Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixxeresek. Mi az a 400km.Heh.Sima liba.
Amúgy meg fel a futóra oszt gyí.
400 km odavissza. és akkor cask a bőrruhám tudom vinni. igy nem mennék el egész napra pályázni azért..
Van motorod ember.
nem az a baj hogy nem mennék. nem tudok mivel felmenni:S
gyere mert különben úgy hogy csak na...
na srác, nem biztos hogy megyek:S
Nem a kupac.Maga a látvány.Na az katasztrófa.
legalább nehezíted a féktávot a kupacok kerülgetésével , így jobban meg lehet tanulni a féktávot
Naja de ne gyere féktávon utánam mert hasraesel a röhögéstől.
akkor vegyél olyan kivágott ülepűt , azt nem kell mosni
óókééé... van cserébe egy használt srad láncszettem , max 30000km van benne szinte gyári új állapotú...
Naná.Nem szeretek alsót mosni.
Darázs.. Eladó a robogóm húszé
amint irtam sajna még nem aktuális , de mikor majd az lenne akkor biztos nem lesz még véletlenülsem ilyen , de mikor megveszem az újjat következő nap 3-at is fognak hirdetni az tuti...
Megkérdezni nem kerül semmibe
Való igaz. De vannak esetek, amikor nem tudsz előzni.
Te balfasz buzeráns....nemhogy motorozni nem tudsz, de még esni sem egy normálisat....

Örülök, hogy nem lett nagyobb baj és hogy a gép is rendben van te Fostartály....
Mostmár hűtőlyukTESÓK lettünk...és Ragasztott idomosok....
betyari...
szerintem igy akkor nem egyértelmű
lehet hogy csak nekem
Erről mindíg egy régi fejvadász mondás jut eszembe.Amit kinyírsz befelé jövet nem kell kinyírni kifelé.
Ergo ha megelőzöm gyorsan nincs több gond vele.Utol már csak nem ér.
Ha látom, hogy a sofőr lehajol a cigiért, akkor nem előzök, hanem igazodok a forgalom/autója ritmusához.
Mondjuk az autó mozgását célraveztőbbnek tartom.Mivan ha a sofőr lehajol a cigiért?
Mész utána a metróalagútba?
No remek.. A fő, hogy egyben vagy.
Nekem mondjuk mindegy, hogy mikor melyik oldalra húzódok, ahogy a helyzet adja, ahogyan jobban kijövök a szituációból. Figyelem a sofőr fejét, és az idexeket, valamint a kézmozdulatait, és aszerint döntök gyorsan.
De igyekszek követési távolságot tartani... Elvégre nem hajt a tatár
Faszé támaszkodsz autókon.