Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ellenfél.
ez volt
Sztem egy lassú sorkettes fireblade lehetett.
mármint az alap,h megeszi az r6-ot , de milyen fireblade volt?
érdekes! de azért gratulálok hozzá!
nekem ez siker élmény volt vágod ezért még nem kell röhögni lehet te is ott maradtál volna
Sziasztok segitsÉg kellene nemtudjÁtok e hogy a k4 És k6 on a kuplunkar egyforma?aki tudja ne tartsa magÁba
nyugi, tutkó emberrel csináltatom
Hát tutis ezt nem lesz egyszerű megcsinálni.. már ha mindenhol festeni akarod és nem levonózni amúgy fasza
Hello tutis! Gratula, ku*va jól néz ki amit Clam csinált. Az én "műveim" kicsit eltörpülnek mellette....
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .. . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . .. . . . . .
. . . . . . . . . . . .
képzeljétek multkor megettem 1 fireblade-et meg egy R6-ot az üllöin az ecseri utol az europarkig xD!és huzták neki mert kb 250-nél lassitottam és kb 40 métert maradtak le! a gixxer a legjobb és nekem csak egy 600-asom van!
hát persze hogy megéri már alig várom hogy megvegyem én is és beletegyem a vasba!
És 15k-t megér? annyiért árulják itt a sportmotoron újonan.
Hát nem tutod, csak azt hogy nekem a sima verzó volt bent próba erejéig és ki kellett kötni a fokozatkijelzőt. szóval abból gondolom hogy be kell kötni a fokozatkijelző felé is hogy dobja a jelet hogy hanyagsba vagy. De én csak laikus vagyok
Biztos hogy a váltójelző felé is be kell kapcsolni? MErt ez már a fokozatkijelzővel nem csinál semmit. De akkor bevállalom.
Az ECU-ra kell rádugni, van neki megfelelő csati csinálva, pár perc alatt üzemkész lehet a vas. Gondolom van kábel neki csinálva a váltókijelző felé is, oda is be kell iktatni, de szerintem értelemszerűen meg van oldva..mehetsz fényezőhöz
Clam újabb alkotását mellékeltem. Nem semmi a srác... 1 Kérdés, a Gear2Dash-t én is be tudom szerelni magamnak? Hol kell ezt beiktatni? az első ülés alatt? Köszi.
Tutis koma!
gyári csavart nem használok, mert drága potolni. Inkább veszek csavart, vagy az alsó idomnál használok gyorscsatit.
Tibi, tényleg, jó hogy itt vagy, Ti az idomot mivel rögzítettek, gyorszár vagy a gyári csavarok?
Először utól is kéne érnem ahhoz az elsuhanáshoz, de majd rafkós leszek, mert lehúzok nálad két gyertyapipát hogy le tudjalak előzni
Nah ime a rendszámtartó. Már csak le kell gyártani. Még a prizmának is megvan a helye.
Szia Tutis koma!
nagyon jo a fényezés, majd mikor elsuhansz mellettem akkor csak egy kondenszcsíkot fogok látni de látom majd az ideális ívet, úgy fogsz foszforeszkálni!:)))
Ez tényleg nagyon jó, tessék, meg is van a mintád
Valami ilyesmire gondoltam. Ez rohadtól néz ki: