Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, ez a para szerintem sokakba motoszkál hogy elcsúszik. ezért vettem rá az idomot. na persze igy is össze zúzhatod rendesen. én már egyszer megjártam mikor elütöttek és nem én voltam a hibás meg már éltem át egy párszor izgalmas pillanatokat. inkább ugy vagyok vele ha elesek azt betudom saját hibának, meg sokkal kevesebb esélye van hogy ott hagyom a fogam. a másik pedig az hogy azt az élményt nem pótolja semmi.
De de! már tervezem egy ideje! Csak nehezen szánom rá magam,talán mert nagyobb a kockázata hogy eldobd a vasat,mert ugye ott azért sokkal kiélezettebben hajt az ember és gyorsan megvan a baj!Ahhoz meg nagyon féltem a mocit!Igaz ennyi erővel ne is menjek ki a közútra mert ott sokkal nagyobb veszélyek léphetnek fel..
Sok barom van az utakon és nem kell hogy te hibázz...
Szóval mindenben van végülis rizikó,de próbálok a lehetőségekhez képest biztonságos motorozásra törekedni!
téged nem érdekel a pályázás?
Velem annyi újdonság történt hogy most a télen pályaidomozom a mocit de ugy hogy azért utcán is tudjam használni. Jövőre jó lenne minél többször feljutni pályázni mert kurva jó csak a munka miatt nem tudok, meg messze van majd tutis kollégával lezsírozom és akkor megyünk együtt.
szerintem ez reális ár érte! Szerintem!amennyi minden rajtavan,meg ahoz képest hogy alapból 1,5körül mennek,extrák nélkül...
De mondom,nem minden áron akarom Őt eladni!Sőőt..
Meglátjuk!
Háát nem hiszem hogy jobban kijönnék! Meg annyi van fent a neten,ami alap,és akkor pláne nem figyelnének fel rá!
Meg igazából külön már nem tudod eladni nagyon!És ha el is adom,utána mi a garancia arra hogyha alap széria lesz úgy elviszik?És ha meg nem viszik el alap ként akkor megint ottvagyok ahol elkezdtem!neem
Amúgy mi újság veled mortis?Rég hallottam rólad! Meg itt sem nagyon látlak!Géppel minden ok?
telhetetlen! és miért nem adod el külön az extrákat? talán jobban kijöhetsz belőle
Sziasztok srácok!

Háát igen,felraktam,ha elviszik ennyiért odaadom,kevesebbért semmi képp sem! Igazából nagyon imádom és a mindenem,nekem több mint egy ezköz hogy jól érezd magad!Nem akarok nagy szavakat használni,de nekem ez a motor az életem értelme,az egyéniségem,a mindenem! Szóval igazából nem is izgat ha nem viszik el,csak próbaképp tettem fel,mert most jó árban vannak a K8-as 1000-ek!Igaza van Tutis kolégának! De egyébként mondom,nem vagyok nagyon rákattanva az eladásra,mert mostmár fullos a gép és nagyon imádom! ez a történet!
Lehet megtetszett neki a k8-as Vagy a K9 1000
jah én is azt néztem hogy most vett rá csövet meg örül neki mint majom a farkának és hirdeti. na majd biztos megosztja velünk.
És tényleg..Én sem értem az eladást, ennyi ráköltés után..
Itt az apróba.
hol láttad hogy eladó?
banderas miért adod el a motort?
Ja és elfelejtettem írni az árát... 15.000 Ft
Sziasztok!
Unokatesóm kért meg rá,hogy írjak fel ide. Eladó egy Gsx-r 600-750-es kristálylámpa.Lámpa+index+féklámpa egyben.Ha valakit érdekel érdeklődjön a 06706179460-as számon.Teljesen olyan mint a képen látható.Természetesen nem új,használt,de nem törött és nem javított.
muszály húzni neki, h mennyen
Az én 600-on is Conti Attac Sport van és nagyon jó,én elégedett vagyok vele!
Nekem az sv-men volt fent conti sport attac és nagyon megvoltam vele elégedve bár nem mentem vele csak 3000 km-t mivel eladtam a mocit de addig nagyon jó választásnak bizonyult!Gyorsan melegedett és jól is tapadt bár pályán nem voltam vele de az utcán bizonyitott!
Há mert kétállású a csuklód, semmigáz meg teligáz
baszki nekem 3500km-nél tükörsimára kopott a bt14, lágyabb gumi nálam 1000km-et tartana = 1hétvége
Ami a legfurcsább hogy volt vágott slicket is (metzi K1.) 6000-et mentem vele és úgy adtam el a motort hogy volt még benne vagy 2000. Pedig kakucsot megjártam vele vagy 7x.
hát ez eléggé csuklófüggő. Nehéz is megmondani. Én úgy vagyok vele hogy egy gumitól 6-7ezret várok, ami felette van az már ajándék. Első Bt-14-emet 6000km alatt tükörsimára koptattam, most a Bt-16-ban 5500km van és kb 4000-et elmegy még.
És ez normál használatban (nem versenypálya, de dinamikus közlekedés, kisebb túrák) hány km-t bír szerinted?
Úgy tűnik...