Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert Virág is bankos meg én is
Miért is?
De jól megy a bankosoknak...
Na őt pont nem ismerem, de sebaj:))))
Szerintem ismered vagy taliztatok már
Jakab Zsófia Virág, jobbról a második
Legyél is az, az a lényeg, minden ok lesz biztos.
Gyere csak majd át, várunk szeretettel!
Ki a kolléganőd,aki indul?Hátha tom,ki az
Csajos kupán jó lenne ha indulnál, túl kevés csajos motorozás van, pedig tök jó titeket nézni
Munkatársam is indul Az a lényeg minél többen legyetek, akkor élvezetes lesz a kupa!
Most átnéztem a képeid, hát Milán óriásit nőtt, gratulálok! Lassan már le fog érni a lába a gixxerről
Majd tavasszal a felkészülési időszakban átugrok hozzáttok és párodtól kérek pár jótanácsot, meg megnézem miket rakott bele a vasba (meg majd a Tiedbe). Én is már tűkön ülök, ha nem lett volna a páromnak decemberben vége a melójának már nagyjából kész lenne a vas..De optimista vagyok
Mi is jól vagyunk, köszi.Na akkor majd szorítok, hogy összejöjjön nekedi s azért a mocizás is:)))))
Milán már mászik, és elég nagy is, kész férfi!Saját véleménnyel:)))))
Remélem fogunk azért kinnt talizni a ringen, mi már bőszen készülünk.Tibi rakatott minden kütyűt már a gépbe, meg be is mérette, aztán enyim jön lassan.Pár tuning, gumik,ilyesmi....Lehet indulok csajos kupán, vagy a gixer kupán, még nem tudom....köszi a dícséretet a tattoom-ra, az a pillangó a mocimon is rajta van ám a pályaidomon:)))
Sziaaaaa Ancsy!

Készülnék én, csak mint alant leírtam, asszony most meló nélkül, úgyhogy a motorproject kicsit csúszik. De ugrásra készen vagyok hogy tudjak menni az idomért meg a többi cuccért. Reméljük a héten összejön pár dolog.
Veletek mizu? Milán növöget? Párod melózik ezerrel? Készülgettek a szezonra? Gratu az új tetkódhoz, láttam ám az iwiwen
Szió Tutis.Mizujs veled, minden ok?
Készülsz már szezonra?
Szia Tomi!

Kicsit babrás lesz 2-3ezrenként olajozni a légszűrőt. Utcára szerintem felesleges a sportlégszűrő. Ha nem olajozod akkor nem szűri úgy a levegőt, több porszem jut az égéstérbe, ami akár maradandó kárt is okozhat. Hangra inkább kipuffot cserélj mint szűrőt. Tuningolás első lépcsőjének meg ott vannak a prop-tech-es cuccok. Tiltás kiiktatás, befecskendezés növelés. Ekkor már mehet bele a sportszűrő.. De ez csak egy tanács
Hát még én gondolhatod! azért is írtam mert tudom hogy kiváncsi vagy rá! Még elég hamar be is lesz fejezve.... azt hittem tovább fog tartani.
Köszi a választ tutis!
Majd a szervízbe belövik nekem,ha veszek bele!
Igérem jó leszek, bár a muzsika amit hallottam kárpótol minden büntiért.
Asszem a szomszédok nem így gondolják mert azóta nem köszönnek.
Rosszfiú voltál, most szépen ülj a sarokba és meg ne merj mukkanni. Sőt vegyél elő egy füzetet és gyöngy betűkkel 100x írd le: Nem indítjuk be a motort és cibáljuk a motor bajszát felnőttek felügyelete nélkül!
Ha így megy tovább a télapó is csak virgácsot hoz!
Hát nem birtam magammal és beröffentettem a szerkezetet. Megvártam mig eléri az üzemi hőfokot oszt picit megráncigáltam a bajszát. Művelet után leültem és álmodoztam egy picit a jó időről.
Köszi előre is. Angol a service manualunk és párszáz oldal, nézegettem 1 háromnegyedorát de nem találtam. Lehet hogy könyebb lenne ha nem csak magyarul tudnék.
Gyári beállításra ott a service manual, neten több helyen is megtalálod. Versenybeállításokra kicsit nehezebb mert azt sokminden megszabja. Általános versenybeállításokat is fel lehet találni a neten, van egypár oldal ami ezzel foglalkozik. Csak most nem otthon vagyok és így nem tudok linket küldeni. de utánanézek..
a rajtszám azért kell hogy versenyzőnek higgyenek
Én is narancsra fogom festeni, ezüst betétekkel
Hú már nagyon várom a képeket!
áhh nem lesz, nem vagyok én versenyző
rikító narancs, kék, és fehér színű lesz. Hát a lámpa egy külön téma, de nagyon fasza lett. Olyan erősen áll benne hogy csak kalapáccsal lehetne kiütni. csináltam sok képet a folyamatról(telefonnal) ahogy csináltam és azokon majd látod hogy van mert igy nehéz lenne elmagyarázni.
Sziasztok. Egy kis segitség kéne. Nem tudja valaki hogy a K5-ös első villát pályára illeteve utcára mennyire kell állítani. Tövig be és mennyit vissza? Most cseréltünk szimmeringet meg olajat a haverén és jo lenne némi érték mert összevissza volt.
Jól van, várom nagyon! Első lámpát hogy oldottad végül meg? Rajtszámod lesz? Kötelező!
Sok képet csinálj, minden részlet érdekel!
A festő azt mondta hogy a héten befejezi a festést rajta.... szerintem péntek este vagy vasárnap rálököm. utánna majd egy pár matrica kell még rá, meg az áttételt cserélem át és kész Képet majd akkor rakok ha le lesz festve.
Szevaaaaa csákóóó!
Há basszameg én belekezdtem volna, de közbejött a világválság! Páromnak nincs most melóhelye, ez most a napirendi téma. De letettem félre a zsét (csak ne kelljen hozzányúlni) és amint el tud helyezkedni, rohanos is Dúzs Petihez :)
Képet lökhetnél fel hogy állsz! Festés megvolt már?
Szevasz tutis! Nemsokára kész a gépes. Te hogy állsz vele? Belekezdtél már?