ki van peremesedve a lamella fogak és nem enged vissza rendesen,még nem csuszik meg mert a csuszok-vagy a kopók vastagsága meg van,de már akadozik a váltás főleg visszafelé eladásra gyorsan fel szokták köszörülni de nem sokáig birja mert ki lágyul szóval a nem helys müködéstől akadozik a váltód
holnap elmegyek vele mtorozni de masem vettem rajta észre változást de elötte
járt a motor levettem a hötüsapkát de nem keverte a vizet sem nem buborékosodott amikor néztem akkor 55 fokos volt a viz.
namost olyan gondom is van még h a hütösapka alatt a hütönek van egy pereme nahh ott nekem van egy nagyonn kis pici váju szerü namost ugy tudom h akkor a nagy nyomás miatt levegöt sziv vagy valami ilyes de javiccs ki ha nem jol tudom és igy nekem nem zárt a rendszerem ? vagy az nem befolyásolja ?
ha a viz nem melegszik és a tulfolyón sem nyomja akkor meg maradt a hengerfejed és a tömités is ha pedig nem csökkent a teljesitmény akkor a komprszió gyürüd is és ha nem füstöl, akkor az olajlehuzó sem lágyult ki nem olyan könnyen döglenek meg ezek
jahh és ma amikor egy kicsit ált a járt a motor akkor olyan 98 fokos viznél már telt a ki egyenlitö tartály de akkor még nem légtelenitettem a rendszert és 103 nál már tolta a vizet a tulfolyonn
jahh és ma amikor egy kicsit ált a járt a motor akkor olyan 98 fokos viznél már telt a ki egyenlitö tartály de akkor még nem légtelenitettem a rendszert és 103 nál már tolta a vizet
zöldre váltás utánn elindultam és viszza hült lasssan de hült
Én ma a rendszert feltöltötem lelégtelinettem és kerültem vele nem észleltem se csörgést se menet teljesitmény csökkenést meg semmit sem de nem mentem vele sokat a viz átlaga 80 fokos volt
h tudok meggyözödni arrol h nem baszot oda neki ?
valami konkrétat kérnék mert esz az ideg
A mixben szereplő zenei stílus nem az én ízlésem, de kinek a papné, kinek a bogyó!
http://www15.zippyshare.com/v/...
járt a motor levettem a hötüsapkát de nem keverte a vizet sem nem buborékosodott amikor néztem akkor 55 fokos volt a viz.
Én ma a rendszert feltöltötem lelégtelinettem és kerültem vele nem észleltem se csörgést se menet teljesitmény csökkenést meg semmit sem de nem mentem vele sokat a viz átlaga 80 fokos volt
h tudok meggyözödni arrol h nem baszot oda neki ?
valami konkrétat kérnék mert esz az ideg