én tudom h mostanában nem járok pesten, h rokon ismerős pfff stb... őket se tudom. postán ha eltudod küldeni az lenne a legjobb én úgy csináltam múltkor a postázást, h a postaköltséget ráírattam a csomagra és akkor nem én fizettem a postaköltséget hanem a csomag átvevője! szóval így a postaköltség nem terhel téged, csak annyi költséget lenne, h rászánod az idődet és feladod a postán.
hát azzal kb 1500-2000 km-t még el lehet menni.Kicsit kockásra van kopva mert azzal nem döntögettem, a szélei lényegében érintetlenek. Első gummában van még 10000 is akár. Főleg tavaszkor amikor még nem kopik a gumi, bírni kell az elsőnek is meg a hátsónak is. Majd dobok fel képet róla..
elugrani nem tudok érte kicsit messze lakunk egymástól! nekem igazából hátsó gumi kellene ha külön is eladod! mennyit kérsz érte? postai útánvéttel tudnánk megoldani.
köszi a segítséget, sürgösen kellett volna a hétre. de most már mindegy, inkább rajtahagyom a gyári gumit és akkor legalább pihen a masina!
pestetől kb 160km
múltkor véletlen nem te mondtad h van bt14-es használt gumid? ha van akkor én megvenném tőled tavaszig gurulni jó lenne egy ilyen gumi is!