képzeljétek multkor megettem 1 fireblade-et meg egy R6-ot az üllöin az ecseri utol az europarkig xD!és huzták neki mert kb 250-nél lassitottam és kb 40 métert maradtak le! a gixxer a legjobb és nekem csak egy 600-asom van!
Hát nem tutod, csak azt hogy nekem a sima verzó volt bent próba erejéig és ki kellett kötni a fokozatkijelzőt. szóval abból gondolom hogy be kell kötni a fokozatkijelző felé is hogy dobja a jelet hogy hanyagsba vagy. De én csak laikus vagyok
Az ECU-ra kell rádugni, van neki megfelelő csati csinálva, pár perc alatt üzemkész lehet a vas. Gondolom van kábel neki csinálva a váltókijelző felé is, oda is be kell iktatni, de szerintem értelemszerűen meg van oldva..mehetsz fényezőhöz
Clam újabb alkotását mellékeltem. Nem semmi a srác... 1 Kérdés, a Gear2Dash-t én is be tudom szerelni magamnak? Hol kell ezt beiktatni? az első ülés alatt? Köszi.
Szia Tutis koma!
nagyon jo a fényezés, majd mikor elsuhansz mellettem akkor csak egy kondenszcsíkot fogok látni de látom majd az ideális ívet, úgy fogsz foszforeszkálni!:)))
. . . . . . . . . . . .
gyári csavart nem használok, mert drága potolni. Inkább veszek csavart, vagy az alsó idomnál használok gyorscsatit.
nagyon jo a fényezés, majd mikor elsuhansz mellettem akkor csak egy kondenszcsíkot fogok látni de látom majd az ideális ívet, úgy fogsz foszforeszkálni!:)))