negyedévi kötelezőm 5000 Ft. Tehát ha 4 hónapra kivonatnám az azt jelenti hogy 5000-1800-bónuszugrás.
Mivel új a motor nekem is és GixxiK7nek is, így a súlyadó most még csak 10000 körül van. Nekem most jött meg a határozat, 9000valahányszázat kell fizetnem. Ergo mondjuk 5000 Ft spórolásért szivassam magam a sorbanállással, a biztosítóval, majd a súlyadó miatt is intézkedjek.. Köszi ezeket én kihagyom, inkább becsengetem azt az 5000 Ft-ot. Ja és idén februárban már nagyban motorral jártam dolgozni
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy egy GSX-R 600 K6 oshoz kéne hátsó üléspúp, lehetőleg piros színben. Nem tudtok esetleg valami helyet, ahonnan be lehetne szerezni? Gyárinak egy kicsit húzós az ára... :S
Ezzel nem értek 1et. Ha kivonatod most 4 hónapra (tehát márc. 9én már mehetsz vele automatikusan) akkor fizetsz 1800ft-ot, meg elvileg buksz 1 bónuszfokozatot ami 5% az éves díjból 30.000ft-nál ez 1500ft. 4 hónap kötelező spórolás az 10.000 ft, kb a súlyadó is 30.000 ft egy évre, azzal megint spórolsz 10.000ft-ot. Na akkor most eldöntheted mivel jársz jobban.
vigyázunk magunkra, legalábbis megprobálunk lassan menni csak soha nem jön össze
t(e)i is kivonatjátok télre a motorokat forgalomból? én sztem azt fogom tenni!
cső Mindenki!
Most értünk haza a motorozásból haverral! kicsit nagyon vizes volt az út, megbeszéltük, h csak lightos gurulás lesz, de megint előjöttek az állati ösztönök és ahogy mentek a motorok tempo lett belőle! Még holnap elmegyünk egy körre délelőtt délután motormosás és utána téliesités.
Köszönöm.
Ma tervbe volt véve egy idei utolsó gurulás, de sajna az időjárás közbeszólt. Szerintem idén már nem veszem elő, ki is vettem az aksit, meg teletankoltam télire. Amúgy üzemanyagstabilizálót szoktál használni?
Köszi szépen, és mindenkinek! Eddig tetszik a motorban minden, sokkal másabb mint a Duki. (S4 Vs. L2)
De egyik ebben a másik abban jó, de jó lesz túrázni velük.
Mivel új a motor nekem is és GixxiK7nek is, így a súlyadó most még csak 10000 körül van. Nekem most jött meg a határozat, 9000valahányszázat kell fizetnem. Ergo mondjuk 5000 Ft spórolásért szivassam magam a sorbanállással, a biztosítóval, majd a súlyadó miatt is intézkedjek.. Köszi ezeket én kihagyom, inkább becsengetem azt az 5000 Ft-ot. Ja és idén februárban már nagyban motorral jártam dolgozni