Kicsit gondba vagyok, végülis nem álmodtam még meg az idomom festését. Az 1. és a 2. kép az eredeti állapot, a másik két kép meg a pályaidomos alapállapot lenne, szóval majdnem 100 hogy a gyári színt festetem meg rá alapszínnek. Sőt ugyanolyan színű ezüst betétek lennének benne mint a gyárin, csak nem tudom pontosan hogy hol és milyen grafika legyen rajta ezüstből.. Van kedved szinezgetni? Adhatnál pár ötletet
szorítsál báttya, elméletileg honap reggel eldől hogy lesz-e pályaidomon vagy felemészt a világválság
Holnaptól nem leszek netközelben, de a számodat mentettem, ha hétvégéig lent maradunk vidéken akkor elugrok hozzád.
nem kell szemre. filccel jelöld meg a villaszárat a kiindulópontál az egyik csutkánál, majd állítsd be az egyik oldalon a csutkát. mért le a távolságot mennyit fordítottál rajta. Ezek alapján be tudod lőni a másik csutkát is, és így lényegében egyforma szügű lesz a két csutka állása. remélem érthetően fogalmaztam
A kormány csutkáknak max a szögét tudod állítani. Ha szélesebb kormányt akarsz,, akkor le kell cserélned a csutkákat. Pl az LSL csinál hosszabb csutkákat. Erre gondoltál?
Te tudsz segíteni abba hogy a kormány csutkákat kicsit széttolni? Mert mikor voltam pályázni és döntöttem mivel elég magas vagyok a karomat zavarja a lábam. kicsit szét kellene tolni de ugy hogy párhuzamos legyen
Köszi szépen. Nekem a szombat lenne jó mert én csütörtök, péntek, este 8-9 kb mire haza érek mindig. Szombaton 13:00-ig dolgozom utána megyek haza. Te mikor indulsz vissza? Hánykor? 70/601-6118
Holnaptól nem leszek netközelben, de a számodat mentettem, ha hétvégéig lent maradunk vidéken akkor elugrok hozzád.