Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok, k4 600-on melyik gombokot kell nyomkodni az ora beallitasahoz ?
Nihá...........írtál vazze.
Kevered kavarod baze a számokat.
Ha neked 750-ed van akkor talán igaz lenne.
Haccázas sosem vót 145 gebe.
Csak akkor élne a -10 ló.
Ugyanis az 1050 az 135..............a 675-ös a 106 és csak a meztelen..
Az idomos 125.
Üdv. K4-K5re valo yoshimura rs3 kipudob elado plusz erre valo üléspup is karcmentesen elado...
Hát a névleges teljesítményét tekintve -10ló az én recsirolleremhez képest....
Annyival tud többet a 1050, hogy ha vonóhorgot teszel rá, a trágyaszórót vígan kiviszi a szántóföld szélére!
Na ott az én szarom elvérezne!
Több a kraft benne mint a recskagépedben.

1050 és punktum.
Jaa látom már triumf tróger 1050!
Akkor megbeszéltük...az a tiéd lehet! Az összes!
akkor legyen 1296, és még marad is belőle....
1050...ez valami angliai csata évszáma?
Inkább 1050.
Szia!

Te tudsz élni....nem vacakolsz a teljesítménynöveléssel, inkább kicseréled egy nagyobb motorra.....persze az sem lesz több 3hengeresnél, mera4tő már fész!
Az is valami triuf dagitorna 955i tipusú lesz vagy milyen...
Szia kuki1990!
Szinte semmit...csak nehezék ..viszont, ha rámész kanyarban hideg első gumival tanksapkáig döntve........hmmmm... akkor dobhat rajta sokat.... ,
Mer csak.
Bár ha kell több nem csak vackokat cserélek hanem az egész kramacot tokkal-vonóval.
Sose értettem közútra miért nem elég az a LE amit tud a gép annak is kb felét használja az ember.... Persze azoknak akik beszerelik azoknak biztos jó lové
Vigyázni kell, mert a chipre van chipszadó..
Intel vagy AMD?
+100 Le.
Sziasztok! Tudja valaki hogy egy chip mennyit dob egy k1-es 600-as gixeren? Köszönöm!
Szia!
KisTuning eladja a sajátját. K5 600. Részleteket tőle kérdezd.
Én is azt a sárgát lesem jó kis gép jó áron igaz kicsit csúszott de jó műszernek tűnik. csak kéne még lóvé
Jostét... Vki vmi jo k4-k5öst nem tud 600ast ? Van fent egyí sárgA NEM ISMERI VKI?
k8 600-ashoz keresek komplett farokidomot, világítás nem kell. Persze kicsi az esély hogy valaki ideadja a sajátját
Ok Fasza!