Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pirelli DiabloCorsa (többi paraméter a múltba veszett ) volt egyszer az sv-n hátul. Oda nem volt való ( ~ 3000 km-t bírt ). Pesze az is lehet hogy túl állat voltam
Hülye kérdés, de méé nem jó az fajta ami eredetileg volt rajta? Aztat nem tudom hogy a K7 milyen gummával jött ki, de a K8-on szerintem pont eltalálták (Bridgestone BT-016 M, "Hypersport").
igazából nem akarok milla fölé menni motor vásárlás tarén lehet h később beújitok egy brutális motort de addig valami olcsóbbat mint a moviestar..de azért köszi!haver árulja az svjét 650 s k4es 900e ft LEhet h megveszem és még bukni sem fogok olyan sokat rajta kb 2 év mulva el tudom adni olyan 700 ért talán...vagy nincs igazam?
Hát azért a hard core-tól messze van. Légyszíves és ne tájékoztasd félre az embereket. Féltucat mintás gumit tudok mondani ami lényegesen jobban tapad. Pályázni nem mennék Corsa III-mal. Utcára amúgy tökéletesen elég.
nem is akartam kételkedni benned ! csak gondoltam megkérdezem az emberkéket is itt a fórumon!
én mondtam tesó
akkor sztem ezt veszek!
Ez az egyik legjobb választás hogy ha HARDCORE gumit akarsz a amikor ledöntöd a mocit repülös élmények várnak rád.

Stay tune
Pirelli DiabloCorsa III 180 gumihoz mit szóltok érdemes lenne venni? v milyen gumit vegyek? tapados gumi kell, inkább kopjon gyorsabban de tapadjon mint állat! mint javasoltok?
Köszönjük a tájékoztatást. Én sokkal drágábbra tippeltem a hiteleket, de ha ennyi elgondolkodtató még egy új vas is, ha van elég kezdő.
Örülök hogy megerősítetted azt az álláspontom, hogy minnél nagyobb kezdővel, minnél rövidebb futamidővel, tehát minnél kevesebb hitelösszeggel, jobb és jobb az ajánlat.
Erste.
De be kell menned a kereskedőhöz, mert mindegyik más bankkal áll kapcsolatban. Persze magadnak is intézheted a bankot, de az körülményes. Ráadásul a számításaim csak tájékoztató jellegűek, ne vedd ajánlatnak Mindig az az aktuális, amit helybe kiszámolnak Neked. Meg először az alkudozással kezd, ne a törlesztőrészlet számításával, mert akkor a kereskedő nem fog engedni ha már látja rajtad a vásárlási szándékot. Ő ösztönözzön Téged, ne Te őt!
Most szerecséd is van szezon végén, ilyenkor hajlamosak engedni.
Amúgy ha kicsit többet szánnál rá a vásárlásra (kb 1,5-1,6 misi), tudnék egy nagyon jó ajánlatot.
2006-os Honda CBR600RR Moviestar, VALÓS 4600 km-el, (ezt garantálom hogy ennyi), 2008-as forgalombahelyezéssel (2008.03.31), gyönyörű állapotban. Forgalmiban 25kw-így az éves kötelező 10.000Ft alatt van . Hitelmentes, hitelt bármikor tudunk rá intézni.
Csaj tulajtól, kihasználatlanság miatt eladó.
Metált birod?
Tutis az én emberem... De azért köszi mindenkinek...Melyik Bank ez?
Kedves /orosz/!

Amihez nem értesz 100%-osan, abba lehet nem kellene nagyon erősködnöd. Kicsit segítek számolni, mert így csak félrevezeted az embert a fals információiddal.
Szóval kolléga említette hogy 1,2-ért venne vasat.

Ha az általad említett 0%-al hozza ki a vasat:
1.200.000Ft 36hóra: havi díj:38.000Ft (37.897Ft). Banknak fizetsz összesen a végén vissza:1.368.000Ft-ot, tehát 168ezer ft a plusz költség, ennyit buksz a hitelen. (a 168.000Ft-ból kb 60.000Ft a kamat, 108.000Ft a kezelési költség).

Viszont ha beletesz 600.000 Ft-ot, és csak 600.000-et vesz fel:
600000Ft 36hóra: Havidíj: 19.000Ft (18.948Ft). Banknak fizetsz összesen a végén vissza: 684.000Ft-ot tehát 84ezer a plusz költség. (a 84.000Ft-ból kb 30.000Ft a kamat, 54.000Ft a kezelési költség)

Törlesztőrészletek különbsége: 19.000Ft ami 36-val felszorozva: 684.000 Ft
Tehát ha most nem adsz oda 600.000-et, azt azt jelenti hogy a végén 684.000-et adsz oda. Erre még rájön a fennmaradó 600.000 kamata és kezelési költsége, így lesz összesen 184.000 Ft bukás a végén a 0%-os vásárlásnál.
Számítási THM:9.99% Ft alapú kölcsön.
Persze ezek csak tájékoztatú jellegű adatok, bankonként eltérőek lehetnek a kondíciók.

Ja és még hozzátenném hogy a tájékoztatás nem teljes körű

(ui:bankban dolgozom )

Az átírási költségekbe ne menjünk bele, az mindig alku tárgya, bármelyik konstrukciós motorvásárlásba bele lehet alkudni. Illevte még1 megjegyzés: Ha pénzt tol bele, több motor és kereskedő között tud választani, hisz nem minden kereskedő preferálja a 0%-os vásárlást.

Köszönjük emese
még csak melegítünk ....
Bazz,kész vagytok,mint a házifeladat
ujat nem...
nem..a szendvicsen utcázom az eszem . .
nézegessed csak az nem baj.mondjuk én is ujat vennék.a haszálttal 50%eséllyel át leszel baszva
de már kb 1 hónapja a hirdetéseket lesem
hidegburkoló? ? ? ? az utcán eszed a szendvicset? ? ?
ignem majd veszek valami occsót 1millióért
ezt pofázom én is . .
ezt a faszt tömör professzor