól függően 40-70000 Ft között változik, de lehet egyenként is rendelni. Van "cápauszony" is a lengővilla aljára, bukógomba, illetve emelőszem is. Érdeklődni az info@euromotoracing.hu email címen.
Szia!
Facebook chatre írd be a kért gumit, és ha ott vagyok, azonnal nyomom az infót, képet meg küldök, amint hazaértem onnan!
Michelin Pilot Sport? 180/55? ár?
MOTOROSOK FIGYELEM!

Rendkívül sok versenygumi érkezett, a fő profil, a Dunlop D211-esek mellett Michelin, Pirelli, elvileg Metzeler, és Bridgestone is található a raktáron! Ma este 7 és 8 óra között indulok az eddig beérkezett fix rendelésekért, viszont akinek még kell, kérem, hogy még a DÉLUTÁN FOLYAMÁN JELEZZE!
az ismerősöm is bele van bolondulva ezekbe a ledes meg kékes világitásokba.......képes volt venni egy másik aksit hogy külön legyen a disco fényeinek há nómális? nekem jó igy pucéron......még a lámpákat is le fogom szedni há minek a
Sziasztok,

Habar nem vilagit, de lehet hogy ez is bejon valakinek...

Elado sportdobok:

K6-K7-re elado egy Micron (karcmentes, 50e) es egy Arrow (karcos, 45e ) dob, amelyik elobb elkel... nekem K8-on van, K6-K7 leomlovel felteheto arra is (olyat is tudok adni, ha valakinek K8-L0-ra kellene)

Illetve van egy has alatti BOS, 30e-ert, szinten K6-K7...

(elerhetosegem az adatlapon)
Csodálatos!
Van bizony! Es ugy szoktam bekotni hogy gyujtason allandoan vilagit es az indexxel eggyut villog. Itt nagyon sok motoros hasznalja. Persze izlesek es pofonok tudod. Van Pl. aki ugy keri hogy gyujtas nelkul halvanyan vilagitson igy sotetben a parkoloban igen jol mutat. Nem fogyaszt szinte semmit olyankor (2mA) es fenyereje sem zavaro, inkabb dereng. eBay-en talalsz millio fajtat.
Szia!
Ohh...kenyér....mint egy diszkó-dildó úgynéz ki!
Fogadjunk, ha csúszol vele az aszfalton akkor még szikrázik is a műanyag! Amúgy hétzenés?
Erre van kereslet? Beszarok.....