Te mocskos MOTOROS HULLLIGÁÁÁN!
Nagggyon faja kis csapatás lett ez!
Jól láttam, hogy 2szer majdnem elmérted kicsit...
Azért minden kanyarodnál feszültem a székbe, hogy SOK-SOK-SOK...de mégsem...
Remélem hamar kijön ez a para belőlem...
Az biztos,hogy vegyes a piac,meg kell találni a jó vételt.
Ez a szín dolog,én ezt cáfolnám....volt nekem ritka színű motorom,max könnyebb volt eladni,de semmiképp nem tudtam magasabb áron érvényesülni,mint a tömeg kék-fehér társai.
Egy két dologban nem értünk egyet,de nem is kell,nincs ezzel semmi gond.
Ja.
Mmmmmmm.Beijedt tőle mire lejutott pétervásárra és visszavitte. hogy vonalkódos lett a gatya.Meg az asszony kidobta vele.
Amúgy a vevők egy része kitalál egy csomó garis okot nálam hogy visszavegyem mert 5km re talált valamit vásárlás után 500 ft-al olcsóbban.Lehet ez is így kezdte csak kirúgták páros lábbal.
Egyébként az ilyen beragadt mocikat 2,6-2,7-ért lehet elhozni a szalonból. 2-3-4 év múlva ha el akarod adni a kutyát nem fogja érdekelni, hogy mikor helyezték forgalomba akkor is "csak" egy K7 lesz. De használd egészséggel.
Ez úgy tudom, hogy talán az a sokszor emlegetett injektorsor problema, ami K4-K5 betegség talán, de nem akarok hülyeséget mondani...
A többiek majd itt jobban tudják szerintem, de ha ez az, akkor azt Brian orvosolni tudja!
hello fiuk! lenne egy kis gondom egy fél órája indítottam volna be a motoromat (gsxr 600 k4) és jobb oldalt a sarokba kiirtam h F1 és a piros lámpa ég a sarokba, mentem vele hogy menézzem h mi lehet és 9000 fölött nem akar tolni. Mi lehet vele? valami megoldás rá? ötletek? akinek volt már ilyen írjon már lécci. Köszi
Nagggyon faja kis csapatás lett ez!
Jól láttam, hogy 2szer majdnem elmérted kicsit...
Azért minden kanyarodnál feszültem a székbe, hogy SOK-SOK-SOK...de mégsem...
Remélem hamar kijön ez a para belőlem...
Ez a szín dolog,én ezt cáfolnám....volt nekem ritka színű motorom,max könnyebb volt eladni,de semmiképp nem tudtam magasabb áron érvényesülni,mint a tömeg kék-fehér társai.
Egy két dologban nem értünk egyet,de nem is kell,nincs ezzel semmi gond.
Délelőtt összedobjuk doki gépét, kábé 12-re végzünk.
Krikinél leszünk a műhelyben 10-től.
Lehet valami de pl Balatonra nem akarok menni mert este még programom van :D
Mmmmmmm.Beijedt tőle mire lejutott pétervásárra és visszavitte. hogy vonalkódos lett a gatya.Meg az asszony kidobta vele.
Amúgy a vevők egy része kitalál egy csomó garis okot nálam hogy visszavegyem mert 5km re talált valamit vásárlás után 500 ft-al olcsóbban.Lehet ez is így kezdte csak kirúgták páros lábbal.
Lájkolom bazzeg, nekem begyün...
Holnapra terv?
http://youtu.be/APu6rYt4mEM
A többiek majd itt jobban tudják szerintem, de ha ez az, akkor azt Brian orvosolni tudja!