Köszii a választ valóban jól hangzik, DE.......
Ennyi fáradtságot nem igénylő szerkezet gyárilag is van rajta, úgy hívják benzincsap ha lebök a moped, kapcsol egy tartalékot és gyorsan elhúz egy benzinkútra így marad ez a megoldás
Szia Zsuzsika!
Nekem van!.... Egy speckó 40 cm hosszú rozsdás bordázott betonacél, azt a tankot kinyitva lenyomod az aljáig koppanásig (erősen, hogy csattanjon az alján, ha megakadsz az üzemanyagpumpában, vagy valamelyik érzékeny alkatrészében, akkor ismétled a lefelé toszó mozdulataid, sokszor....), majd kihúzva a betonvasat (sötétebb ergo benzines részen) láthatod azt a szintet, ahol áll az üzemanyag a tankban.
Ha profi vagy menetközben is ellenőrizheted, bár akkor nincs nyugalmi állapotban a benzin, így torz mérést kapsz, de az is valami.
Remélem segítettem...Kamaznál ez működött jól! Gondolom ez is hasonló szerkezet lehet!
Olvasgattam a forumot és erre a csodára bukkantam. Van egy cimborám igaz nem suzukija van, de nagyon hiányolja az üzemanyagszintjelzőt /kapcsol tartalékot ha kell / szóval arra is lehetne ilyen készüléket csinálni? Nehéz bekötni? Nem túl sok az idom rajta, mert naked bike! Mi a véleményetek róla?
Köszii a választ valóban jól hangzik, DE.......
Ennyi fáradtságot nem igénylő szerkezet gyárilag is van rajta, úgy hívják benzincsap ha lebök a moped, kapcsol egy tartalékot és gyorsan elhúz egy benzinkútra így marad ez a megoldás