aha értem.arról már hallottam hogy kuplungal felvenni de hogy váltani
akkor jól nyomhatod a kerót ha ilyet meg tudsz csinálni.néha én is szoktam kerekezni,csak még mikor 929-em volt azzal.csak ahogy mindíg visszaesett a motor,kapott a kormánycsapágy és a 3 év alatt kétszer kellett cserélni a csapágyat benne.én csak egyesben szoktam felvenni és úgy elváltani 3-ik 4-ikig.kuplunggal 2-esben nem ,mert van egy két ismerösöm aki így csinálja és elkezdett nekik csúszni a kuplung .mondjuk ök sokkal többet keróznak mint én és mindíg így veszik fel.
a régi motorjaimmal kuplungal váltottam felfelé egykeréken, azok crossmotorok voltak bivalyerős 450meg 250 4t-ék nyomatékgazdag motorok voltak! a 600gixxernél ha szabályosan gáz elvesz kuplung váltás újra gáz így váltanék akkor leesik a fordulatom és a 600nem olyan nyomatékos mint egy 1000-es ez nyilván való, az ezeressel a lóerőtöbblet miatt sokkal könnyebben lehetne egykerekezni!
"egyedül a váltással vannak problémáim, ha ezres lenne simán menne a felfelé váltás kuplungal, de a 6kilósnál ha elveszem a gázt utána nem nyeri olyan gyorsan vissza az erejét mint egy 1000-es"
Te szoktál közben kuplungolni?vagy van ilyen ismerösöd aki ezres motorral így kerekezik?
cimbora nem igazán értem mit is kérdezel! de elmondom akkor neked is mégegyszer! amikor egykerekezek akkor, néha felfelé váltásnál kuplung nélkül váltok és közben rajta marad a gáz, gondolom nem tesz jót a váltonak!
amugy 1-ben veszem fel néha 2-ben, 3-ig felkapcsolok és amig szól!
helo
olvasgattam a beszélgetéseteket az egykerekezésröl.te mennyit tudsz menni egykeréken?vagy meddig szoktad elváltani úgy hogy fennt van az eleje?nekem ezres motorom van,de még ilyenröl nem hallottam hogy kuplungal kell vagy lehet váltani az egyik sebességböl a másikba egykeréken.neked vannak ilyen ismeröseid akik így csinálják?
nem rosszindulatból kérdezem.....
Szerintem felelőtlen vagy! Sokat kockáztatsz,és csak egyszer van meg a baj! Elképesztő számomra hogy hogy nem félted azt a gyönyörűséget!?Én kur...ra meggondolom hogy elővegyem e ilyen lehült időbe,nemhogy még úgy menjek vele mintha nyár volna!De te tudod..
Ezt csak arra írtam, hogy szerinted hülyeség valaki mögé felülni egykerekezési céllal. Szerintem meg alapból az az egész dolog. Tőlem azt csinálsz amit akarsz.
2-3 héttel ezelőtt mikor hazahoztam pénteken a szervízből akkor azon a hétvégén majdnem 1000km-et mentem a gixxer-el ebből haverral mentünk 600vmennyi km-et együtt ebből kb. 450-500km csútka gáz volt a vasárnapi napon, mondjuk másnap megijedtem h hova lett az olaj megvett kb 1.5 deci olajat! én hajtani akarom a gépemet és ha az egykerekezést vki hülyeségnek tartja ok én viszont szeretem! amugy nem megyek minden elondulásnál egykeréken de néha elgurul a gyógyszer és akkor...egykeró van!
sztem nem, sztem az tudásnak hívják, nekem bejön a ghost rider stílus! ma is voltam motorozni úgyanabban a tempoban mentem mint meleg időben is, riszállta a seggét mint állat, ma is megvolt a kanyar 235-el úgy mint jó időben, én felrakon álltalában mindenemet egy lapra és kész nálam ez az össze motorommal így volt meg roulett asztalnál is így van vagy bejön v nem eddig bejött a száguldozás nem volt még baj én senkit se veszélyeztetem egy autóst se ők viszont engem igen de megusztam, én azért vettem a motoromat, h száguldozzak vele és kiforgassam a szemét is, a mai kérdés, h jót e a váltónak az egykerékezés közben kuplung nélkül gázzal váltás, tudtam arra is a választ meg, h ilyenkor nincs kenése a blokknak de megakartam kérdezni mások véleményét is! ennyi
én másnak az életével nem szórakozok, üléspúp a szalonban felkerült rá, lehet akarmilyen csaj de én senkit se viszek a motorom-on szóval ha kell vkinek egy 0km-es hátsóülés akkor az szóljon!
akkor jól nyomhatod a kerót ha ilyet meg tudsz csinálni.néha én is szoktam kerekezni,csak még mikor 929-em volt azzal.csak ahogy mindíg visszaesett a motor,kapott a kormánycsapágy és a 3 év alatt kétszer kellett cserélni a csapágyat benne.én csak egyesben szoktam felvenni és úgy elváltani 3-ik 4-ikig.kuplunggal 2-esben nem ,mert van egy két ismerösöm aki így csinálja és elkezdett nekik csúszni a kuplung .mondjuk ök sokkal többet keróznak mint én és mindíg így veszik fel.