Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15.000/pár pályagumival számolva, nem 50.000/pár új garnitúrával!
20k.
Szinte mind én csinálom.Gyertyából fele kell,Az egész lánc nékű megvolt egy 2e bű plusz a gumi.Na az 40k csak hátra.De mégsem 100.
Ha!...Robogó! tudtam....persze, azt ki lehet hozni olcsóbban is
Ha Gsxr nél majd nyomsz egy 24.000 km -es szervízt, ahol olaj olaszűrő, levegőszűrő gyertyák, láncszett, első-hátsó gumicsere befigyel+fékbetétek kb csak az anyag lesz 100 ropi a munkadíjról ne is beszéljünk
Azt majd visszapasszolom neki egy szép beadással
Jót is tesz a hátadnak az egyenesedés.Dinnyét azé kapd el mielőtt szem elöl téveszted.
A lábamat lerakom, kiegyenesedek, a motor kiszalad alólam, azt kell elkapni, hogy ne dőljön el a végén!
Meg hát Újpestet nem is ismerem, szóval nem alkotok róluk se jó, se rossz véleményt
Semmi gond nincs ezzel maestro, neked az vált be, nekem ez. Amikor a robeszomon a teljes generált kihozta összvissz 25 000 Ft-ból, ott csak hápogni tudtam
jah, csak egy vezérműlánc csere, meg szelephézagállítás, valamint garanciális okosságokban nemsok szuperszerelő mond filléres árakat, vagy ha olcsó, akkor ilyeneknél magát szivatja meg a járulékos munkák költségeinek figyelmen kívül hagyásával.
És ez még csak a munkadíj! Hol van az anyag?
Nekem beváltak, eddig semmi bajom nem volt a motorral, pedig volt már nem egy szervíz elhiheted!
van neki hátul 2 oldalkerék:)
Azt gondoltam.Lábat leraksz vagy el kell kapni mikor megállsz?
Ja az más.
figy:D ugy tervezetek hogy nekem holnap dől el hogy meygek e:D
Nagy ügy! motorozni én sem tudok, csak feltesznek rá rá azt párszázkm után meg leszednek róla, közben meg húzom a gázt észnélkül!
Még mindig occsóbb, mint a Hollós

A benzint veszem, kerül, amibe kerül. Lecsó meg fillérekért csinál minőségi szervizt
csáá..
Egy liter benzin is drága....
Megy a fene.Felölok a bizgerédre te hátraülsz leviszlek és pályázol majd vissza.Nem való az ilyen vén csontoknak a pálya mint én.Nameg nem is tok motorozni csak lötyögök meg markolom a kormányt.

majd holnap folytatjuk...
Mész te is? Ha eldobsz, megköszönném
Futó vagy mittomén.Levigyelek?
De az odáig vezető úthóóó igen

Afaszomat, most jut eszembe, hogy locsolunk... Na majd valahogy elszökök.
nézelődni nem szabad , motorozni is kell
Esetleg ismerősöd?
Oda nem köll a jogsi.