Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek a motorok nem szeretik a lassu menetet.sem a várost........103-nál már kapcsolni kellett volna a ventilátornak........vagy gomba,vagy venti hibás,vagy bizti.....ha szépen visszahült és nem főzted zaccosra.akkor nem lessz vele semmi gond.......ha baja lett volna akkor lökné a vizet
nekem sikerült.........de nem árulom el,legyen nekem is 1 titkom
fel vannak verve a kopó lamellák
Sziasztok
a segítségeteket kérném !suzuki gsx r600 k3 róla lenne egy pár kérdésem
108 fokos viznél a piros lámpánál elkezdte nyomni a túlfolyón a vizet valamiért nem kapcsolt be a ventilátor.
lehet e nekem eböl valami károsodásom sajnos a kinyomott vizett akkor nem tudtam pótolni mert túrán voltam.
a válaszokat elöre is köszönöm
És mennyivel olcsóbb lett volna
Ottahiba................floriol jobb.
Üdv Mesterek.
Adott egy 98'-as SRAD. Olyat csinál, hogy ha lassan váltok sebességet akkor csattan a váltó, mintha akadozva venné be, viszont, ha fordulaton váltok gyorsan akkor 10ből 8x meg se érzi, gyönyörűen beveszi. Kérdés, hogy ez mennyire normális dolog. Hidegen jóval szebben is lehet váltani, pedig Fuchs Silkolene 10W40-es olaj lett belerakva. A segítséget előre is köszönöm!
Hali. Nem Érdekel Valakit egy Two Brothers dob? 2000-ret mentem vele, szinte még úgy 70ért odaadom hangtompítóval együtt.
Az első lánckerék takarásán található a jeladó,ki is látszik a burkolat alól ;) A képen igaz K2-es van,de ugyan ott van a K3-ason is :)
!
Én egy büdös troll vagyok! megnéztem a wikilékszen, vagy a vikipédián, már nem emlékszem, de ezt írták!
Sziasztok!
A K3-asomon nem mér az óra. Állítólag a jeladó romlott el, valaki betudná karikázni egy képen, hogy ez hol található? Valamint egy ötlet, hogy melyik bontóból vagy honnan tudok egy ilyet beszerezni? Üdv.
Akkor minek jelenti ki csak így,hogy kemény? Most nekem is az van fent Battlax BT016 Hypersport
Vidd el egy óráshoz!
És persze a defektes!
Mint te!
szevasztok, K2sen az órát hogy kell beállítani a műszerfalon? :D
Hali. Van egy walter moto lánckerekem eloxált kék 525/49
Szia!

Ja igen kétféle : új, és használt!
Igen.
BT016-ból többféle van?
Helló.
K2 höz keresek hengerfejtömítést,illetve fültörött elsö hátsó lámpát.
Úgy döntöttem les...m a karokat.Marad gyári.

Bár meg kell vizsgálni mert mintha a speed-é brembo felső lenne.

Az meg ahogy nézem szinte mindenhol ugyanaz.
Ép írni akartam hogy az 1000-es topikban van cucc eladó de látom már érdeklődsz is..
Ezen en is gondolkodtam de a bibi a fek es kuplungkarokkal van.A gyari is evvel a felsovel szerelt ezert tippem hogy ha nem palyazok nem kifejezett lesz szar csak kicsit.Bar eleg szennvedes legteleniteni az tuti.
Lattam ebayen ducati bremboit az is jatszik meg.Bar nem fulik a fogam az ossze vissza karokhoz.