Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mortis, hol csináltattad/vetted a pályaidomot?
2008/09-es gsx-r600/750-hez Yoshimura r77-carbon slip-on;120.000ft.-ért eladó.Yoshimura deklivédő 40.000ft,Kenny Roberts bukógomba nemfúrós32.000ft.Power Commander 600/750-es60.000ft.Tankpad full-carbon 12.000ft Minden vadonatúj!
szerintem március, max áprilisban már van.
Én is hogy milyen lesz felrakva... Ja amúgy mikor szokott lenni általában az első pályanap?
siess mert tűkön ülök
Majd ha rárakom a mocira akkor csinálok képeket csak nem tudom mikor lesz időm rá. De a jövő 7en valamelyik nap biztosan. Jövő hétvégére ígérem
szevaaa! Az jó ár, kb én is ennyire számolok. Viszont hol vannak a képek?Gyerünk, nyomjad felfele a képeket had lássuk a szépséget!
Hali! Kakasdon a motorbontóban biztos van! Én is ott vettem asszem 13.000Ft! számuk: 06209144286
Szevasz tutis! Na le van festve az idomom most már tudok árat mondani. 3 színből áll össze. Rikító neon narancs, metálkék meg fehér. (fú nagyon szép lett) Munkadíjjal anyaggal lelakkozva volt mindennel együtt 50 ropi.
De meg is érdemli!
Nem tudom az ilyen ember mire számít. Ez odaát min.5 év. (Már amit leül). De lehet 10 is. Hatóág elleni erőszak (esetleg megfejelve emberölési kísérlettel).
GSX-R600 K2
Tutis: Íme egy az ötleted szerint kivitelezett rendszám (a dob sem rossz):
http://www.youtube.com/watch?v...
üdv! nekem van eladó. 20/992-4528 vagy küld el az e-mail címed küldök képet és árat is ha érdekel. üdv!
Én tudok neked üléspúpot!Írd le a mocid pontos adatait!
Próbáld itt http ://www.kepesmotor.hu/idom/i?p=127791&c=1017&st=suzuk
i
Haló!
Tudnátok segíteni?Sehol nem találok a motoromhoz üléspúpot.Nem hallottatok valamit,hogy valakinek van-e és esetleg eladná-e?Háláma sírig üldözne
Engem is igazoltattak már párszor! Én azt mondom,ha beléd akar kötni a rendőr akkor beléd is fog!Akár van nálad eü. csomag akár nincs!Tőlem még nem kérték igazoltatáskor!Csak az iratokat és löpá! Ez a rendes zsernyák!Ha meg megkérdi van e ez meg az akkor az már régen rossz,mert ilyenkor tuti a büntetésre hajt,és nem tettszik neki a képed!és ha lenne is csomag meg izzó,akkor mi van?Beleköthetne 1000-nyi más dologba is,láthattátok cimbink példáján,pl a rendszámba,vagy kipuffba,vagy xenonba,vagy netán abban hogy már nem 100%-os a gumid hanem mondjuk 80,vagy bármibe!A lényeg az ha le akar húzni akkor le is fog!Hiába van bármid is..
Sziasztok!
Hát,sem az izzókészlet,sem a els.doboz nem érdekelt ma,mikor megláttam a száraz aszfaltot és gurultam egy rövidke kört! Egy kicsit morbid volt,hogy körülöttem minden csupa hó,de megérte Azt gondoltam,kicsit csillapítom vele a vágyaim,de most úgy érzem nem bírom ki tavaszig Rendszámtábla...?!,nem tudom,úgy érzem nincs köztes megoldás.Ha megfognak,hogy buheráltad,szívás,ha lefotóznak az is.Vegyünk robogót!
Mondjuk az én motoromban található kerékfújó szprej, láncszprej és nedves törlőkendő, amivel a plekszit törlöd. Ezek nélkül el sem indulok. Sajna a kötelező cuccok már nem férnek bele.
Hát egy kicsit többet is el lehet vele látni, de attól függetlenül van benne valami. Mondjuk az is igaz, hogy nem hordhat magával mindenki két koffernyi eü felszerelést, valahol meg kell húzni a határt.

Az elavult szabályokkal meg én is egyetértek, lásd pl. az lakott területen kívül ha van 3 sáv, akkor abban motorral nem közlekedhetsz és társai....
"sajnálom",hogy ezt kell irjam...de valahol jogos....
bár én személy szerint "kivételt" képezek ezen "fogyatékosságok"alol...(Ha csak ennyi gondom lenne..)de minden normális motorosnak ajánlott..ezt még én is beismerem.. (azt nem.hogy normális vagyok)..mielőtt bárki "megkövezne"..
értetlen-t akartam írni :D
Én ha ilyenért megbüntet, háborogni fogok.
1. nincs egy gyufásdoboznyi hely sem a motorban gyárilag.
2. topcase kizárva.
3. táska kizárva. zavar.

ha a rendőr kötözködik, és nem érti meg az érveim, akkor... Tanúbizonyságot tett arról, hogy mennyire buta és érthetetlen.
Ha lenne hely a moccban akkor természetesen magamnál hordanám ezeket az életbevágó fontosságú hülyeségeket :D