Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, a 4-esen kell menni.. Tiszaeszláron fogok lenni hétvégén..Amúgy Kisvárdi vagyok
Telszámod van? Az enyém az adatlapomon..
basszus ez nagyon dúrva! Dögös lett nagyon. gratula, nagyon szép!
Na hát egyenlőre ennyi van de ez a szín ami itt van ez még véletlenül se hasonlít a valósra. ami pirosnak látszik az narancs.
Ezt azért mert rendszám téma van
Na oké! Én pontosabban Nyírpazonyban lakom, az 3 km-re van Nyíregyházától. Tudod merre van?
hajrá, hajrá, már nagyon kiváncsi vagyok!

Figyi Te merre laksz nyíregyen? Mert csütörtökön utazok le arra, lent leszek szombatig, esetleg lehet beugranék nyíregyre élőben is megcsodálni a vasat, meg legalább megismerkednénk személyesen
Na azt fel tudom ha minden igaz de lehet nem mindet. mindjárt megnézem milyenek vannak....
köszi, csigázzál még Lökd fel inkább a telefonos képeket addig
Hát nem gondoltam volna amúgy hogy ilyen jól fog kinézni, nekem legalábbis nagyon tetszik de aki eddig látta azoknak is.
pedig már várom nagyon a képeket
Nem ilyenkor "dolgozok" 5-ig.
most nem tudsz feltenni képeket? Vagy nem otthon vagy?
Este tőtök fel képeket. Csak attól tartok hogy sötétbe ha vakuval csinálom a képet, nem fogja vissza adni a rikító narancs színt. Pl. a telefonnal csináltam képet és nem tudja kezelni Pirosnak meg ilyen lilás színnek látja.
Igaz is. Hajlítgatni meg tudom akkor is ha már fent van.
Húha, dőlésszöget nem tudok, szemre állítottam be, szóval bízz a szemedben
Na azonnal dobjál felfele képeket mert külömben mehúzgálom a füledet
Szia,
a mostanira gondolok. Sokat segítene, mert nem otthon csinálom a kozolt. A Gyárit már leszedtem, nagyon durván néz ki Arról nem is beszélve hogy jó volt picit bütykölni.
Rajta az idom Tegnap nem bírtam magammal és rádobtam. Csak az első sárvédőt nem mert ki kellene venni a kereket de már késő volt.....
Öö mire gondolsz? A mostaninnak, vagy a hivatalosnak, vagy amit majd fogok készíteni? Meg amúgy se nagyon szoktam mérni dőlésszöget, olyan szemmértékre állítok be mindent
ahoj tutis,
meg tudnád adni a rendszám dölésszögét?
Sziasztok,
szerintetek mennyire tartják az árakat az fcm-él? Találtam egy ruhát, de a forint igencsak gyengékedik, várni kéne.

http://www.fc-moto.de/epages/f..."Arlen%2
0Ness%20DNA%20Spees%203257-0001"&ChangeAction=Selec
tSubProduct
Dúzs Péter