Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képek az emlitett cuccokról
Sziasztok! Havernak lenne pár eladó K5 Gsx-r 600ról leszedett cucc( komolyabbra cserélte őket) az alábbi cuccok lennének:
-kuplung és fék kar
-használt,de még használható hátsó lánckerék
-suzuki markolat (új) fölrakta,de nem tetszett neki
-kormányvég súly sérülésmentes
-sport plexi
-kipufogó érces hangal.( a Yoshimura logo csak kipuf matrica)

árakat nem írok, ha valakit érdekel valami írjon és megérdeklődöm. ( külföldön tartózkodik)
email címem: sparxx@tvn.hu
70/628-2271 kérésre küldök képeket. minden cucc itt van nálam! posta ok.
-
Nagyon jól mutat. Én is igy szeretném megcsinálni a szélvédő plexitet
Lattam ilyet regesregen es az valahogy stabilizalva volt, nem ugralt. En meg mostanaban ilyeneket rakok fel. mindenfele motorra.
Attól függ mit kérsz érte?
Szia. Ismerem azt az ic-t hangfekveciás kivezérlés jelző, de az hülyeség volna megcsinálni , mert ez egy sport motor és el tudod képzelni hogy mikor hajtod a gépet huzod neki meg döntögeted, netalántán még egykerekezel, hogy akkor mi zaljik a tankon belül az üzemanyaggal . Szerinem a 12 led össze-vissza villogna mint egy Disco lámpa.
Nagyon jol nez ki! Csinalnal olyat amit lehet kalibralni (mas es mas szintado ellenallas ertekhez) es pl. UAA 180-as IC-vel ami mindig csak 1 ledet vilagit? Alulrol az elso piros lenne a masodik meg sarga a tobbi meg akarmilyen? 12 ledes az IC ha jol emlekszem.
nah elég primitív az illető!
Igy csak több lesz a sara a bank felé...
Vegyen kp-ra az majd az övé lesz..Mit gondolt nem tudja fizetni és majd megszánják?- hagyd ne is válaszolj...
Nah főnökök felpörgetem a punnyadt topikot.
A BT016 Pro a kopós-csúszós gixxer gyári gumi vagy a fasza piaci tipus?
Van hozzá gyári bontottam ha érdekel...
Szia! Elkészült az üzemanyagszint mérő müszer
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne, van egy Ixil kipufogóm eladó, 35-ért. E betűs, doboz, papír megvan hozzá. Kb 1000 km-t mentem vele.
Nyugi nem lesz baja,jól ki vannak találva zeke a gépek ;)
Volt K2 750-esen,és sokszor nyáron városban araszolva 100 fokon volt a gép,meg tűző napon leállítva is sokáig tüz meleg en marad a blokk majd idővel lehűl,legalább üzem meleg marad sokáig
nekem városban lassú menetnél mindig 100 fok fölött van a víz..
Akkor hengerfejnek nem lesz semmi baja... Mert attól voltam megijedve hogy áll benne a 100 fokos víz és nehogy baja legyen....

Köszönöm a választ
Igen normális,főleg melegebb időben !
De ez minden motornál így van...hát ez a lényeg....miután leáll a motor ezáltal a folyadék keringése is,és a henger nem hűl ki azonnal hogy ha leállítod az meg továbbadja a hőt az álló folyadéknak,és felszökik a hőmérséklete..ennyi
Hello. Van egy k4-es gsxr-em . Nemrég vásároltam és az a meglepő hogy motorozok fele fél órát 1 órát és menet közben a víz 60-90 fok körül van. De amikor megállok leállítom rajtahagyom a gyújtást és jelzi hogy a víz felmegy 100+ fokra és ugye nem jár a motor. Ez normális?
Az előző tulaj mondta hogy a ventilátor 105 fokon kapcsol addig még nem ment fel eddig.... De engem akkor is zavar így tudatlanul hogy álltóhelybe 100+ a víz és mivel le van állítva így gondolom nem is keringeti a vizet semmi.....

Szóval a kérdésem csak annyi lenne hogy ez teljesen normális dolog? Ha nem akk mit lehet vele tenni?
aszt értem h az olaj elvékonyodik de én eszt most tapasztalom kb 2 napja és az a vizkonyás utánn nekem nem jelentkezett lehet az h most jön ki rajta ?
ha már nyomlya a vizet akkor elég meleg és olyankor az olaj is meleg......szóval érted
110 fokos viz okozhat olyat pl:hangosabbak lesznek a szelepek
mert 108 fokos viznél nyomott ki nekem vizet és utánna észleltem ilyet
Válaszokat elöre is köszönöm
Héééééhéhéhhééé!

Felmegyünk egyszer egy éjszakai gokartozásra? Menjüüüüünk!
Eladó GSX-R alkatrészek:
K6-K7 bal oldalidom nagyon pici sérüléssel, szerintem így is felrakható.
K6-K7 jobb hátsó lábtartókonzol, a taposó már nincs meg.
K1-K5 kuplungfedél, nem repedt, nem javított. Pár régebbi gépen is ilyen van, ha jól láttam, de úgyis tudni fogja, akinek ilyen kell.
E-mailcím az adatlapomon!
Szia!
Vagy váltson kézzel az a Sziloplaszt csávó! Ahhoz még kapupántos MZ sem kell!
okok
Kék.