Hello!
Ha jól látom k4-esed van neked is... Hát nekem is az van és az is elég sokszor szokta ezt csinálni ugyanezt, de én se néztem még utána, hogy mi lehet a baj...
A tegnapi nap az alábbi problémával szembesültem:
Gyújtásnál míg végigszalad a kontroll, normálisan világít a tompított illetve a refi is, de mihelyt elindítom a moccot csak helyzetjelzőm van. Hol keresgéljek hiba után?
Előre is köszi a segítségeteket
A GSX-R klub fórumban a Ricco [1217] 2007. április 8. 21:15 hozzászólásából idézek:D
Nyomd meg a váltóvillantónál a gombot és tartsd benyomva. Add rá a gyújtást. A fordulatszámmérő végigforog a teljes skálán, majd beugrik oda, ahová legutoljára be volt állítva váltóvillantó. Ekkor elengedheted a gombot. Ha innentől 1x röviden megnyomod, akkor 500-as forulatlépcsőnként ugrik eggyel feljebb. Így beállíthatod 7000-től leszabályozásig bárhová. (Ha felnyomtad 15- ezerre és már nincs tovább, akkor visszaáll 7000-re és újra el kell nyomkodnod addig, ahová állítani akarod)
Ha beállítottad a kívánt fordulatra, újra nyomd meg a villantó gombját és tartsd nyomva addig, amíg a mutató le nem ufrik 0 fordulatra.
Ha beállítottad akkor minden beindítás (gyújtás ráadás) után meg kell nyomni hosszan a villanó fény melletti gombot amíg meg jelenik a sebességmérő kijelző jobb felső sarkában egy "kis villám". Ezt minden gyújtás ráadásnál meg kell csinálni, ha használni akarod.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a villanófényt hogyan kell beállítani, hogy az általam kívánt fordulaton villanjon fel? Illetve gondolom ki is lehet azt kapcsolni. Előre is köszi
Nekem is az a tapasztalatom a Yuasa-val, hogy elég sok mindent kibír :) Nekem most lesz 3 éves a yuasa akksim (gyári), és eddig semmi gond vele (kopkop)
sziasztok
600-as gixxerre van lánckerekem az elsö 15 a hátsó 46-os (AFAM) nagyon keveset mentem velük mivel időközben márkát váltottam így tulajdonképpen zsír ujnak minősülnek ha 180-as gumival mész mindenképpen ez az áttétel kell majd amugy 520-asok... ha érdekel hívj 20 3943458
Sziasztok!
Az akksim megadta magát. Gsx-r 600 K1-hez valót keresek, eddig MGM volt benne (YTX12-BS-típusú). De ajánlottak Yuasa-t. Valakinek valami véleménye, érdemes-e a drágább yuasa-t venni. Esetleg, ki milyennel volt megelégedve?
Köszi!
Üdv.!
Hát jah majd hozzászokok!
Általában városban idegesít csak,amikor lassan megyek!
Amikor olyan nézegetősen battyogok!
Szép a dob,de egyenlőre maradjon meg a melóhelyem!
Mennyiért sikerült szerezni?
Ha jól látom k4-esed van neked is... Hát nekem is az van és az is elég sokszor szokta ezt csinálni ugyanezt, de én se néztem még utána, hogy mi lehet a baj...