nem én használtan vettem 1.450-ért német a motor és képzeld a hosuba igy nézett mert teljesen mésképp van össze rakva mint az itteni gixxerek még az itteni leirás is más !egy 16 éves srácé volt kint a moci csak eladta mert ujabbat akart és ott folytva is lehet vásárolni még az alváz számban is jelen van nagy betükkel hogy 26 kw magy o.papirjai vannak mert én már itthon vettem cegléden xD
NEM TUDJÁTOK HOGY RÁ LEHET -E RAKNI A K4-RE A K7 VAGY K8 -AS IDOMZATOT?ÁTALAKITÁS NÉLKÜL?
Viszont amit beszéltünk, elkezdtem egy mintát csinálni, sőt vannak egész jó ötleteim, ha majd átjössz átbeszélünk mindent, szerintem tök jó lesz. Igaz csak egy sablont csináltam, mert felesleges készre kidolgozni addig míg át nem beszélünk mindent. De majd ha jössz akkor személyesen megdumálunk mindent..
a hitelek most a legkedvezőbbek..csak nem kapod meg Pedig most éri meg a legjobban deviza hitelt felvenni, mivel a heyrejön az árfolyam, százezreket, milliókat nyerhetsz az ügyön..
de ismerős
NEM TUDJÁTOK HOGY RÁ LEHET -E RAKNI A K4-RE A K7 VAGY K8 -AS IDOMZATOT?ÁTALAKITÁS NÉLKÜL?
Yoshi R-55-t nézted, azon van egy hengeres közép dob..