Mint később kiderült, "valami kékes-fehéres suzuki gsxr elütött egy bicajos 13 éves gyereket" ,de a kiscsákó volt a hibás, baja nem lett, viszont a gixxeres elment! Így cserbenhagyásos téma lett belőle! De,h ezért az egész Bácsmegyében található gixxereket átnézik? de a kiscsákó frankón vágja a motortípusokat...? rendszám? na ez van
Van kilátásban mocimra egy Yoshimura triovál karbon dob. Van-e valakinek tapasztalata, hogy milyen hangja lesz tőle a vasanyagnak? pl:mély, ércesebb vagy hangosabb-e sokkal mint a gyári?
Csak finoman és nőiessen eleinte.
Én 1000 sv-ről ültem 6-os gixerre éshát a bejáratás után néha meglepett a kicsike. Pláne hogy pörgetni kell mint őrült éshát ilyenkor az ember hajlamos bevállalni olyan dolgokat amiket korábban nem.
Huh, köszönöm a sok gratulációt! Széles utat Nektek is! Az SV-n rajta volt a LEO dob, de azt hiszem 110 körül vette a tulaj rá! Nagyot szólt, de sehol sem volt a 750 k6 gyári dobjához képest .. Durván jól szól, nem is kell rá sztem sportdob. Mondjuk eddig csak 1 fajta tetszett meg a Laser X-tream gp style, de azt nemtom mennyi lehet (x-bikes-nál 160 körül van, de az röhej... ) Mondjuk ez a vas igazi adrenalinbomba lesz az sv után
Van kilátásban mocimra egy Yoshimura triovál karbon dob. Van-e valakinek tapasztalata, hogy milyen hangja lesz tőle a vasanyagnak? pl:mély, ércesebb vagy hangosabb-e sokkal mint a gyári?
Én 1000 sv-ről ültem 6-os gixerre éshát a bejáratás után néha meglepett a kicsike. Pláne hogy pörgetni kell mint őrült éshát ilyenkor az ember hajlamos bevállalni olyan dolgokat amiket korábban nem.
Sok balesetmentes km-t.
A Leo Vince dobot te vetted az sv-re? ha igen hol?
(azért kérdezem mert sehol nem lehet elérni leo vince dob árlistát Mo-on )
Látom szintén sv-ről ültél át.