Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevwa banderas!
Ez szívből jött amit írtál a végén! De komolyan!
Gondolkozok még a szűrön...
És köszönöm a jó kívánságokat!
Mondjuk nem laksz olyan messze,nyáron mehetünk bandázni!
Van pár mocis ismerősöm már,de sose elég a jóból,az ember mindig tanul újat és jó ha mi összetartunk motorosok,még ha most a 4 BETŰS VÍRUST (GSXR) nem is vesszük figyelembe!
Szeretnék sok barátot szerezni és soha nem fogok lemondani a mocimról!
B...sza meg most megint rám tört a motorozhatnék!
Valamelyik éjjel azt álmodtam,hogy kenetem valemerre,régen azért volt álom,mert nem volt moci,most meg a hülye tél miatt!
Remélem február vége már tavasz lesz,hiszen nyakunkon a globális felmelegedés!
van benne vmi...! Mondjuk én gyorsulási versenyen légszűrő nélkül mentem! Na de az méga 750-es korszak volt...!
Jaaaa,és nemeth.tomi86 gratulálok az új géphez!Vigyázz rá,és magadra is nagyon! Sok-sok balesetmentes km-t kívánok!
Visszatérve még kicsit a sportlégszűrőhöz! Hát nem tudom,szerintem jó az,én is raktam bele! Több levegőt kap,öblösebb hang,meg aztán ez úgymond örökös,szinte túléli a mocidat!Állítólag,nem kell ezt olyan gyakran tisztítani mint ahogy mondják!5000-ként elég! Mellesleg ha belegondolsz,nagyjából 10-ér kapsz egy normál légszűrőt,ez mondjuk 20-21,de a normált cserélgetheted,ezt már nem kell! Szóval mindenki maga tudja,de én a K&N mellett döntöttem! És ha valaki tényleg szeretné,hogy a szerelme egyedibb legyen és olyan őrülten megszállott mint én, az szerintem belerakja! itt nem csak a pályázásról van szó,mert oké,ott is ad egy többletet,de nyílván nem GP menők vagyunk akinek számítana az a kis különbség,mert bennt van a sportlégszűrő!Na persze az megint egy más dolog ha ne adj Isten perec van akkor cseszheted az egészet,és hiába az a sok lóvé amit beleöltél,na de erre senki sem szeret gondolni,és ne is legyen ilyen!Számomra mondjuk nem egy ezköz a moci,hanem maga az élet,a minden!De ezt már úgyis többször elmondtam,és aki motorozik az tudja miről beszélek!
illeteve a motorokat
Hát én is sokkal jobban szeretem a motrom....
Húúú ez mekkora videó kurva jó hangja van a ninjának !
Egyszer próbáld ki a Pirelli Diablo Supercorsát! Utána tuti nem fogsz Bríztont rakni a gépre
Hali!
Hát csak szerettem volna kocsit építeni,de jóval több lóvé,mint ha veszek egy speedet!
Amúgy egy G feltöltős Corrado-t szerettem volna!Nah kocsiról többet nem írok!
Amúgy haver 3-as golf-ját se tudtam úgy ott hagyni,olyan könnyen,bár csak pólóba voltam meg farmerbe!
Az meg nálam már félelem érzet! Bőr nélkül olyan vagyok,mint teknős a páncélja nélkül...védtelen!
Jah és itt egy jó kis videó mustang vs ninja kicsit durva
http://www.youtube.com/watch?v...
Igenis tutis!
Értettem a parancsot!
Akkor csak a xenon lesz bele tavasszal,mert éjjel is szeretnék látni,nem pedig vakon menni 200felett!
Gumi még bírja...bt016 bridgestone állítólag 12ezret el fogok vele battyogni!
Ha igen akkor nem cserélek másra!Vegyesen használom néha vadulok,meg sokszor megyek normálisan is,meg van mikor túrázósan!
Picit kigyorsításkor csúszik ha meleg a gumi akkor is körforgalomból kifelé!
Meg amikor keményen visszarakok 2-3-at akkor is hiába az antihopping-os cuccos!
De én élvezem,mert tudom,hogy él a moci alattam!
Rá flesseltem a motorodra..mekkora lenne hogy a szürke elemeket karonbra cserélni mindenhol (farok idom,tank,fejidom) bár a tanknál lehetne ezt csak megtenni nem ? mert a farokidom, fejidomnál "egybe van nőve"
Hali Tomi! Olvastam, h nem tudtál hasonló teljesítményű autót építeni, mint egy speed! Az én épített golfom jobb időt megy 400méteren (12,123) mint a gsxr-em ! Ezt csak úgy gondoltam leírom!
Nagyon szivesen! Először két dologra költs rengeteget: benzin és gumi. Had gyüljenek a km-ek, így fogsz egyre jobban beleszeretni a vasba, olyan lesz mint egy drog. Csak ez nem tiltott
Nyugi, úgyis összejön a dob is rá meg hasonló dolgok, idővel mindenki összehozza
Ha már elég biztosan terelgeted a vasat, nézz ki a pannóniaringre, bele fogsz szeretni a pályán motorozásba is! Én már tűkön ülök mikor mehetek újra pályára!
Hát nekem panoniaring van közel Sárvár mellett ami van! 60km
Meg majd Sávoly az kicsit több lesz,de oda tudok majd lemenni még!
Nekem hungaroring messze van és a köcsög pesten is át kell mennem és utálom a pesti forgalmat!
Egyszer voltam mocival de elég volt!
Izgultam,hogy összecsuknak 2 kocsi között!
Köszi a tanácsokat tutis!
Megfogadom,mert új belépős vagyok!
Első mocim,előtte robogót se láttam meg semmit se!
Autóbuzi voltam!
A kipufogót tudom...csak most nincs annyi pénzem,vagyis elég kétes a melóhely nálunk is...moci meg hiteles....nem kell magyaráznom!
Abszolút megértem. Én is ezért veszem ki, bár nekem tervbe van véve jó néhány pályanap..
Szeva break11!
Ha lesz belőle valami mindenképpen szólok,de sok a macera és nem pályázok!
Tutisnak igaza van...
Hát nem is tudom akarok e még szűrőt bele!
3ezrenként olajozni....nem tetszik ez nekem!
Főleg ha idén beleverek 12-15ezret!
Kocsiba nem ilyen kényes,de mociba így nem akarom kockáztatni,mert csak utcán megyek!
Jah és az oka, hogy az előző tulaj beletetette, de én nem akarok sz@arakodni a tisztításával, szal eladom. 4000Km-t futott a szűrő.
Nekem van a gépben, egy K&N szűrő, ha érdekel tavasszal eladom, legyen az ára mondjuk 12.
oké, bár kb. egy a millióhoz, hogy bejutunk,annyi nép volt ottan de szólok, már hogy a fenébe ne
Legyél Te is optimista! Majd szóljál ám vagy itt vagy msn-en a fejleményekről, mert meg akarlak nézni titeket! Bár gondolom felvételről nyomják, szóval úgy szólj hogy a végeredményről ne tudjak, szurkolni akarok a tv előtt
válogatáson voltunk szombaton, várjuk, hogy mehetünk e élesben is...de hogy ott milyen arcok voltak hallod?hmmm....ha nyernénk,ami kizárt, új idomomra is kerülne, olyan szép rózsaszínre,mint a csajos topicban volt:))))
Széfbe mikor mentek? Vagy már voltatok? Sok pénzt nyerni ám!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, érteni