Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem szimpik nagyon, csak az a baj hogy nincs a közelben üzletük.
1x voltam a passaui üzletükben éshát csak jókat tudok mondani. Segítőkészek, szakmailag felkészültek, stb...
ez jó oldalnak tűnik, végigsasolom
A hétvégén benézek, úgyis mindig póló hiányban szenvedek. Nameg polo ( http://www.polo-motorrad.de/ ) hiányban is.
Komolyan mondom, érdemes bemenni, 1000ft-okért szoktam ott nagyon jó anyagú pólókat venni. Pulcsik max 3000. Farmer 3000. És nagyon jó anyagúak..meg még divatos is..
Még nem egyszer se mentem be, de most hogy szél van tutira benézek.
ez de nagy
Viszont a bolt nemrossz, vannak benne jó cuccok..
Hát ezt meg kell osszam veletek....

"Ha a főnök aszongya, hogy írjam ki, hogy SZÉL, hát én kiírom vaze! "
Köszi, szoktam nézni de az angol oldalát http://www.ermaxuk.co.uk/
tutis!Ezt nézd meg,vannak itt jó kis dolgok! www.ermax.fr
öö de ez nem elektromos cuccos ha jól látom, hogy hajtod fel meg vissza?
Nah nem voltam rest és felsétáltam garázsba,ami 30perc volt oda vissza a márvány miatt!
Nem tudom mennyi képet lehet,de mutatom,hogy van a rendszámom!

Ez jó volt tutis!
Holnap ha nem leszek lusta elmegyek a garázsba és csinálok képet,hogy oldottam meg a rendszámomat!
Ahol 4 csavar fogja a tartót ott van egy lemez és a rendszám is egy lemezen van....a két lemezt pedig két pici zsanér tartja,ebből adódóan oda hajtom a rendszámot ahova akarom és amikor felhatjtom,befelé ahogy tutis mondta az m0-ás sztorit ott pedig egy kis görgős kapcsoló van és egyszerűen bepattintom menet közben is!
Holnap megpróbálok értelmes fotókat gyártani,vagy egy kis videót!
Én még annyit hozzátennék hogy a rendőr ha megállít, úgyse nézi hogy van-e refid, mert nem vágja a 99%-uk hogy át van építve a motor..
Pereznek nagyon vág az esze, rájött erre a nagy titokra. Az idom azé kell mert többet akarok feljárni pályára mint eddig és ha elcsúszok ami benne van akkor csak egy lámpa kb 50.000 vagy egy oldalidom! Attól függetlenül én is kocsival viszem fel a motort mivel 230 km-re lakok a legközelebbi pályától ami a hungaroring és nagyon nem jó felmotorozni, ott a pályán is motorozz meg még gyere haza. index nem kell, rendszám 2 csavar, a tükrök pedig 2-2 csavar és mehetek utcán is. nem azért szenvedtem bele hogy legyen mit leragasztani de attól hogy fel fogok pályára járni motorozni, és rámcsörög egy haver hogy csapjunk valamerre egy kanyart akkor mehetek közúton is.
Én is erre számítok
Én elmentem egyszer műszakira tükrök nélkül...igaz véletlen volt,mert reggel siettem és elfelejtettem felrakni...aztán megkérdeztem,hogy az gond-e...azt mondták,hogy azééé kéne :D
Te meg kabbe.. jó?
Tutis, az a rendszám nagyon komoly, mert elvileg a rendőrök jogszabály szerint nem köthetnek bele. A köhém rendelet ugyanis csak a dőlésszögről szól
Ha jól tudom index az nem kötelező, tekintettel a karjelzések használhatóságára, továbbá azt hallottam, hogy tükör sem szükséges.
Index asszem nem kell. Amúgy érthető a pályaidomba lámpaszerelés, mert páran lábon hozzák-viszik a gépet a pályára.
biztos Dr leszel
Rájöttél te is a megoldásra. Szerintem utcán is akarja használni, ezért rakott bele lámpát. És ott kell távolsági is, és ha jól tudom akkor tükör+indexek is.
Hát azé, hogy legyen mit leragasztani.
De ez egy pályaidom...gondolom pályára készült és nem utcára...mondjuk akkor nem értem minek bele lámpa..
Kívánom hogy sose legyen problémád belőle, de a jogszabály szerint kellene tompított és távolsági is a motorra.