Illetve ez is tetszik. NA ne a csajt nézzétek most hanem a motor festését Annyi különbséggel hogy alul a fekete helyett a dunlop feliratig ezüst lenne, utána megint pirosas, narancsos..
Csáá! Értem, én meg azt gondoltam holnap jössz... na mindegy fogod még látni eleget (remélem). Még holnap cserélem le az első-hátsó fogaskerekeket meg felragasztok levonókat és kész végleg Letakarom és várjuk a jóidőt Tényleg mész Dúzs Petihez? Hogy sikerül?
Jó lett ez a variáció is. Bocis, nem tudtam menni hozzád, most értem haza vidékről, nem volt időm leugrani megnézni a vasadat. De legközelebb sort kerítünk rá.
A színekről. Fehér is lesz benne az tuti, de ezüst is, mivel ezüst festékem van, szóval fel akarom használni. Kb annyi ezüst lenne benne mint fehér.
Hajrá srácok, jól haladtok a tervezéssel, csak így tovább..
Nekem is készen lett a "home made" rendszámtartóm.
Tudom, kicsit fura lett, de én megakartam hagyni mindenképpen a világítást rajta.(lehet, hogy a jövőben még lecserélem ezen is majd a gyári rendszámvilágítást kisebb ledesre)
Milyen dőlésszögbe kell állnia a konzolnak? (enyém megfelel most?)
Illetve, elég hátra került, ez így jó sztettek?
VÉLEMÉNYEKET VÁROK! , kiváncsi vagyok , hogy mitszóltok hozzá
na mégegyet így hátulról aztán többet nem majd csak ha rákerül a maszek cucc. Mellesleg így kopaszon nagyon vad. Asszem szerelmes lettem megint. A rendetlenség az épületben kizárólag az én hibám.
Én a helyedbe hófehérrel kombinálnám a narancsos festéket, a szürkével nem olyan élénk. Jobban mutatna. De ez csak az én véleményem... Meg szerintem olyan képen szerkeszd amin már pályaidom van mert elég sok mindenben eltér mint a gyári, és azon jobban tudsz tervezni hogy melyik él hol megy stb. Azért csináltam én is két bandzsi verziót
Én sem gondolkodtam soha 600-asban de az egyik haverom aki elég elismert erre felénk beszélt rá,hogy próbáljak ki egy 6lilóst.Nem volt nagy viszonyítási alapom,de elsőre nagyon kellemeset csalódtam.Azóta 600-om van és úgy érzem meg is lesz még egy darabig.Kipróbáltam egy-két 1000-est és úgy érzem az már nagyon nagy tudást és fegyelmet igényel ami nekem még nem nagyon van de tisztelet a nagymenőknek.Ezzel senkit meg nem akarok bántani csak sok a kereszt a mátrában és.......de hát ezt mindenki döntse el maga.
A színekről. Fehér is lesz benne az tuti, de ezüst is, mivel ezüst festékem van, szóval fel akarom használni. Kb annyi ezüst lenne benne mint fehér.
Hajrá srácok, jól haladtok a tervezéssel, csak így tovább..
Nekem is készen lett a "home made" rendszámtartóm.
Tudom, kicsit fura lett, de én megakartam hagyni mindenképpen a világítást rajta.(lehet, hogy a jövőben még lecserélem ezen is majd a gyári rendszámvilágítást kisebb ledesre)
Milyen dőlésszögbe kell állnia a konzolnak? (enyém megfelel most?)
Illetve, elég hátra került, ez így jó sztettek?
VÉLEMÉNYEKET VÁROK! , kiváncsi vagyok , hogy mitszóltok hozzá
enyémre nincs kedve valakinek valami jó festést kitalálni?
nah akkor részemről a rendszámkérdés megoldottnak tekinthető
De,azt hiszem engem láttál,vagy láthattál mert mást nem láttam,hallottam!