Meglehet biztos! Csak utánna az a kérdés mennyire lesz tartós a dolog. Te is jársz pályázni? Hát igen a szélvédőt megfogja csak az a kérdés hogy a műanyagot a műanyaggal hogy fogja meg. a másik meg hogy a lámpának elég kis pereme van ami felfekszik az idommal és csak annyit fogja.
Olvasgatom hogy ki milyen pályaidomot nézeget. Erről eseleg van valakinek valamilyen tapasztalata: http://www.spcomposite.com/htm...
Elég jó árúnak tűnik. Kicsit sokallom azt a 200at festéssel mindennel. 120-130ból meg lehet egy ilyet csinálni nem? Ha mondjuk csak simán 1 színre lefújják
Hello tutis!
hát figyelj. mivel még nem találkoztam pályaidomokkal nem tudok különbséget tenni de én úgy gondolom hogy jó. amikor felraktam rá csak ugy nagyjából egy pár csavarral nagyon masszív volt és elég vastag az anyaga. nem beszélve arról hogy a lyukak amik be voltak jelölve kifurkáltam és hajszál pontosan oda esett mint a gyári ez nagyon megkönyitette a felrakást és nem kellett sehol faricskálni mert minden oda esett ahova kell és szépen illeszkedik. helyileg BP. 18. Kerület Haladás u. 11. 82.000 volt de tényleg semmi gond vele látszik hogy minőségi cucc. ja amugy tegnap beragasztottam a hátsó lámpát szélvédőragasztóval. szerintetek az meg fogja faszául? majd este megnézem hogy száradt meg. azt mondják az kurva erős ragacs
tulaj mondta, mert tegnap tudod rákérdeztem nála hogy kellett-e konzol. Ő meg rákérdezett ma annál aki csinálta, mert kiváncsi lett hogy tényleg nem kellett-e, és kiderült hogy csináltak konzolt. Mindjárt meglesz az elérhetőség, várom a választ..
Olvasgatom hogy ki milyen pályaidomot nézeget. Erről eseleg van valakinek valamilyen tapasztalata:
http://www.spcomposite.com/htm...
Elég jó árúnak tűnik. Kicsit sokallom azt a 200at festéssel mindennel. 120-130ból meg lehet egy ilyet csinálni nem? Ha mondjuk csak simán 1 színre lefújják
Köszi az infót! Hívom Petit..
hát figyelj. mivel még nem találkoztam pályaidomokkal nem tudok különbséget tenni de én úgy gondolom hogy jó. amikor felraktam rá csak ugy nagyjából egy pár csavarral nagyon masszív volt és elég vastag az anyaga. nem beszélve arról hogy a lyukak amik be voltak jelölve kifurkáltam és hajszál pontosan oda esett mint a gyári ez nagyon megkönyitette a felrakást és nem kellett sehol faricskálni mert minden oda esett ahova kell és szépen illeszkedik. helyileg BP. 18. Kerület Haladás u. 11. 82.000 volt de tényleg semmi gond vele látszik hogy minőségi cucc. ja amugy tegnap beragasztottam a hátsó lámpát szélvédőragasztóval. szerintetek az meg fogja faszául? majd este megnézem hogy száradt meg. azt mondják az kurva erős ragacs
Jobban szól amúgy?
a Dúzs Peti féle idomod amúgy minőségre milyen? Meg vagy vele elégedve? mennyi volt? Meg hol van helyileg a főhadiszállás?
Gsxr600-as SRAD és K1-K2 és 750-es Srad alkatrészek eladók
Nemsokára dobok elérhetőséget, amit megtudsz írd le