Szia KicsiDJKancsella!
Persze...ha nem állatkodsz, akkor könnyen lehetsz balesetmentes!
Egyszerű...minden kategóriából kell egy motort venni, és esni vele!
Én speciel a motor nélküli esést gyakorolom, ittasan!
A kis pelyhespöcsű meg haddvegye a fojtott 600 gsxr -eket konténerszámra... Lehet, hogy SebestyénPéter ikertesója, és mindenkit odaver,(mint kezdőkurva a fogához a faszt...) itt a fórumozók közül,minden körülmények között,(nem csak laboratóriumi...)
Na a nyélgáz, és bélgáz legyen veled fiatal tesvérem!
Szia!
Nagyon szépen fejlődsz.......eszemaszöveged!
Te már megoldottad,az "A"korlátolt, vagy milyen problémát :
Dehá' bizto súr' há nekem több a henger, mint a ló ebben áz ördögi másinában........Mi? hogy a forgalmiban sokka több van?...ja neeeem...az a forgalmi teljesítménye, nem amotoréé....és csak az adóztatás miatt olyan sok.....tudja a fizetése...
Miii?, hogy harmincezer? Akkor ma se megyek a rosszglockneren keresztül az adriára vagy hova....
Tiszta köcsögök ezek a gikszeresek... Itt egy Yamakka R6 25 KW-os papírral vedd meg oszt csá... http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Aztán majd megjátjuk, hogy tudunk-e még később fórumozni vagy snem...
Biztos, hogy korai lesz egy nyitott 600-as gép.
Nekem 21 évesen volt meg az első K6 de így visszagondolva az is hülyeség volt! Bár most 26 évesen is ugyanolyan forrófejűnek érzem magam néha!
Köszi nem kell. Végeztem veled. Leszerepeltél.
ÁÁÁ csak hülyülök. Tényleg nem kell mert sikerült vennem pár jó állapotú slicket amivel idén már kihúzom. De jövő tavasszal majd felkereslek.
Már ha fogok még pályázni mert ha a MAMs meg a Hungaroring továbbra is szívat minket akkor visszaépítem a gépet gyárira és megy fel a Pilot Road.
Szia Tibor!
Csúnyán megkésve írok, de még mindig nem találtam megfelelő ár/érték arányú abroncsot. Ha akarod, még nézelődhetek, bár idén már csak inkább a helyiekre koncentrálok, mert lassan bezár a bolt.
Akit érint: Jövő év késő tavaszára majd felhalmozok egy kisebbfajta készletet, és azonnal lehet vinni majd a Dunlopokat.
Pont ezért nem segít neked senki. Senki se akar (részleges) felelősséget vállalni, ha ne adj' Isten, elpatkolsz. Még azzal sem, hogy motort keres neked. Tutisnak teljesen igaza van - és magam is egyetértek a jogosítványos korhatárok emelésével -, a forrófejűséget le kell győzni. Én is 50-es robogóról ültem át 600-as Gixxerre (körübelül 45 000 megtett robogós kilóméter után), és mégsem akartam ultrakirály lenni, hanem lestem a nagyokat, kérdezgettem őket, tanítgattak. Látod, itt vagyok, balesetmentesen.
S ha nem hiszed, jövőre pályamotort veszek, RS125-ösben. Ez a motor való még az én generációmnak is. Nem hogy neked.
akos.s70b@yahoo.ie
06307013585
További Kellemes estét
Persze...ha nem állatkodsz, akkor könnyen lehetsz balesetmentes!
Egyszerű...minden kategóriából kell egy motort venni, és esni vele!
Én speciel a motor nélküli esést gyakorolom, ittasan!
A kis pelyhespöcsű meg haddvegye a fojtott 600 gsxr -eket konténerszámra... Lehet, hogy SebestyénPéter ikertesója, és mindenkit odaver,(mint kezdőkurva a fogához a faszt...) itt a fórumozók közül,minden körülmények között,(nem csak laboratóriumi...)
Na a nyélgáz, és bélgáz legyen veled fiatal tesvérem!
A Seychelle-szigetek-ig ki kéne tartania.
Jó lesz...és hol eszed meg? Az Antillákon?
De abbólis csak a teszkó gazdaságosra.
Nagyon szépen fejlődsz.......eszemaszöveged!
Te már megoldottad,az "A"korlátolt, vagy milyen problémát :
Dehá' bizto súr' há nekem több a henger, mint a ló ebben áz ördögi másinában........Mi? hogy a forgalmiban sokka több van?...ja neeeem...az a forgalmi teljesítménye, nem amotoréé....és csak az adóztatás miatt olyan sok.....tudja a fizetése...
Miii?, hogy harmincezer? Akkor ma se megyek a rosszglockneren keresztül az adriára vagy hova....
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Aztán majd megjátjuk, hogy tudunk-e még később fórumozni vagy snem...
Nekem 21 évesen volt meg az első K6 de így visszagondolva az is hülyeség volt! Bár most 26 évesen is ugyanolyan forrófejűnek érzem magam néha!
ÁÁÁ csak hülyülök. Tényleg nem kell mert sikerült vennem pár jó állapotú slicket amivel idén már kihúzom. De jövő tavasszal majd felkereslek.
Már ha fogok még pályázni mert ha a MAMs meg a Hungaroring továbbra is szívat minket akkor visszaépítem a gépet gyárira és megy fel a Pilot Road.
Csúnyán megkésve írok, de még mindig nem találtam megfelelő ár/érték arányú abroncsot. Ha akarod, még nézelődhetek, bár idén már csak inkább a helyiekre koncentrálok, mert lassan bezár a bolt.
Akit érint: Jövő év késő tavaszára majd felhalmozok egy kisebbfajta készletet, és azonnal lehet vinni majd a Dunlopokat.
S ha nem hiszed, jövőre pályamotort veszek, RS125-ösben. Ez a motor való még az én generációmnak is. Nem hogy neked.
Legutóbbiról meg nem is tudok.