Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és Gixxerk7-nek igaza van, most lehet kifogni a legjobb motorokat, szezon vége van, sőt jövő tavasszal a kereskedésbe bentragadt motorokat dobálni fogják utánad. Erre pl jó példa: K7-es gixxer idén 2 misi volt nulla km-esen!
Én meg nem vennék használt motort. Igaz hogy így én bukom a legnagyobbat az árán, de legalább én járatom be, nincs előélete amit tudnom kellene de nem tudok, ha valami hibája van az nem marad rejtve előttem (persze új motornak nincs hibája), tudom hogy nem hajtották szét előttem, és nem tekerték vissza az órát. Ezek a pár éves motorok 10ezer km alatt 90%-ban kamu hírdetések. Volt olyan ismerősöm aki úgy vitte vissza 1 hét után a motort mert megtudta hogy kettőből lett összerakva. Meg hasonló nyalánkságok. Nem mondom hogy a használt motor mindegyike lutri, hiszen nagyon sok értelmes ember van aki vigyáz a motorjára, de nem szeretnék sose mellényúlni, inkább nem kockáztatok. Persze ez én vagyok..
Bármilyen motort is veszel csak buksz rajta (1-2 kivétellel). Új motorról meg ne is beszéljünk mert azon meg aztán 1-2 év alatt elbukod szinte a motor árának 30-40%-át. Szerintem csak úgy éri meg új motort venni ha hosszú távra tervezel vele, ha csak 1-2-3 évre akkor inkább használtat kell venni.
elkeseritően magasak az árak!-------sztem inkább kurva olcsok most a használtmotorok, rengeteg gixxer van pl k7 600 első forgalombahelyezéssel 1.5milláért ne viccelj nem pénz érte és valós 3000km-van benne kurva sok olcsó motor van a piacon és nem azért olcsók mert szarok, hanem nincs rájuk fizetőképes kereslet sajnos!----de ez nem az emberek hibája, ha vártam volna pár hónapot és nem veszek augusztusban zsír új motort akkor most sporoltam volna kb. 300-400ezer ft!
áá nem az h én uj gixxert vegyek?hol van nekem pénzem k5 vagy k6 ban gondolkozok bár nem tom mi lesz belöle...elkeseritően magasak az árak véleményem szerint..vagyis inkább ugy mondom h drágák a gsxrek...lehet h maradok svnél?nem tom.........
Az új gixxeren ott a mode kapcsoló, ha soknak éreznéd a motor erejét, C-mode-ot választassz és máris egy 250-esen ülsz
Az én véleményem az hogy józan ész kérdése! Én soha nem mentem nagymotorral azelőtt hogy megvettem volna az enyémet (kivéve a jogositvány megszerzésekor) egy babettám volt + robogók de ez nem jelentett semmiféle tapasztalatot! Idén én mentem 11000km-et semmi komolyabb dolog nem volt de persze bennem is volt az hogy 2 évet kellett rá gyüjtenem hogy megbirjam venni!
sziasztok!

Mi a véleményetek arról h Gsxrrel is lehet szépen óvatosan motorozni?
Ebben az éveben vettem egy simot eladtam majd kb 3 hónapig járkáltam egy régebbi svvel ami haveré volt...most tervezek motorot venni és (már a jogsi se akadály)egyedül az h nincsen motorom...
Nos szóba jött nálam a gsxr 600 as!oké h Végig kell járni a ranglétrát aláirom de sztem egy gsxrrel is lehet szépen motorozni.Belátom h nem szoktam ghost rideres játszogatni közúton!Maga a motorozás gyönyöre éltet és örülök egyenlöre h lyuk van a seggemen még az h vakmerősködjek közúton...az a kérdeésem h megéri e gsxrt vennem, mert most tünődök itt télen h mit is vegyek...
köszi
Esetleg ha valakit érdekel eladó GSX-R 600/750 k6-k7-hez karcmentes Füstszínű EREDETI SUZUKI púpos plexi papírjával zacskójával.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
hála a papoknak hogy csak ennyi volt
Na röpke másfél óra alatt sikerült megcsinálni. Meg sem néztem a hibakódot, mert biztos voltam benne hogy ez a baja, mert jobboldalt a faridom alatt lehetett hallani ahogy erőlkodik a bowden motorja. Szétszedtem és az egyik bowden túl feszes a másik meg túl laza volt... belődtem faszányosra, visszapakoltam mindent, és így most zsír.
Most értem még csak haza, du lesz csak rá időm sajna
break mi a helyzet FI terén?
szedjééé nyugtatót... ez rosszabb mint az üldözési mánia! na de respect! sprccc
Jobb félni mint megijedni.
Ééérézéééékeeeeny? Ez eléééég fiiiinom kifejezés! Mondhatni mániákus hibakereső!
Én is elég érzékeny vagyok a hangokra, egész szezonba figyelgettem, de szvsz fölösleges. Enyhe visitó hang a vezérlés oldaláról például, stb. Nem téma. Ez gyári default. Ezért kell húzni neki, meg a hangos dob, fordulaton már csak azt hallod.
A maga a motor, vidáman fütyörészik mert jól érzi magát, és arra buzdít hogy Te is fütyülj a sisakban jókedvedben
Egyszer már írtam valahova. Két éven át hallgatóztam és vártam, hogy mikor fog széthullani valami a blokkban. Aztán rájöttem, hogy ugyan olyan a hangja mint amikor megvettem. A havernél sem esett szét. Nem kell törődni vele.
Ha már a zajoknál tartunk, az normális, hogy alacsony fordulaton ha elengedem a gázt pici fütyülő hangot hallok a blokk felől?
csá...nekem k5-öm van és ugyanezeket a furcsa zajokat hallom néha néhe....És tanusitom,ha jól odarántassz neki nem hallatszik...Bár eleinte én is megilyedtem,de mára .....szal....ez van...majd hozzászoksz
Meglesz, köszi.
olvasd ki a hibakódot

ha exup, az hétszentség, hogy nem vinném szervizbe
FI/hőfok valami tipp? Exupbowden--szervíz?