Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó,na látod,ez fel sem tűnt:)))))
cool
Szia Ancsy!

Köszi! Amúgy látod hogy a Te motorod az alap, arra csináltattam a fényezést? Szóval neked is köszönhetem a fényezésem kialakulását
Nagyon zsír a fényezés
Köszi de mire eljutna hozzám a zsé még én tartoznék a banknak annyira erős a forint most
Figyi, mondok jobbat. Menj be a virtual tuning topikba, keresd Clam-ot. Én is vele csináltattam mint látható ott. Szóval tegyél fel egy nyers képet, és add meg a színeket hogy miket szeretnél, esetleg pár hasonló képet. a srác kurva ügyes, 1-2 óra alatt mindig jött válasz a kérésemre, szóval mester.
Csak az a lényeg hogy ne olyan legyen mint az enyém
Próbálj kitalálni valami más kompozíciót
Tutis!
Ha így beindul a biznic, leszek a pénztárosod!
Mennyiért adod el a jogokat Tutis? nagyon tetszik. Vagy utalok 500 Ft-t ha megcsinálod k6-ra is
Nekem nagyon bejön ez a designe, az a jó, hogy nincs bent ezer szín, és nagyon ütős ez a narancs
Há dolgozzon meg a pénzéért
lehet majd maszkolgatni a festőnek!
szeretem a feltűnő dolgokat
Ezek meg a vesztes képek, ezek is jogvédettek
Ez a veszély nem fenyeget. Ennél csicsásabbat nem találtál?
nagyon tuti lett ez tutis!
Csináltam én is egy tervet, ha esetleg segít valamicskét a tervezésben!
hehe, nekem sikerült megterveztetnem a leendő festésem. a kép jogvédett, bárki aki ilyenre festi a gépét azt meglátogatom kromofággal
Igy kell eztet csinálni! Kár hogy én papírkutya vagyok ehhez.
Köszi DURACEL

Nem jelez semmi hibát a computer.
Tegnap elő kellett vennem a vasat egy másfél órás gurulásra, bár nem volt kánikula, de naon jó volt egyet cibálni a gyeplőt!
Ezek voltak az első elképzelések, ott az idom közepén azért piros, mert próbáltam úgy szemléltetni, mintha lángolna (izzana)a motor menet közben. De tovább nem jutottam, nem találtam hozzá kellő színt
Hello PáZy! Csináltam pár változatot. Bár eleinte mindig a gyári változatot sikerült össze rakni, próbáltam tőle egy kicsit elvonatkoztatni.
andris...... Nem vok motor szakértö de ha tok segitek nekem egy k4-es 600.asom van nekem ilyen gondom még nem volt de elötte volt egy 250 honda nsr-em igaz az kétütemü v2-es volt de ott is voltak ilyen problémák!Amit javasolhatok az szerviz ,de ha értetek hozzá akkor nézétek meg a gyertyákat, légszüröt!a motor müködik 3-2 hengerrel is csak akkor fos!a másik meg nem jelez semmi hibát a computeretek?
Sziasztok.

Szükségem volna a segitségetekre.Van egy haverom és van GSX-R 750 K5. Ma beindította a motort,de folyton leállt.Aztán ismét és kis gázadással felmelegítette 50 fokra.Aztán felült és ment vele.De a motor nem megfelelően ment.A gázadásra későn reagált.És az állítása szerint a megszokotnál más szagja volt a kipuff..
Előre is köszi..
Jacis nem csináltatni kell hanem megvenni! :)
Azt hiszem engem csalogat a napocska....megnézem gurul e még a szekér!