Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
mi a véleményetek a téli beröffentésről? Szoktátok néha elindítani a masinát? Valahol azt olvastam hogy semmi értelme a dolognak, valahol meg azt hogy néha el kell. Szóval ez igy most hogy?
Hello Gsx-r tulajok!

olyan kérdésem lenne h K3-as gixxerre kéne yoshimura dob használtan!

ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném! ja és árat is ha lehetne!

Köszi mindekinek ! Üdv: Mátééééé
wow, ezt nevezem aztán full service-nek
itt tudsz okosodni kicsit
A sima fagyálló az tömény cucc, csak fel szokták higítani desztillált vizzel -32 fokig és azt töltik a rendszerbe (ha jól tudom a hőfokot) Illetve tudsz venni előre bekevert cuccost is.
Tudtommal többféle "erősségű" fagyálló is van, pusztán ezért tettem fel a kérdést, de valószínű ez a -32-es az általános. (bizakodom)
A fagyállók általános hőmérséklete -32 fok, szvsz mindenben ilyen van..
Jól sejtem, hogy a k6-os gixerekben is -32 fokos fagyálló van? Csak mert jön a -20 fokos hétvége, és ez részemről aggodalmakat szül (bár garázsban van a gépállat, de nincs fűtve)
Hát ez velem is így van, vigyázz magadra!
Ha jól sikerül a 2009 akkor tuti (ha nem zúzom agyon magam)
Tutira nem. az én hófefékém aznap balaton körül keringett velem együtt mint utolsó körök. Ezexerint én is összekevertelek valakivel. Node sebaj. 2010-ben találkozunk ha ott leszel.
Akkor nem te voltál 2008.10.17én a hófehérkével a kupán?
A korlát a nagyobbik lányom. A pici meg a kapu.
Jaja. A nagyobbik lányom 22 éves.
Ahha
elnéztem, a kerületet néztem az évszámnak
nagyobbik lányod? 22 évesen vazze? Te aztán nem teketóriáztál
A nagyobbik lányom máj. 13-án született és rá egy hétre +1 napra veszem elő a gépet. Akkor még bennem van a babazsúr hangulata.
nem jönni hanem menni
Hogy-hogy csak máj 21-én? Nekem az első utam Máj 1 Kunmadár a legjobb tali a földkerekségen ti nem szoktatok jönni?
Én meg a nyár elejét. Nálam az első gurulás máj. 21... Saját korlátaim közt vergődök...
Szerettem volna idén indulni, de az sv kupában. a gixer még nagyon friss nálam, össze kell szokni.
Nameg várja a tavaszt... Thx az infót amúgy, azt hiszem én sem indulok még idén
Húú de halott a topic ma. Mindenki az évkezdést nyögi?