Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hát ma kifizettem a vasat, pénteken megyek érte -- egy újabb Gsxr tulajjal bővül a tábor (bár ez 750 nem 600 ). Végül ma mikor kipróbáltam már nem is jeleztem az exup hibát De kipróbáltam és rohadtkeményen meg! :)
sziasztok.
Ha érdekel valakit van egy sárga GSXR 600 K8 új, o km- es eladó 2.230.000.- ft ért
anyám az okmányirodában dolgozik , meg sem kell mozditanom a seggem se ott se a biztositonál!mindent intéznek .én 6 honapra szoktam kivonatni.kb 3és fél tank benyát sporolok nekem ez jo.
én nyomtalak föl
inkább vegyél superzone-ban Beriket.100-tól lehet zsír ruhákat kapni.
Szép napot mindenkinek!
Ruhavásárlásban vagyok, éshát a louis-ban a probiker cuccok igen jó árban vannak. Van tapasztalata valakinek a minőséget illetően? Régebben volt egy probiker textil dzsekim ami szét nem esett, de az anyaga egy év ritka használat után igencsak viseletes lett. Éles tesztem ( borulás ) nem volt, de nem igazán bíztam benne. Valami ilyesmire gondoltam:
remélem nem jönnek majd hozzám minden ilyen majom dolgai után
Vascsőőő? Kromofááááááág.....
Ugy tűnik szereztél legalább 1 jóakarót. Irigyek az emberek...
Ha kiderül ki az szerzek egy vascsövet ha gondolod...
Elég durva világban élünk!
Sziasztok ma itt voltak nálunk a rendőrők és vizsgálgatták a motoromat mert valami fasz balesetet csinált egy ilyennel mint az enyém DE az én motorom sep 18.-ke óta kivan vonva a forgalomból a baleset oktober 24.-én történt állitólag a rendőrnél még ott is volt a papir amin ez le volt irva hogy a motorom mióta nincs forgalomba és képesek kérdőre vonni meg azért mert van egy-két karc a motor jobb oldalán!
az enyém már kivan egy ideje
Onlydjz: Köszönöm a segítséget!
Magától is nyúlhat. De legfőképp ha esőben motorozol. Megázik.
És ez mitől állítódhat el másfél év alatt? Csak ha hozzányúlnak vagy magától is?
Rosszul mondtam, mert ez C46.
Így néz ki, alul is ez az állítási lehetőség. Feszül, vagy túl tág az egyik bowden, és nem engedi a motornak végigjátszani a selftestet.
Ha csak ez a baj, vedd meg. Alkudd le, otthon meg beállítod a bowdeneket
Mostmár rémlik... Erről hallottam. Ez kicsit gyanússá teszi a dolgot...
Na mára ennyi elég
Természetesen ezeket mindig szakszervízben és hozzáértővel csináltasd
Ki kell olvasni a hibakódot. Az ülés alatti csatlakozó pirosfehér és fekete vezetékeit kell összekötni, ekkor a műszerfalon CXX formában látod a hibakódot. C30 az Exupot vezérlő motor hibája (nem megy vissza alapállapotba).
Ez Suzuki betegség.
És az mit jelent? Milyen bowden az? akkor az nem hiba ugye? 1.7be mérik 11ezer kilcsivel.
Exup bowdent kell utánaállítani

Mennyiért mérik a vasat?
Sziasztok!

A héten néztem egy gsxr-r 750 k6-ost, és nem tudjátok, hogy azt miért csinálhatja, hogy frissen beindítottam, és a hőfokmérő mutatta a hőmérsékletét, viszont kb 2 mpként kiírta hogy FU vagy valami ilyesmit, aztán ismét a hőfokot 2 mp-ig. Ez miért lehet? Valami hibát jelez, vagy csak annyit hogy még túl hideg hogy elindulj? Köszönöm!
Hát ezzel én is így vok nekem sem éri meg az a pár ezer Ft... Meg sztem megbolondulnék ha kijönne a jó idő és nem tudnék menni mert ki van vonva a moci...(nem mintha izgatna de akkor is)