Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legkevesebb. Jó kisdobos segít ahol tud.
oks, nemgond
csáo!
köszi a segítséget, sürgösen kellett volna a hétre. de most már mindegy, inkább rajtahagyom a gyári gumit és akkor legalább pihen a masina!
Fehérvárig el tudom hozni a motyót úgy Péntek magasságában ha az segít. Ill. szüleim valamikor mennek Hőgyészre ha gondolod...
akkor tárgytalan a dolog. remélem nincs harag!
csak csütörtökön tudom feladni, sorry..Párom mindennap viszi a kocsit..
tső! sikerült feladnod a postán?
Van eladó k8-as GSX-R 600-ashoz egy MIVV SUONO sportdob, keveset használt, sérülésmentes, 100e Ft-ért. Akit érdekel, írjon emailemre.
felvettelek msn-re ha feljössz ott megtudjuk beszélni.
én tudom h mostanában nem járok pesten, h rokon ismerős pfff stb... őket se tudom. postán ha eltudod küldeni az lenne a legjobb én úgy csináltam múltkor a postázást, h a postaköltséget ráírattam a csomagra és akkor nem én fizettem a postaköltséget hanem a csomag átvevője! szóval így a postaköltség nem terhel téged, csak annyi költséget lenne, h rászánod az idődet és feladod a postán.
én tavaj vettem mitogeritől gumit. mi sem lakunk túl közel egymáshoz cirka 300 km kb. de a postaköltség nem volt több 1500 forintnál.
oké. Rokon, barát, ismerős, nem fog valamikor pesten járni?
figy engem igazából a hátsó érdekelne mert az első gumim az nekem is szinte még 100%os az nem igen kopott semmit!
hát azzal kb 1500-2000 km-t még el lehet menni.Kicsit kockásra van kopva mert azzal nem döntögettem, a szélei lényegében érintetlenek. Első gummában van még 10000 is akár. Főleg tavaszkor amikor még nem kopik a gumi, bírni kell az elsőnek is meg a hátsónak is. Majd dobok fel képet róla..
ok rendben! hátsó gumi milyen állapotú?
Megoldjuk valahogy ezt a postázást, kitalálok valamit..
pestetől=pest
tolna- megye Hőgyész messzeföldön tőled
pestetől kb 160km
hol laksz Te pontosan?
elugrani nem tudok érte kicsit messze lakunk egymástól! nekem igazából hátsó gumi kellene ha külön is eladod! mennyit kérsz érte? postai útánvéttel tudnánk megoldani.
De nekem van. Elugrassz valamikor érte?
tutis csáo!
múltkor véletlen nem te mondtad h van bt14-es használt gumid? ha van akkor én megvenném tőled tavaszig gurulni jó lenne egy ilyen gumi is!
Az egy áldás a K4-en.
akkor kipróbáljuk! kössz tutis