Ha!...Robogó! tudtam....persze, azt ki lehet hozni olcsóbban is
Ha Gsxr nél majd nyomsz egy 24.000 km -es szervízt, ahol olaj olaszűrő, levegőszűrő gyertyák, láncszett, első-hátsó gumicsere befigyel+fékbetétek kb csak az anyag lesz 100 ropi a munkadíjról ne is beszéljünk
Semmi gond nincs ezzel maestro, neked az vált be, nekem ez. Amikor a robeszomon a teljes generált kihozta összvissz 25 000 Ft-ból, ott csak hápogni tudtam
jah, csak egy vezérműlánc csere, meg szelephézagállítás, valamint garanciális okosságokban nemsok szuperszerelő mond filléres árakat, vagy ha olcsó, akkor ilyeneknél magát szivatja meg a járulékos munkák költségeinek figyelmen kívül hagyásával.
És ez még csak a munkadíj! Hol van az anyag?
Nekem beváltak, eddig semmi bajom nem volt a motorral, pedig volt már nem egy szervíz elhiheted!
Megy a fene.Felölok a bizgerédre te hátraülsz leviszlek és pályázol majd vissza.Nem való az ilyen vén csontoknak a pálya mint én.Nameg nem is tok motorozni csak lötyögök meg markolom a kormányt.
Ha Gsxr nél majd nyomsz egy 24.000 km -es szervízt, ahol olaj olaszűrő, levegőszűrő gyertyák, láncszett, első-hátsó gumicsere befigyel+fékbetétek kb csak az anyag lesz 100 ropi a munkadíjról ne is beszéljünk
És ez még csak a munkadíj! Hol van az anyag?
Nekem beváltak, eddig semmi bajom nem volt a motorral, pedig volt már nem egy szervíz elhiheted!
A benzint veszem, kerül, amibe kerül. Lecsó meg fillérekért csinál minőségi szervizt
Egy liter benzin is drága....
majd holnap folytatjuk...
Afaszomat, most jut eszembe, hogy locsolunk... Na majd valahogy elszökök.