Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyié adsz túl a hatoson, és mennyié veszed az Ezredest?
a hatkilóst megvette egyik barátom aki épp nézegetett a piacon hasonlókat! Közben kinyögtem hogy eladom és egyből rástartolt mert így legalább tudja hogy biztosan jó a gép és megbízható forrásból van! Amúgy jött volna rá egy vevőm vasárnap,de így lefújtam,hogy a haver biztosra mondta hogy elviszi!
Nemaz a kérdés hogy jól jártál e mert az evidens.Hanem hogy ki az aki ilyen rosszul jár.
Hát mivel én a ruhátlanra gerjedek így nagyon húzok az 105-es speedyre.Fehérben vagy feketéven.Néztem 2009-es 2-2,2 mila és angol reccámal megvan.
Esetleg a kistesó a 675-ös.
Ilyen cikk-cakk géppel talán mögtanulok kanyarodni és őlég macsós cucc.
ez nincs agyon cicomázva!Két Yoshi cső van rajta csupán,meg egy tanktáska és plexi azt cső! Volt egy Nyíregyházán is! egy ugyan ilyen,ugyan ez csak 4.havi és azon aztán volt extra! Yoshi csövek,bubis plekó,Yoshi deknivédők,bukógomba,felnicsík,egyedi matricázás, K&N sportlégszűrő,RIZOMA markolatok,garisan,de dupla ennyi km-el és ugyan ennyiért! De nekem a km-számít nagyon is! Meg hát nyíregyháza innen 390 km! Pest meg 140!Nem mindegy! Ezzel jártam jobban!
aszem ma már beszéltünk 1000.es gixiről és valaki be van ty...va még a gondolatától is , vagy rosszul emlékszem
Előbb is rájöhetett volna.Nem bukik az értékcsökkenésen.
Mert rájött,hogy még a 250-es Ninjával is megelőzik a szerpentinen olyan béna
Adná inkább nekem a lét.Vennék valami jó gépet.
akinek van mit a tejbe aprítani
Csak tudnám ki az a marha aki vesz egy ezres gixxert felcicomázza karácsonyfának nem kis pízé és eladja nem egész egy év mulva?
És a hatkilós?
20 000 Ft/pár, és Dunlop D211GP. Képet egyelőre nem tudok mutatni, ha esetleg GixxerPeti csinál, akkor láthatod az övét. Körübelül ugyanolyan állapotú. Mennyire sürgős?
Köszi! így lesz!
hát a most hétvége felejtős.... max jövőhét v.mikor
kabbe. kedvenc szinem:D na majd töltsél fel egy vagonnyi képet róla. grat hozzá
2008-as széria,de 2009-es gyártású! k9 8.-havi! még nincs egy éves! Garis 4600km-el,2 db USA Yoshi csővel,összehangolva,tanktáskával-bubis plexivel,hátul új gumival. Nagyon szép! Fehér-szürke!
b..meg gyere át szt nézd meg :D vagyis csak szombaton mert akkor leszek itthon
hát ez szarul néz ki.....
mikori és milyen szinü?
hívtalak ma is gumi ügyben
ha tudsz gumit akkor mond hogy milyet meg mennyié vagy akkor mond hogy érdeklődjek eddigi ismiknél és PONT
az említett kisbusz a megoldás
Helló srácok! Végre sikerült...
Csütörtökön megyek Pestre az ezredesért.
Nagyon várom már!
Hmmmmmm.Nem eccerű az élet.
Ezt bebuktad.
Nekem az első futózós élményem Zetorral történt én az oktató és egy autómosókefe voltunk.Egykerekezésért a fejemet verték barátilag.
tegnap elemeztem. apám nem akarja hogy eygedül huzzam futón a motorom. ő meg melozik. meg árba se a legjobb egyedül. meg jólenne ha valaki lenne ott aki ott van a kocsinál és nem kell midnig bepakolni meg stb