nem felejtette le mert ő csak a tőkét fizeti vissza ,mert azt fizeti 6 évig .utána lévő 4 évet mondjuk ami a kamattartalom azt nem fizeti vissza. na figyelj motorvásárló.rakd össze amennyi pénzed van -mivel több ugy sincs -és ha akarsz venni egy motort akkor vegyél.ha meg nem akarsz hitelt felvenni de nincs elég pénzed akkor ne vegyél motort.eccerű a matek nem?
bármilyen vasat kihozol 0 ft-al....bocs..nem csak ujat adnak 0-val...és amint emlitettem...tiszta matek...ismét bocs..Pl:egy egy 1.5 millás gépet kihozol 0-val...benne van az átirás is ..visszafizetsz a banknak 2,2 milliót..ez 700 ezer bukás..ez a kamat...ha 2,2 visszaosztol 72hónappal az havi durván 30.500 ft.. jó nem huszonhétezer...És ha rendesen elolvasnád amit irtam és eljutna a tudatodig,akkor nem válaszolnál butaságokat....Nem kötelező hitelre vásárolni..semmi sem kötelező...Mindegy mit csinálsz,,...ha nem kp-ra veszel motort hanem hitelre igyis ugyis buksz rajta 7-8 kilót...Függetlenül attól mennyit fizetsz be...de ne kelljen már matekórát tartanom
na!értem én!olyan 1.2ért akarok venni moccost...és belátásom szerint kurva nagy a választék a különböző márkájú motorokból és ha már veszek ennyiért moccost akkor jót akarok de nullával semmi féle képpen nem akarok kihozni vasat..
"szerintem meg hozzál ki nullával egy gépet...fizesd havi 23-27 ezrével 6 évig és élvezdz életet...ugyanannyiba van.de a lényeg...megmarad 600.000 ft-od...és csak havi 25-27-et fizetsz.."-a kamatot nem felejtetted le?
Igy elég karcsú a törlesztő,ha új vasat hozol ki 0 önerővel
nem tom mennyiért akarsz vasat venni,de tegyükfel 1.500.000-1.700.000 körül...befizetsz 500ezret....névreiratod,befizeted a biztositást...kiadtál 6 kilót...fennmarad 1-1,2 milla...azt a lóvét kifizeti a bank...és cserébe erre az összegra kb.min 65-70%-al többet kér cserébe visszafizetni....durván két milla.
+ - 200.000ft...ha ezt az összeget visszaosztod 24 hónapra kijön kb.50 000...és az a vas amit megvettél volna kp-ra 1,5-1,7 milláért..mindjárt 2,5 millioba van... szerintem meg hozzál ki nullával egy gépet...fizesd havi 23-27 ezrével 6 évig és élvezdz életet...ugyanannyiba van.de a lényeg...megmarad 600.000 ft-od...és csak havi 25-27-et fizetsz...igaz hat év sok idő...de ha beforgatod okosan azt a 600 ezret..lehet keresel vele annyit,hogy ....szóval,te tudod..de ha megnézed...min 800ezret buksz a hitellel,ha fizetsz 500ezret,ha nem,,,....
Minél nagyobb önrésszel szállsz bele, annál kevesebb bukás van a dologban, mivel a hitel költsége így kisebb lesz. Kevesebb pluszt kell visszafizetni a banknak. Bukás csak akkor van ha nem fizeted a részletet, más rizikó nincs a hitelbe.
Neten vannak fent hitelkalkulátorok, tudsz számolni magadnak törlesztőt.
értelek Tutis!Én megelégednék egy k6al csak a mai hitel lehetőségek nem a legfényesebbek..mondjuk önrész az olyan 500.000 lenne...szted azzal korektam fizetőképesen ki tudnák hozni vmit?Mert mondom belebukni se akarok
igy is ugyis hitelt akarok felvenni mert egyben én nem tom kifizetni
ujat nem akarok venni, 10.000kmel megelégednék egy k7esel nagyon tetszenek...de hitellehetőségbe meg nem akarok belebukni...
Teljesen eggyetértek veled! Én is amikor elmentem motort venni jöttek velem a haverok aztán mindenki átnézte-kiprobálta (több szem többet lát) utánna mindenki elmondta a véleményét aztán megvettem de egy percig sem bántam meg.
Persze, ez is igaz. Nagyon mellé lehet nyúlni, de ha többen mentek és jól megnézitek akkor azért nagyon nem. Vagy el kell vinni egy komoly átnézetésre. És ha azt veszed hogy egy új gixxer 600on buksz kb 700.000-et (vagy többet) 2 év alatt, akkor abba elég sok szervízelés belefér, még akkor is ha leveszed belőle azt az amortizációt amit eleve buksz egy motoron amit a 2. és 4. "életéve" között veszít.
tisztában vagyok vele h kurva sokat lehet bukni új motoron, meg nem is bántam meg h új motort vettem mert tudom, h járattam be és megkapott mindent, én csak azt mondtam a kollegának, h pl 2 évvel ezelőtt a k4 600 gixxerek mentek 1.6- 1.8 millió között most meg fél éves motorokat lehet venni 1.4- meg1.5 millió-ért, gondolom tiszta, h csak azt akarom ezzel mondani, h nem irreálisan drágák a használtmotorok!
Igy elég karcsú a törlesztő,ha új vasat hozol ki 0 önerővel
+ - 200.000ft...ha ezt az összeget visszaosztod 24 hónapra kijön kb.50 000...és az a vas amit megvettél volna kp-ra 1,5-1,7 milláért..mindjárt 2,5 millioba van... szerintem meg hozzál ki nullával egy gépet...fizesd havi 23-27 ezrével 6 évig és élvezdz életet...ugyanannyiba van.de a lényeg...megmarad 600.000 ft-od...és csak havi 25-27-et fizetsz...igaz hat év sok idő...de ha beforgatod okosan azt a 600 ezret..lehet keresel vele annyit,hogy ....szóval,te tudod..de ha megnézed...min 800ezret buksz a hitellel,ha fizetsz 500ezret,ha nem,,,....
olyan 2 évre akarnák felvenni...
Neten vannak fent hitelkalkulátorok, tudsz számolni magadnak törlesztőt.
ujat nem akarok venni, 10.000kmel megelégednék egy k7esel nagyon tetszenek...de hitellehetőségbe meg nem akarok belebukni...