Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felesleges mind a kettőn változtatni de ha úgy akarod akkor legyen elöl-1, hátul +2.
Már írtam. Első 1 vagy 2 foggal kisebb legyen, vagy a hátsó 2-3-4 foggal nagyobb.
Most fogok a motoron kompletten láncot és lánckereket iscserélni.
tehát akkor csak az első lánckereket vegyem kissebbre (mennyivel?) vagy a hátsón is változtassak. (merre és mennyit?)
előre is köszi.
Hát ha az elsőt cseréled nagyobbra attól csak romlik a gyorsulás.
Ha az elsőt 1-2 foggal kisebbre cseréled az viszont segít. És olcsóbb is mint a hátsó lánckerék cseréje.
Sziasztok!

Szeretném ha a mocim egy kicsit jobban kapkodná a bakancsát.
szerintetek mi a jobb hogyha a hátsó lánckereket cserélem nagyobbra vagy ha az elsőt?
előre is köszi
Racefit-t Európában nem forgalmazzák USA-ból hoztam anno valakinek.. van már 1 éve is annak..
Elég jót szól a kipuf... nekem ami tetszik és hasonlóan nagyot szól ha nem nagyobbat az a racefit! lessétek meg: http://www.youtube.com/watch?v... nem tudjátok esetleg itthon mennyiért lehetne egy ilyenhez hozzászabadulni? Vagy ha esetleg valakinek vagy egy feles gyári dob azt is szívesen fogadom
Sziasztok!

A 3-ból egy hozzám került, tényleg brutális.
Ma leteszteltem!
Thnx Alex még eccer!
Üdv!
Ma igazán jó idő volt, remélem sokan nyomtátok.Én nagyon élveztem és örültem ennek a napnak:)
A Jardine jó! Tanusíthatom! Brutális!
ebből 3 db. hoztam az elmult időszakban k6-k7-hez, brutális a hangja.
főleg!
Jardine GP 1
LEO vince - olcsó és jó.
Nem ragaszkodnék mindenképp hozzá, csak egy sport dobnak van ára... főleg ami tetszik yoshi gp evo csak az ilyen kicsi lábtartó alatt végződő dobok tetszenének
De mért ragaszkodsz a gyárihoz? Annyira jó sportdobok vannak..
Sziasztok!
Próbálkozott már valaki ilyesmivel? Gyári dob vége lávágva a középdobról és egy csővel összekötve a leömlővel, így középdob kiesik...
Hello! Én hála az égnek még nem tapasztaltam ezt a problémát. Amúgy egyáltalán még szakértő sem vagyok , de szerintem valami zárlat lehet . Csak azt tudom javasolni, mint hozzá nem értő ember, keress fel egy villamossági szerelőt. Mondjuk ha időszakos, mint Fücinél akkor még lehet hogy a szerelő sem találja meg a hibát. Semmit sem segítettem...bocs
A legnagyobb bajom, hogy tegnap este sötétben téptem hazafelé és csak az elakadásjelző fényével tudtam menni, közvilágítás persze sehol a közelben...
Értem... Hát akkor viszont nem tudom, hogy ki lehetett
Mivel nem a Ferike volt az a másik motoros ott akkor, ezért gondoltam, h Te voltál. Amúgy a H. Fecó táncos a csoportomban, szóval pillanatok alatt rájöttem kié a másik gép
Hááát.... az a helyzet, hogy két k4-es 600-as is van az utcánkba, ami azért sztem elég durva egy 2000 fős falunál .
Úgyhogy sajnos nem én voltam, akit láthattál... De mivel az msn címed alapján, a neved Fuchs, ezért arra következtettem, hogy az unokatesód is az, és akkor az igaz, hogy 3 házzal lakok fölöttük...
De ezt honnan tudod?
Helló Füci!
(Többieknek bocs az OFF-ért )
Már beugrott amúgy ki vagy, mikor Tökivel gyakoroltunk a stuntshow előtt Mánkáron( én szigorúan csak, mint nehezék és segítő) akkor te hoztad le a gépet, gondolom hallottad a hangot...
Nameg azt hiszem 3 házzal laksz az unokatesómék fölött..
Na jól összeszavakat a kevertem