Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit gondba vagyok, végülis nem álmodtam még meg az idomom festését. Az 1. és a 2. kép az eredeti állapot, a másik két kép meg a pályaidomos alapállapot lenne, szóval majdnem 100 hogy a gyári színt festetem meg rá alapszínnek. Sőt ugyanolyan színű ezüst betétek lennének benne mint a gyárin, csak nem tudom pontosan hogy hol és milyen grafika legyen rajta ezüstből.. Van kedved szinezgetni? Adhatnál pár ötletet
Szorítok hogy mehess....
jaja, pontosan, van egy elméletileg komoly ajánlata. Ha igent mondanak, akkor jövő héten már megyek is Dúzs Petihez
oké szorítok mint állat. mitől függ? akkor derül ki hogy lesz-e az asszony pajtásnak új meló?
szorítsál báttya, elméletileg honap reggel eldől hogy lesz-e pályaidomon vagy felemészt a világválság
Holnaptól nem leszek netközelben, de a számodat mentettem, ha hétvégéig lent maradunk vidéken akkor elugrok hozzád.
Áh előbb felmegyek megint egy pályanapra és megnézem mennyit, mit, hogy mert már elfeleztettem. addig nem nyúlok hozzá
hát előre kellett volna gondolkozni Pikk-pakk le fogod tudni kapni a pályaidomot, félórás meló és be van lőve a kormány is
Jah világos most meg lehet nem fogok oda férni az idomtól
nem kell szemre. filccel jelöld meg a villaszárat a kiindulópontál az egyik csutkánál, majd állítsd be az egyik oldalon a csutkát. mért le a távolságot mennyit fordítottál rajta. Ezek alapján be tudod lőni a másik csutkát is, és így lényegében egyforma szügű lesz a két csutka állása. remélem érthetően fogalmaztam
csak a szögét akarom mert összeér kezem lábam mikor kiülök csak hogy fasza legyen és mindkettő egyforma legyen vagy szemre lőjem be?
A kormány csutkáknak max a szögét tudod állítani. Ha szélesebb kormányt akarsz,, akkor le kell cserélned a csutkákat. Pl az LSL csinál hosszabb csutkákat. Erre gondoltál?
Te tudsz segíteni abba hogy a kormány csutkákat kicsit széttolni? Mert mikor voltam pályázni és döntöttem mivel elég magas vagyok a karomat zavarja a lábam. kicsit szét kellene tolni de ugy hogy párhuzamos legyen
áá dehogy is, az sokat dob rajta még figyeld meg.
Gondoltam rá de szerintem így hagyom. Akkor már sok a szín, szerintem.
talált, süllyedt
A hátsó sárvédő takaró műanyagára gondolsz?
Egyvalamit még le kell fényezned, kitalálod mit?
szuper szép lett Ügyes vagy, én sajna nem tudom mikor fogok itt tartani, mostanában nem úgy alakulnak a dolgok ahogy terveztem..
Mortis! Tényleg nagyon jó lett!Jól néz ki a kicsike!
Ahogy ígértem fent van.
Hol van már a sok kép?
Ez igen jól sikerült! Valami hasonlót szeretnék majd én is, ha a válság nem csap agyon idő előtt..
Oké, ha időd van hívjál majd nyugodtan. Otthon leszek a hétvégén szombat délután vasárnap meg egész nap.
Köszi, mentettem a számod. Nem tudom mikor indulunk vissza, lehet szombat, lehet vasárnap. Foglak hívni ha tudok menni..
Köszi szépen. Nekem a szombat lenne jó mert én csütörtök, péntek, este 8-9 kb mire haza érek mindig. Szombaton 13:00-ig dolgozom utána megyek haza. Te mikor indulsz vissza? Hánykor? 70/601-6118