Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ereszt ott semmi, a láncspray verődött szerintem fel és az folyik szerteszét.
biza ám tesókám a Pécs stunt támad:P
én most épp a rosszabbikon...

na jóccak. jövök ha lesz fejlemény
Hááát igen....nem mindegy, hogy a szopott fasznak melyik végén állsz...
Nézőpont kérdése
kösz. ja és nem én lakok messze hanem Te
Járj szerencsével S.T.A.L.K.E.R.!
én nem azt mondtam hogy lehet, de ott már esélyesebb hogy előjön valami nyavaja de amúgy egyetértek
sem esés sem eldőlés. és a szarvát sem tekerem őrült módjára, szval még csak az sincs hogy széttekertem volna.
kerepesen benkőéknél elég tuti a szerelő srác, hozzá megyek sztem
ilyet ne mondjá hogy 20.ezernél lehet baja:D majd 80.000 nél. na ott már lehet
Ezt sajnálattal olvasom...
Kicsit messze laksz, különben tudtam volna neked egy bitang jó szerelőt, aki pecsétet is tud adni.

Semmi esésed nem volt?
első volt hogy a csavarokat megnéztem. meg sem moccantak.
csak azért na. ha lenne benne 20ezer, még meg is érteném. de így... szét..sz az ideg
kíváncsi leszek mit mondanak a szervízben...
A Pocoknak az Atomerőműjéből folyt így az olaj a multkor a ringen...
Neki fellazultak a csavarok oldalt....nézd meg te is, de inkább góóó service, ha már garis...
hát jah nem egy jó dolog. mosd le brigóval és akkor picit járasd és nézd hgoy honnan folyik. ha nem jelez az olajnyomás akkor nagy gáz nem lesz sztem ha picit járatod. de ugyis garis szal viddel
vízpumpábn lévő csavartól felfelé.
az enyém is majdnem eleredt amikor megláttam...
Csináhattad volna távolabbról a képet, mert így elég nehéz kivenni, hogy hol is taknyos, de az tény, hogy valaminek ott eleredt az orra vére...
sziasztok,

egy kis helpet szeretnék kérni... fényesítettem ma a motort, és olajfolyást vettem észre a bal oldalán, a vízpumpa háznál. nekem már az is érdekes hogy a vízpumpánál olaj.., az meg főleg hogy még csak 4.000! km van benne.
a másik ami mellbe vágott, hogy az első felni belső felületén 3 helyen is fel van hólygosodva a festék! ezt nem fényképeztem le, de az olajos cucc itt lentebb. látott már valaki ilyet? WTF?
Egész éves meló után kijár az embernek egy görbe nap
Csakabuli.Ehh.
Hehheheh Az a baj, hoyg már csak jövő ilyenkor lesz ilyen buli....
Amúgy ingyen mérték a sört is.
Épp melóztam, azé nem vettem fel. Csörögj rám megint, és megbeszéljük!
ha addigra lesz valami kaucsuk eredetű használható gumim akkor kéne menni
TE ALKOHOLISTA ÁLLAT
Remélem valami kis karcsú, rózsaszínfelsős srác vitt haza a Kék-Osztriga Bar-ból te motorozni nem tudó, kuplung és bicikligyilkos HULIGÁN RockStar...