Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
idén tutira nem viszont jövőre mindenképpen ( 2010 ).
Ha már témánál vagyunk, vázolná valaki röviden hogy mik a követelmények? Anyagilag, illetve, hogy hogyan lehet licenszt szerezni? Köszi!
Szia !
Jövőre tervezel gsx-r kupában indulást?
Előszöris BÚÉK mindenkinek!
Kérdésem az lenne, hogy most kell akksit cserélnem és van egy kisebb 6 amperes Yuasa akksim. Szerintetek vegyek bele egy nagyobbat asszem a gyári 8 vagy 9 amperes aksit vagy jó ez? A gyujtó áram 130A a kisebb akksiban és a gyáriban 120A.
Köszi Jacis, leontottam a faridomot, meghúztam az exupbowdeneket, meg az exupot tekerő kis motornak a rögzítőjét, mert az is laza volt és most minden fasza! Pardiban azt mondták 5.000 Ft-ért meghúzzák, mert komoly számítógéppel kell az ilyesmit végezni Szóval itthon megcsináltam és faja. :)
Csola: én úgy gondolom, hogy ha egy "sorry az offért" mondatot beleraksz a hirdetésbe senki nem szólt volna így le.
lehet hogy nálad a viszlát szó nem ugyanazt takarja mint nálam fura na mind1
viszlát?

ez nálad mit takar?
viszlát
figyelj ide

nem gondoltam,h zavarom a gsx-r600 fórumozóit,de ha így van, akkor mindekitől akinek fejfájást okozott elnézést szeretnék kérni,de azért lehet, h normális hangnemben is kifejezhetnéd a problémádat
Hello break! Mi lett az FI hibáddal megoldodott? Ha igen akkor mi volt a gond?
Ennyi, jacis mondja a tuti! Mellesleg tök igaza van.
Én csak azt nem értem hogy miért itt áruljátok a szarjaitokat meg miért itt keresed a szar védőidet? Ezért van öltözék topik!
sziasztok

keresek eladó spidi váll és könyékprotektort.
ha vki tud segíteni írjon!

köszönöm
Hali!
Eladó Arlen Ness 54-es egyrészes, kengurubőr ruha hibátlan állapot, a hátán púppal ára 85e
ÉS Arai RX7 RR Nakano Replica bukósisak L-es méret 85e
Arai Viper GT bukósisak M-es méret, sötét plexivel + a gyári 95e nagyon szép állapotú megkímélt mindkét bukósisak.
Hello!
Van egy eladó tankbőröm, 1997-1999 srad-hoz. Kék-Fehér hibátlan állapotban, akit érdekel írjon rám.
MSN: pesze@hotmail.com
Boldog újévet Mindenkinek!
BUÉK minden motorosak és főleg a gsx-r hajtó fiuknak ,lányoknak!
BUÉK mindenkinek!
Buldog Új Évet Mindenkinek!
BUÉK Gixxeres testvérek!
BUÉK minden gixeresnek!
Buék az össze GSXR-eresnek és minden motorosnak is
BUÉK Srácok! Ma ne motorozzatok!:DXD
Boldog újévet mindenkinek barátaim! Forever Gixxxer!
Hali
Nekem van. Mit szeretnélvele?

Attila