Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszii a választ valóban jól hangzik, DE.......
Ennyi fáradtságot nem igénylő szerkezet gyárilag is van rajta, úgy hívják benzincsap ha lebök a moped, kapcsol egy tartalékot és gyorsan elhúz egy benzinkútra így marad ez a megoldás
Szia Zsuzsika!
Nekem van!.... Egy speckó 40 cm hosszú rozsdás bordázott betonacél, azt a tankot kinyitva lenyomod az aljáig koppanásig (erősen, hogy csattanjon az alján, ha megakadsz az üzemanyagpumpában, vagy valamelyik érzékeny alkatrészében, akkor ismétled a lefelé toszó mozdulataid, sokszor....), majd kihúzva a betonvasat (sötétebb ergo benzines részen) láthatod azt a szintet, ahol áll az üzemanyag a tankban.
Ha profi vagy menetközben is ellenőrizheted, bár akkor nincs nyugalmi állapotban a benzin, így torz mérést kapsz, de az is valami.
Remélem segítettem...Kamaznál ez működött jól! Gondolom ez is hasonló szerkezet lehet!
Szia. Ez csak a Suzuki GSX-R 600-750 K8-as mocikhoz jó mert ahoz lett kifejlesztve, és nekem csak ilyen mocim van .
Sziasztok!

Olvasgattam a forumot és erre a csodára bukkantam. Van egy cimborám igaz nem suzukija van, de nagyon hiányolja az üzemanyagszintjelzőt /kapcsol tartalékot ha kell / szóval arra is lehetne ilyen készüléket csinálni? Nehéz bekötni? Nem túl sok az idom rajta, mert naked bike! Mi a véleményetek róla?
Mmmmm.............akkó nem kell sietnem.
Előtte gépátvétel van, meg felvonulás.
Nemmondd?
Dél körül!
mna inkább huzd ki a kormányt a traktorszemüdből és add postára nekem
Hátezaz..............belűről érdekes lehet de mint látvány.
áááááá ott mindig hánynak
Nekem a Balassagyarmati kéne................fehérgyarmat elég uncsi lehet.
Fehérgyarmaton már péntek óta megy
Gyarmaton mikor kezdődik a banzai hogy ilyen későn mentek,
Vasárnap gyere délelőtt fél 11-re a Morrison's Liget diszkóhoz. A pesti motorosokkal ott találkozunk. Tényleg érj oda, mert fél 11-kor indulunk!
üdv. eladó gsxr 600 1998-2003 köztiekhez a képeken látható alkatrészek egyben 65 eft-ért. a képen látott k 3-ból származik. 0620/992-4528 pestmegye
Facebookon keress meg, és egyeztetünk!
Hát.............motort tolni a susnyásból jobb élmény.
Motorral megyek, nézőnek , jó mulatságnak ígérkezik.
Ha úgy teszi oda magát tuti.
Motorral? ,
Esni fog.
Igen, én mennék!
Csak egy fejidomkonzol kell neki.