Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont ma kaptam meghívot! ha kell még akkor odaadom!
Barátom, az eredeti helyére lett viszatéve a lámpa, tehát Neked is sikerülnie kell ugyanúgy felrögzíteni ahogy volt
köszi. mondjuk nem tudom fognak e válaszolni. konzol az van a rendszámhoz, csak ott azért másképp vannak a dolgok a nem gyári idom miatt. na mindegy azt nem gáz egy kicsit átalakitani.
Mármint a hátsó lámpa hogy van..
Rendszámnak tök eccerű konzolt csinálni, az nem gond. Megérdezem a fekete gixxeren hogy van, mingyá jelentkezem
Na most jól jönne pár szakmai tanács a pályaidomhoz. én is kivágtam a hátsó lámpának a helyét, nekem is a gyári megy bele kiváncsi lennék mivel fogatták oda vagy ragasztották e? meg a rendszám hogy lesz felfogatva, de az a legkevesebb.
nincs valakinek egy iwiw meghívója? bocs az off-ért!
Kié ez a moci? és milyen gumit ajánlotok amivel döntehem nyugodtan fülig?igazából nállam még azzal is gond van érzem magamon hogy bizonytalan vagyok üljek e ki vagy csak boritsam lefelé. na de ez majd ugyis jön magátol
Hát ez nagyon szép! Le vagyok nyűgőzve!
hát igen, nagy duzzogva is 150-ből ki lehetett volna hozni, dehát ez van, jól jártak a szakik
200 000Ft! Tény, hogy szép.
Hát akkor Te csodát fogsz látni.
Jó gumit kell venni, akkor nem lesz gond.

Banderas, szeintem ne add el a vasat, jó az 1000-es, de csak plusz pénzbe lenne, ami felesleges. Ráadásul azt is tuti meg akarnád csinálni ilyenre, az megint zsé. Tegyél erre pályaidomot, szépen festesd le, aztán gó pálya!
http://palyamotorozas.hu/hu/hi...
Itt van kolléganőm pályamotorja, most lett kész, csodálkozzatok, jobb mint eredeti állapotában!
kezdő vagyok még!
háát az öreg bt20 meg hasonló jó cuccokkal
Milyen gumikkal mentél eddig?
Kiváncsi leszek a pálya gumikra hogy tényleg ennyivel jobbak-e
Agykontroll. Ezért kell a pályagumi. Ha az ember megy 2:07-et (pl.én) és látja, hogy milyen elképesztő sebesség különbséggel mennek el mellette mások akkor hajlamos elhinni, hogy van még némi tartalék a gumiban.
én is ugy éreztem hogy ú de kurvára be van döntve.... utánna meg megnéztem egy képet magamról és kiröhögtem érzem hogy mehetne még simán de mindig fosok hogy elenged a gumi és rotty
Én úgy voltam vele, hogy amíg nem ér le a lábtartóm addig nem kell aggódnom a dőlésszög miatt. 2:15-ig jutottam a gixivel. Nem is ért le soha. A Tizedessel már leért 2:14-nél de annak hosszabb volt a kopócsavarja. Kiszedtem, azóta nincs gond.
akkor ezek szerint te vagy Rossi utódja?
amikor fent vagyok a pályán ugy érzem hogy mostmár nemsok kell és taknyolok egy nagyot aztán mikor lejővök a pályáról akkor meg azt látom hogy a gumimon még van 1cm majrécsík
Nálam is. Bár az a vicc, hogy vannak nálam lassabb emberek akik igen csak megközelítik néhányszor azt a határt úgy, hogy nem is tudnak róla. Vezetési stílus kérdése az egész.
ez van nálam
Arról nem beszélve, hogy a legtöbb ember csak azt hiszi, hogy kiélezetten hajt. Valójában még mérföldekre van a motor és a gumik határaitól.