én mindig is fikáztam a 600asokat, ameddig nem lett! Kellemes csalódás. mentem többféle 1000el, jóval erőssebbek, de nekem se kéne, nem vagyok egy állat, úgysem tudnám kimotorozni, de még ezt se!
Hmmm, ez van...de biztosan pótolom. Én egy SRAD-dal kezdtem, de nagyon megszerettem ezt a kategóriát. Hiába motorozom 13 éve, nem vennék 1000-rest, jó a 600-is
kössz! mennyibe ment el a k6? agyaltam,h eladom a mostanit, de ááá! piac nulla! a husqvarnámhoz nekem is volt sm-szett, jó érzés az is! meg jó nagyot lehet zakózni! (tapasztalat)
Jajjj, mert rászoktam a supermotora és a quadozásra és háttérbe szorult a GSXR. 2008-ban 3 balesetet a véletlen folytán kerültem el nemcsak az autósok, hanem a tapasztalatlan motorostársak miatt, mondjuk én sem 90-el mentem....azért remélem/tervezem,h jövőre pótolom a gixxer hiányát. Grat a "tigriscsikoshoz" kölyökkoromban az volt a kedvencem.
Hali! nem feltétlen,h a nyomaték miatt tesznek fel 190-est 600-asra, kinek hogy jobb. speciel nekem se volt jobb, jobban összehúzta a gumit, ezzel kicsit nagyobb a tapadó felület kanyarban, ugyanajjor hamarabb kopik a közepe! Próba cseresznye, közútra biztos nem jobb, de pályán... ! Mindenki eldönti
Köszi cock, szép lett nagyon. Ügyes vagy, szép munka, megy azért a photoshop kezelése, látom
Viszont tuti fekete színt nem fogok beletenni, ezüst lesz helyette. Lényegében két színűre tervezem, narancsos (amilyen most) és ezüst. Esetleg fehér színt is bevetnék az átmenetek kiemelésére.
Jól nézne ki a grafika ha a fekete része ezüst lenne. Meg ennek kicsit gyári beütése van, hasonlít a gyári grafikához. De még1x köszönöm, tényleg ügyes vagy.
Esetleg más is beszállhat a tervezésbe, kiírok egy tendert, akinek a grafikája elnyeri tetszésem, az a grafika lesz a motoron. Sőt még a vendégem is egy túró rudira
tutis! nem vagyok egy photoshop akrobata, de össze dobtam valamit...Személy szerint nem szeretem annyira a túlragozott színeket és vonalakat, ezért is lett ilyen egyszerű kinézete...
Hello DURACELL! Én is érdeklődtem, de jogos is, hogy egy 600asban nincs akkora nyomaték hogy 190es kelljen alá. Olvastam olyat hogy esőben jobb. Tegyük fel véletlen elkap egy eső. Azért szerintem felesleges 190est alá tenni.
Viszont tuti fekete színt nem fogok beletenni, ezüst lesz helyette. Lényegében két színűre tervezem, narancsos (amilyen most) és ezüst. Esetleg fehér színt is bevetnék az átmenetek kiemelésére.
Jól nézne ki a grafika ha a fekete része ezüst lenne. Meg ennek kicsit gyári beütése van, hasonlít a gyári grafikához. De még1x köszönöm, tényleg ügyes vagy.
Esetleg más is beszállhat a tervezésbe, kiírok egy tendert, akinek a grafikája elnyeri tetszésem, az a grafika lesz a motoron. Sőt még a vendégem is egy túró rudira
occó
Ezeket a képeket milyen programmal csináltad?
Most akarok én is pályaidomot venni ,és szeretnék én is pár tervet csinálni.