Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

negyedévi kötelezőm 5000 Ft. Tehát ha 4 hónapra kivonatnám az azt jelenti hogy 5000-1800-bónuszugrás.
Mivel új a motor nekem is és GixxiK7nek is, így a súlyadó most még csak 10000 körül van. Nekem most jött meg a határozat, 9000valahányszázat kell fizetnem. Ergo mondjuk 5000 Ft spórolásért szivassam magam a sorbanállással, a biztosítóval, majd a súlyadó miatt is intézkedjek.. Köszi ezeket én kihagyom, inkább becsengetem azt az 5000 Ft-ot. Ja és idén februárban már nagyban motorral jártam dolgozni
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy egy GSX-R 600 K6 oshoz kéne hátsó üléspúp, lehetőleg piros színben. Nem tudtok esetleg valami helyet, ahonnan be lehetne szerezni? Gyárinak egy kicsit húzós az ára... :S
Ezzel nem értek 1et. Ha kivonatod most 4 hónapra (tehát márc. 9én már mehetsz vele automatikusan) akkor fizetsz 1800ft-ot, meg elvileg buksz 1 bónuszfokozatot ami 5% az éves díjból 30.000ft-nál ez 1500ft. 4 hónap kötelező spórolás az 10.000 ft, kb a súlyadó is 30.000 ft egy évre, azzal megint spórolsz 10.000ft-ot. Na akkor most eldöntheted mivel jársz jobban.
nem érdemes kivonatni ha kevés a negyedévid. Arra is figyelj hogyha 3 hónapnál tovább vonatod ki, ugrott a bónuszugrásod.
vigyázunk magunkra, legalábbis megprobálunk lassan menni csak soha nem jön össze
t(e)i is kivonatjátok télre a motorokat forgalomból? én sztem azt fogom tenni!
azért vigyázz magadra nehogy az utolsó körön legyen baj! esőben már nekem is volt hajszálas esetem
szép ez a yoshimura dob! középdob lekerülne kell hozzá egy összekötő cső, biztos durván szólna!
cső Mindenki!
Most értünk haza a motorozásból haverral! kicsit nagyon vizes volt az út, megbeszéltük, h csak lightos gurulás lesz, de megint előjöttek az állati ösztönök és ahogy mentek a motorok tempo lett belőle! Még holnap elmegyünk egy körre délelőtt délután motormosás és utána téliesités.
hát ha nem viszi el senki azért nem fogom kitólni a méhtelepre
Akkor csak megmarad...
az igazság az hogy én tavaj februárban vettem és énis most teszem el télire először végleg de nem szándékozom bele rakni üzemanyag stabilizátort
Röviden összefoglalava: Felhasználóbarát típus, élvezet terelgetni.
A kipuf elsőre kicsit fura volt, de idővel meg lehet szokni...
Köszi mindenkinek!

Eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok, de nem nagyon értem rá menni vele sajnos, de azért már van benne 130km.

Köszi a képet, nem is olyan rossz a dob.
Köszönöm.
Ma tervbe volt véve egy idei utolsó gurulás, de sajna az időjárás közbeszólt. Szerintem idén már nem veszem elő, ki is vettem az aksit, meg teletankoltam télire. Amúgy üzemanyagstabilizálót szoktál használni?
Ez nagyon komoly lett gratula!
Nagynehezen sikerült elemet szerezi a fényképezőgépbe.
érdemes lenni 1000-es szervízre elvinni, friss olajjal álljon
Hali!
Jön a tél és elrakom télire a vasat.
Ti hogy szoktátok?
Az enyém még nem volt ezresen szóval minden gyári rajta!
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy k1-es gsxr 600 idomgarnitúrája jó 750-eshez is?
thx!
Gyönyörű!
Gratula!
Sok balesetmentes kilómétert!
Mortis!

Hali! Tutis mondta hogy te tudsz nekem segíteni.
A pályaidomodba szerelt lámpád érdekelne, hogy milyen a fénye, mert lehet hogy én is olyat vennék.
Heló!
Van egy eladó használt power commander 3-am gsxr600-750 k1-k3 illetve gsxr1000 k1-k2 modellekhez. Akit érdekel csörögjön vagy írjon.
megrendelés még odébb van, nagyon erős most a dollár. Kivárok egy jó árfolyamot.. Cimbim fogja behozni (AlexCBR)
Gratula a vashoz, üdv a csapatban. A taylormade dobok jól néznek ki, csak drágák. Annyiért már rendszert lehet venni majdnem.
Köszi szépen, és mindenkinek! Eddig tetszik a motorban minden, sokkal másabb mint a Duki. (S4 Vs. L2)
De egyik ebben a másik abban jó, de jó lesz túrázni velük.